Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Την Δευτέρα ολοκληρώνονται οι εργασίες στο γήπεδο του ΣΕΦ . Το πολύπαθο γήπεδο εδώ και πάρα πολλά χρόνια . Που όπως φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ ακόμα . Για άλλο λόγο όμως αυτή την φορά .

Ο αγωνιστικός χώρος με τον νέο συνθετικό χλοοτάπητα είναι τέλειος. Το ίδιο και τα  αποδυτήρια. Καλαίσθητα  πλέον και με φωτισμό. Στα αποδυτήρια , για να μην μπερδευόμαστε . Γιατί το γήπεδο αυτό , όπως είχαμε  γράψει  αρκετές φορές και στο παρελθόν , δεν έχει ηλεκτροφωτισμό. Οι γνωστές επιδρομές «αγνώστων»  που αφαίρεσαν καλώδια και σωλήνες δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουν οι προβολείς. Χρειάζεται λοιπόν νέα εγκατάσταση.

Που θα πρέπει να γίνει άμεσα , γιατί θα προκύψουν νέα σοβαρά προβλήματα με τις ώρες των προπονήσεων . Όταν θα ξεκινήσουν προετοιμασία οι περισσότερες ομάδες  θα νυχτώνει γύρω στις 8 . Που σημαίνει ότι μετά δεν θα μπορούν να προπονηθούν οι ομάδες . Κι αν πάμε και στα τέλη Οκτωβρίου που θα έχουμε  χειμερινή ώρα τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα…. Χρειάζεται λοιπόν άμεση λύση. Τώρα….

Ποιος όμως έχει την ευθύνη;  Την Δευτέρα ή την Τρίτη ο εργολάβος θα παραδώσει το έργο στην Περιφέρεια Αττικής. Η οποία με τη σειρά της θα το παραδώσει στη διοίκηση του Σ.Ε.Φ . Γιατί θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι με τελευταία απόφαση του απερχόμενου Υφυπουργού Αθλητισμού το γήπεδο, αλλά και οι γύρω χώροι πέρασαν στην δικαιοδοσία της διοίκησης  Σ.Ε.Φ. Η οποία παρόλο ότι είναι ουσιαστικά παραιτημένη καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μην υπάρξουν προβλήματα στο γήπεδο. Από την πλευρά της η διοίκηση της ΕΠΣΠ πιέζει προς κάθε κατεύθυνση ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τις ώρες προπονήσεων των σωματείων και να λυθεί άμεσα το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου. Είναι κρίμα τα σωματεία να μην μπορούν να προπονηθούν και να αναγκάζονται να πληρώνουν σε ιδιωτικά γήπεδα.  Γιατί οι περισσότερες ομάδες θέλουν να γυμνάζονται βραδινές ώρες , αφού έχουν εργαζόμενους ποδοσφαιριστές . Γι’ αυτό λοιπόν το θέμα του ηλεκτροφωτισμού «καίει» και πρέπει να επιλυθεί άμεσα….

Θωμαΐδη και Κοτσιοβό  απέκτησε η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα. Και οι δυο  την χρονιά που πέρασε αγωνίζονταν μαζί στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού…..

Ένας πολύ ενδιαφέρων φιλικός διεθνής αγώνας βετεράνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 8μμ στα γήπεδα Ρέντη Σταρ ( πίσω από το Αλλού Φαν πάρκ ). Θα παίξουν οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής με την Γκρασχόπερς Κουάλα Λουμπούρ από την Μαλαισία. Να είναι όλοι εκεί…..

Ο γνωστός προπονητής Παναγιώτης Καρατζάς που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε Αθηναϊκές ομάδες( την τελευταία περίοδο ήταν στον  Άρη Βούλας) μένει πλέον μόνιμα στη Παλιά Κοκκινιά συζητά και είναι διατεθειμένος να αναλάβει ομάδες του Πειραιά…..

Ο δίμετρος 18χρονος ιδιαίτερα ταλαντούχος γκολκίπερ Ενι-Κωνσταντίνος Νταούλια γυρίζει μετά έξι μήνες δανεισμού στην Χαραυγή γεμάτος εμπειρίες καί θαυμάσιες εντυπώσεις από τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας το επιτελείο και τον πρόεδρο Βαγγέλη Περάμαντζη  πρότυπο ήθους παράγοντα. Ο νεαρός Χαραυγιωτης πορτιέρο έχει , εκτός των άλλων και  ένα τρομερό προσόν. Είναι βαφτιστήρι του  Σωκράτη( ένας είναι ο Σωκράτης !!)…. Όπως το πάρει κανείς ποδοσφαιρικά  αυτό….

Σε σύλλογο που είχε ανακοινώσει ποδοσφαιριστή πριν από ένα μήνα περίπου, η μεταγραφή δεν έγινε . Υπ’ ατμόν είναι και ο προπονητής . Συμβαίνει κάτι;;; ….