Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Κάτι πολύ καλό γίνεται φέτος στην Χαλκηδόνα. Που αναμένεται να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς στο φετινό πρωτάθλημα. Ετοιμάζονται σπουδαίες μεταγραφές, σημαντικών παικτών με εμπειρία και ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση ……

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό μας δημοσίευμα για την ανασύνταξη του Αίαντα Σαλαμίνας. Μια προσπάθεια που γίνεται με πρωτοβουλία της παλιάς δόξας της ομάδας Στέλιου Παπαλεξάνδρου που ήδη έχει έλθει σε επαφή με διάφορα ονόματα τα οποία θα βοηθήσουν διοικητικά. Αν ισχύουν τα ονόματα που ακούγονται τότε μιλάμε για κάτι πολύ δυνατό στον σύλλογο…..

Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται με τις ανακατασκευές των αποδυτηρίων των ομάδων. Πέρυσι είχαμε τα παραδείγματα με του Αετού Κορυδαλλού του Ηρακλή Νίκαιας κ.α. Φέτος κάτι πολύ σπουδαίο γίνεται στα αποδυτήρια της Χαλκηδόνας , όπως και της ΑΕ Θύελλας Κορυδαλλού για τα οποία θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες. Σπουδαία δουλειά  έγινε και στα αποδυτήρια του  Παννεαπολικού. Ένα  έργο ουσιαστικά του Τάσου Τσίλη. Είναι πολύ σημαντικό για ένα σωματείο να διαθέτει πρόεδρο νοικοκύρη και δουλευταρά, με ωραίες ιδέες……

Ο Πέτρος Ρουστέμης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού για την φετινή σεζόν. Ο Πέτρος έχει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες όπως η Α.Ε. Μοσχάτου και στα τμήματα υποδομής, στην Α.Ε. Νίκαια,σ τον Ολυμπιακό Περάματος όπως επίσης και στην σχολή τερματοφυλάκων Διονύσης Χιώτης Academy. …..

«Τρελάθηκε » ο Αλέξανδρος Κατσουμπής .Πως μπορείς να ζήσεις τον Αστέρα Νίκαιας και να μη τρελαθείς μαζί του? Τελευταίος από τους ”τρελαμένους” ο 29χρονος άσος που ήρθε πριν 1,5 χρόνο κι ανανέωσε την παραμονή του και για τη φετινή χρονιά. Και πως να μη το κάνει αφού όλα του πάνε καλά στην ομάδα ;Πέρυσι αλλάζοντας θέση στο γήπεδο και παίζοντας αμυντικό χαφ, από αριστερό μπακ, συμπλήρωσε 1707′ σε 23 συμμετοχές (2ος) πετυχαίνοντας 1 γκολ, το οποίο μάλιστα ήταν το 1ο που πετυχαίνει σε αγώνα που η ομάδα που έπαιζε πήρε τη νίκη!….

Το Δ.Σ. των ακαδημιών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ανακοίνωσε  την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Ακαδημιών (U12) Γιώργο  Κουρή . Ότι καλύτερο δηλαδή . Σπουδαίος τεχνικός αλλά και παιδαγωγός ο Γιώργος….

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε τις  προάλλες ο αγαπητός  φίλος παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΠ Γιάννης Αντωνόπουλος που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και ο Γιάννης θα επανέλθει σύντομα στις επάλξεις….

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Κορυδαλλού Γιάννης Αγιουτάντης , ένας από τους πιο σημαντικούς νέους παράγοντες που πρόσφεραν πάρα πολλά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Την Κυριακή στις 9.30 το πρωί θα γίνει το μνημόσυνο στο ναό του Αγίου Χριστοφόρου στην Άνω Νεάπολη. Γιάννη δεν θα  σε ξεχάσουμε ποτέ. Τέτοιοι άνθρωποι σαν και σένα δε ξεχνιούνται. Να είσαι βέβαιος γι’ αυτό….

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεχόμαστε αρκετά τηλεφωνήματα ή  εκκλήσεις μέσω διαδικτύου , από ποδοσφαιριστές που θέλουν να γράψουμε ότι μένουν ελεύθεροι. Συνήθως το άρθρο παίζει σημαντικό ρόλο στο σκοπό τους . Να πάρουν μεταγραφή.  Όταν παίρνουν όμως, μην τους είδατε μην τους απαντήσατε .Ούτε τηλέφωνο, ούτε μήνυμα  Την δουλειά τους να κάνουν. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για όλους….