Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πολύ δυνατή διοίκηση ανέδειξε ο Περαμαϊκός που κάνει τεράστια προσπάθεια για να ξαναγίνει μεγάλος . Η ομάδα ετοιμάζει πολύ καλές μεταγραφές ενώ θα αναφέρω ήδη και το όνομα του νέου προπονητή . Είναι ο Σέρβος Μπόμπαν Στογιάνοβιτς που έχει παίξει μπάλα στον Πανιώνιο, Παναιτωλικό ενώ εργάστηκε πρόσφατα σαν προπονητής στο Κορωπί  …..

Σε συνέχεια του χθεσινού μας ρεπορτάζ για τη διαιτησία να πούμε ότι υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι και ανερχόμενοι νέοι Πειραιώτες διαιτητές που είναι υπό προώθηση . Για την Γ’ Εθνική πέραν από τους Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου, Αντώνη Τραϊφόρο και Κοσμά Ιωαννίδη υποψήφιοι για διαιτητές είναι οι Κώστας Δαμιανάκης και Νίκος Τουρλομούσης . Επίσης υποψήφιοι για βοηθοί στην Γ’ Εθνική είναι οι ανερχόμενοι Θεοδόσης Πετρίδης, Χαράλαμπος Μηλιδώνης και Αλέξανδρος Κεφαλιακός. Αυτούς έχει προτείνει δηλαδή η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά προς την ΚΕΔ της ΕΠΟ . Προφανώς ισχύει αυτό που είχε πει παλαιότερα ο αρχιδιαιτητής Μπάμπης Μοιραδωράκης . Ότι θα επιβραβεύονται αυτοί που δουλεύουν και προσπαθούν πολύ , παρακολουθώντας παράλληλα ανελλιπώς τα Δευτεριάτικα μαθήματα διαιτησίας στον Σύνδεσμο…..

Θεωρώ ότι η καλύτερη «μεταγραφή» για τον Αετό Κορυδαλλού είναι αυτή του έμπειρου παράγοντα Άγγελου Νικολόπουλου που αναλαμβάνει την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος . Ο Άγγελος τη χρονιά που πέρασε ήταν στην γειτονική Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Δεν αλλάζει γήπεδο δηλαδή. Και όχι μόνο αυτό. Θα έχουμε και ανταλλαγή ανάμεσα στα δυο σωματεία.. Γιατί ακούγεται πως και στέλεχος του Αετού «μετακομίζει » προς  Αστυπάλαια μεριά..Οχι βέβαια το νησί…..

Μεταγραφή…. όνομα και πράγμα για την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. Χρυσάφι!!! Απέκτησε τον Γιάννη Χρυσάφη , έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με τεράστια προσφορά . Που έχει να δώσει πολλά στη νέα του ομάδα ….

Μιας και αναφερθήκαμε στον σύλλογο , να πούμε αυτό που λέμε συχνά  τα τελευταία χρόνια  . Ότι γίνεται μια σπουδαία δουλειά . όχι μόνο αγωνιστικά , αλλά και επικοινωνιακά.. Από τα πιο σοβαρά σωματεία στην ενημέρωση !!!

Ελεύθερος έμεινε από τον Ατρόμητο Κερατσινίου ο ποδοσφαιριστής Θεόφιλος Δαμίγος που δεν αγωνίστηκε καθόλου τη χρονιά που πέρασε για προσωπικούς λόγους. Ο παίκτης επιστράφηκε στην Χαραυγή στην οποία ανήκε και από κει πήρε μεταγραφή για τη Δύναμη Ασπροπύργου. Επίσης από τον Ατρόμητο έμεινε ελεύθερος και ο Κώστας Σούτας που πήγε κι αυτός σε ομάδα της ΕΠΣΔΑ. Συνολικά 15 ποδοσφαιριστές άφησε ελεύθερους ο Μπαλαφούτης…

Στις 19 Αυγούστου και ώρα 19.30 στο γήπεδο Χαραυγής ξεκινά την προετοιμασία του ο Ατρόμητος Κερατσινίου. Καλούνται να δώσουν το παρόν όλοι οι αθλητές του συλλόγου. Μαζί και οι 39 ποδοσφαιριστές της Κ18 της ομάδας…που πήραν μέρος στο περυσινό πρωτάθλημα ….

Ξεκαθάρισμα υλικού γίνεται φέτος στον Αργοναύτη . Συνολικά θα μείνουν ελεύθεροι 102 ποδοσφαιριστές ……

Συνεχίζοντας την παράδοση  ανάδειξης ταλέντων οι Νέοι Ευγένειας προώθησαν στην ανδρική ομάδα τον 17χρονομ ταλαντούχο γκολκίπερ Βιδιάνο Δρόσο για τον οποίο οι ειδικοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ένα αστέρι γεννιέται…..

Ο Χάρης Γασπαρινάτος αλλάζει θέση στα 30 του. Ο γκολκίπερ του Αστέρα Νίκαιας αποφάσισε να το γυρίσει σε αριστερό εξτρέμ  και όπως λέει πολύ σωστά ο Άγγελος ( ένας είναι ο Άγγελος) από ψαράς που μάζευε από τα δίκτυα το γύρισε σε κυνηγός . Δεξιά μπάκ της κατηγορίας , τρέμετε….

Ο Δημήτρης Αντωνίου που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Περάματος «μετακομίζει» σε ομάδα γειτονικού δήμου. Άντε, για να μην σας ταλαιπωρώ πολύ  πηγαίνει κατά Σιταποθήκες μεριά….