Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Το θέμα με την διαιτησία είναι ιδιαίτερα σημαντικό.  Σίγουρα η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Τα προβλήματα έχουν μειωθεί αρκετά .Έχουν γίνει κάποια βήματα  προόδου, έχουν αναδειχτεί ορισμένοι νέοι διαιτητές , αλλά χρειάζεται να υπάρξει συνέχεια .Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο οφείλει να πάει μπροστά ….

Δυστυχώς όμως ο Πειραιάς δεν έχει την ανάλογη υποστήριξη από τα υψηλά κλιμάκια της διαιτησίας , όσον αφορά τις αξιολογήσεις . Στην Σούπερ Λίγκα ο μοναδικός Πειραιώτης εκπρόσωπος είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης που συνεχίζει . Κανένας άλλος. Ούτε βοηθός. Ο Γιώργος  Γιαννίκος που ήταν κατέβηκε στη Φούτμπολ Λιγκ. Εκεί προήχθη ο διαιτητής Πέτρος Λεμπέσης, όπως και βοηθός ο Χρήστος Κορώνας . Συνεχίζουν οι Τιμολέων Γεωργακόπουλος , Δημήτρης Παγουρτζής, και Παναγιώτης Χρηστάκος. Στη Γ’ Εθνική προήχθησαν σαν διαιτητές οι Γιώργος Αλατσάκης και Κώστας Χατζηγιάννης ενώ παρέμειναν οι Γιώργος Μπαλαχούτης, Θόδωρος Πουλόπουλος. Επίσης υπό προώθηση είναι οι Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου, Αντώνης Τραϊφόρος και Κοσμάς Ιωαννίδης. Βοηθοί στη Γ’ παρέμειναν οι Παναγιώτης Γαρούφος, Γιώργος Ζερβάκης, Ιορδάνης Καρακελές, Ηλίας Κοτζαμανίδης, Ιωάννης Μουμπογιατζόγλου, Μιχάλης Σγουράκης και Θανάσης Φαγκρίδας …..

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι αδικημένοι .  Ο μεγαλύτερος  όλων ο Γιάννης Κακριδής , που έβγαλε πέρυσι πολλά από  τα ντέρμπι στον Πειραιά . Η επίσημη δικαιολογία από την Ομοσπονδία είναι ότι πλησιάζει τα 40….Αν είναι δυνατόν….

Αυτό που συμβαίνει  φέτος στην Προοδευτική είναι μοναδικό. Πανδαισία .Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λιγότερο από δυο εβδομάδες , έγιναν τόσα πολλά πράγματα .  Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί 14 ποδοσφαιριστές (Μενδρινός- Ατματζίδης- Παπαδόπουλος- Ταμπάκης- Ρεπετσάς – Νάκας-Μύρκος- Μητρόπουλος – Κιάφα -Ρόπας – Βαρσαμίδης – Δηλαβέρης- Θεοδώρου-Αποστόλου ) . Επίσης ανανέωσαν οι Μπαντίκος- Χουστουλάκης- Γκόγκας-Κύβελος. Και έπεται συνέχεια . Η προσπάθεια για να ξαναγίνει μεγάλη η Προοδευτική συνεχίζεται….

Όπως γράψαμε και χθες , υπάρχουν μεγάλα σχέδια στη φετινή Χαλκηδόνα. Ο Χατζάκης ήταν μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ηχηρές μεταγραφές του συλλόγου που αλλάζει φέτος επίπεδο…

Αυτό που ισχύει φέτος με τον ΑΟ Καραβά  είναι κάτι μοναδικό και όμορφο. Για όποιον παίκτη αποχωρεί από την ομάδα η διοίκηση  δεν το αναφέρει έτσι «ξερά » . Βγάζει ολόκληρη ανακοίνωση για τον καθένα ξεχωριστά , δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της , αναγνωρίζοντας παράλληλα  την προσπάθεια που κατέβαλαν την προηγούμενη χρονιά για την ομάδα. Συντάκτης των ανακοινώσεων ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Βρεκούσης , εξπέρ στο είδος του. Τις Δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία…

Την πρώτη φετινή μεταγραφή  της  έκανε η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα που απέκτησε τον Δημήτρη Ανταλή ο οποίος επέστρεψε και πάλι στα γήπεδα του Πειραιά. Μια πολύ καλή κίνηση ……

Τον 20χρονο Δημήτρη Καρασαββίδη από την Σπίθα Νίκαιας απέκτησε η Ελλάδα Ποντίων ενώ ανανέωσε ο Συμεωνίδης. Ενισχύεται  ακόμα περισσότερο το Ποντιακό στοιχείο…..

Αναφέραμε χθες για την προσπάθεια που καταβάλει στον Παννεαπολικό για τον καλλωπισμό των αποδυτηρίων ο πρόεδρος Τάσος Τσίλης  που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια με προσωπική δουλειά στην ομάδα . Μήπως το  ίδιο ισχύει περίπου και στα διοικητικά του  συλλόγου; Όπου η βοήθεια από τα άλλα στελέχη δεν είναι αυτή που θα έπρεπε;…..

Το Δ.Σ. των ακαδημιών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ανακοίνωσε  την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Ακαδημιών (U12) Γιώργο  Κουρή . Ότι καλύτερο δηλαδή . Σπουδαίος τεχνικός αλλά και παιδαγωγός ο Γιώργος…