Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Όλα τα είδαμε , όλα τα ακούσαμε κι όλα τα μάθαμε τις τελευταίες μέρες με τον Ολυμπιακό Περάματος . Η είδηση ότι αποσύρεται και δεν θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση σε όλο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο .

Ευτυχώς ήταν μια απόφαση των αρμοδίων του συλλόγου σε στιγμές εκνευρισμού και πανικού . Σε λιγότερο από 24 ώρες είδαν πιο ψύχραιμα την κατάσταση και ανακάλεσαν . Η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας .

Τώρα με ποιο τρόπο , με ποιους παίκτες , θα φανεί σύντομα. Το σίγουρο είναι ότι οι μεταγραφές που έγιναν δεν ισχύουν ενώ αποχώρησε και ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς αφήνοντας κι αυτός αιχμές με τη σειρά του. Ο σύλλογος στα 14χρόνια από την ίδρυση του είχε μια σταθερή πορεία στη Γ’ Κατηγορία , χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Από την στιγμή που τέτοια εποχή πέρυσι άλλαξε ρότα και θέλησε να κάνει πορεία πρωταθλητισμού με ηχηρές μεταγραφές , τίποτα δεν ήταν όπως παλιά . Κι αυτό φαίνεται πως πληρώνει τώρα η Περαματιώτικη ομάδα. Ήταν ένα μάθημα αυτό για τους αρμοδίους του συλλόγου.  Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες .Ας επικεντρωθούν λοιπόν στην ομάδα τους ερασιτεχνικά καθώς και στις πολύ καλές υποδομές που διαθέτουν…..

Ανακοινώθηκε χθες ο νέος προπονητής της Προοδευτικής που είναι ο Κυριάκος Μίχας . Το είχε «πετάξει»  ήδη  η στήλη από την προηγούμενη εβδομάδα. Ένας ικανότατος και επιτυχημένος τεχνικός που είχε δουλέψει και πέρυσι στην ομάδα στην αρχή της περιόδου όπου  γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα… Σημαντική εξίσου είδηση ότι στο τεχνικό τιμ μετέχει και ο Γιάννης Δρακωνάκης .Ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά στην Προοδευτική την οποία έχει υπηρετήσει από διάφορα πόστα. Γιατί ο Γιάννης είναι Προοδευτικάνος από μικρό παιδί . Ζει και αναπνέει για την ομάδα…..

Ο Κλουβάτος που αποκτήθηκε από τον Αετό Κορυδαλλού θα φέρει μαζί του και ένα συμπαίκτη του από το Χαϊδάρι. Έτσι λένε οι πληροφορίες μου…..

Συνεχίζει και τη νέα περίοδο στην Χαλκηδόνα ο Μιχάλης Μαρούλης . Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς αφού  25χρονος άσος  είναι αρχηγός της ομάδας και προέρχεται από τα σπλάχνα της με τεράστια προσφορά στον σύλλογο που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά…..

Νέος προπονητής στην Κύπρο Κορυδαλλού που εργάζεται για πρώτη φορά στον Πειραιά . Δημήτρης Παπαϊωάννου… Από Αιγάλεω μεριά . Το διευκρινίζουμε αυτό επειδή κάποιοι μπερδεύτηκαν λόγω ονόματος .Παλιός σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία στο Αιγάλεω( όπου εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του για πολλά χρόνια )  και στην Κέρκυρα . Ας τον καλωσορίσουμε λοιπόν….

Επιστρέφει ουσιαστικά στα γήπεδα φέτος ο γκολκίπερ Κώστας Πνευματικός. Όπου θα  καθίσει  κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα Νίκαιας. Εκεί θα βρει άτομα  που  έχουν σχέση με  το..επίθετο του. Πνευματικός αυτός , ανθρώπους  του ..πνεύματος διαθέτει η ομάδα . Διανοούμενους, λόγιους καλλιτέχνες , ζωγράφους κλπ.  Σε… έφαγα  Άγγελε …..

Η διοίκηση του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ και οι αθλήτριες του νεοσύστατου τμήματος του  , εκφράζουν  τις θερμές ευχαριστίες τους, προς τον πρόεδρο της Φουτμπολ Λιγκ κ Λεωνίδα Λεουτσάκο για την άμεση ανταπόκριση και διάθεση του να βοηθήσει την ομάδα …

Στο μεταξύ τέθηκαν σε κυκλοφορία και ειναι διαθεσιμα για τους φίλους της ομαδας , τα συλλεκτικά εισιτήρια διαρκείας 2019-2020……

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή του Πυθαγόρα Περάματος Μάριο Ιωσηφίδη για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα . Η διοίκηση , το τεχνικό τιμ και όλοι οι συμπαίκτες του είναι δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και μετέχουν στο πένθος τους….