Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα….με τον Αντώνη

Published

on

Πολύ συζήτηση έγινε για το κλείσιμο των θυρών 1 και 2 του γηπέδου Νίκαιας σε όλους τους αγώνες , όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΠ. Κι αυτό έγινε ,γιατί η Αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει την δυνατότητα και το ανάλογο προσωπικό  για την περιφρούρηση και  επιβολή  της  τάξης σε όλο το γήπεδο . Η Προοδευτική πάντως θα μπορεί να χρησιμοποιεί την θύρα 1  στους αγώνες της με ευθύνη της διοίκησης. Παρεμπιπτόντως να πούμε ότι ένα ακόμα πρόστιμο επιβλήθηκε στην ομάδα για ευθύνη των οπαδών της στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Και η διοίκηση του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου συνεχίζει να πληρώνει. Και θα συνεχίσει να πληρώνει , όσο φυσικά αντέχει , γιατί ορισμένα άτομα δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν . Και δεν σέβονται πάνω από όλα την Προοδευτική. Είναι αλήθεια πάντως ότι οι νεαροί οπαδοί των «βυσσινί» στη Θύρα 1 φέτος δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα και είναι υποδειγματικοί….

****Πολλά τηλεφωνήματα δέχτηκε για την ονομαστική του εορτή ο πρόεδρος των Σαλαμινομάχων Στέλιος Φασουλής. Σε σημείο που , όπως έγραψε και ο ίδιος στο facebook  το I-Phone  του « παρέδωσε  το πνεύμα ». Αυτά είναι . Το χρήμα και τα ακριβά κινητά δεν κρύβονται………

****Απαλλάχθηκε ο Μιχάλης Μουσελής για όσα έγραψε ο διαιτητής Τσονάκας στο Φύλο αγώνα . Η Πειθαρχική επιτροπή  διαπίστωσε ασάφεια . Εκεί που δεν υπήρχε ασάφεια στον συγκεκριμένο αγώνα  είναι αυτό που γράφει το  Φ.Α ,  για τα …ποντίκια  που βρέθηκαν στο γήπεδο Δραπετσώνας αφού η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας  ευαισθητοποιήθηκε  άμεσα και έλαβε όλα τα μέτρα για την εξόντωση τους. Και έτσι …πιάστηκαν στην φάκα . Γλύτωσαν όμως την …Πειθαρχική….

****Ο επίτιμος πρόεδρος της Χαραυγής κ. Σωκράτης Πτερνέας θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 (90,4 fm) «Πινελιές στα Σπορ», που θα μεταδοθεί  σήμερα στις  1 το μεσημέρι  και στην καθιερωμένη ενότητα για το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.…

***Με την ευκαιρία να πούμε ότι το Κανάλι 1 διοργανώνει Ττην Δευτέρα και ώρα 19. 00  εκδήλωση   στην αίθουσα της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά ‘Saint Paul ‘ ( Χαριλάου Τρικούπη & Κουντουριώτη 229 -231 ) με θέμα :« Πρόοδος η Μεσαίωνας στην Ευρώπη της Ελευθερίας » Αξίζει να την παρακολουθήσετε….