Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ξεκινά σήμερα την προετοιμασία της η Προοδευτική με φιλοδοξίες για να επιστρέψει άμεσα στις Εθνικές κατηγορίες . Στις 7 απόψε στο γήπεδο Χαραυγής είναι το ραντεβού.. Λόγω των έργων στο γήπεδο της Νίκαιας. Με προπονητή τον Κυριάκο Μίχα . Πολλά και  σημαντικά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα . Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος δείχνει να είναι φέτος πιο συσπειρωμένος. Πιο κοντά στην ομάδα. Γιατί η Προοδευτική έχει φιλάθλους που είναι πιστοί . Παρά τις ταλαιπωρίες και τις απογοητεύσεις. Είναι εκεί δίπλα της περιμένοντας να γίνει η μεγάλη αναγέννηση….

Κοντά στην Προοδευτική επέστρεψε μετά από δυο χρόνια και ο φροντιστής Αντώνης Μόλακας. Σπουδαίος στη δουλειά του , μοναδικός με ένα ιδιαίτερο προσόν. Πιο Προοδευτικάνος δεν γίνεται….

Μια πολύ σημαντική προσφορά του Νίκου Σιδηρόπουλου και των συνεργατών του από τους Εθελοντές Αχαρνών- Θρακομακεδόνων . Προς τον Σιδέρη Παυλή το μέλος του ΔΣ του ΑΟ Άνω Νεάπολης  που οι γιατροί του έκοψαν το πόδι , λόγω αυξημένου σακχάρου …Με ενέργειες λοιπόν του Νίκου που βοηθά πάντα συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δόθηκε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον Σιδέρη για τις μετακινήσεις του, καθώς και ένα σεβαστό ποσό. Παράλληλα και ο Δήμος Νίκαιας – Ρέντη προσφέρει στον άτυχο Σιδέρη Παυλή ένα γεύμα καθημερινά. Είναι πολύ σπουδαίο να υπάρχει ευαισθητοποίηση από ανθρώπους και φορείς σε άτομα που  χρειάζονται την βοήθεια μας ….

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ο Μάνος Μαυρέλος  αγωνιζόταν στην Ελλάδα Ποντίων  . Κρέμασε τα παπούτσια του και η διοίκηση τον τίμησε για την προσφορά του. Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Ο Μάνος θα συνεχίσει να προσφέρει .  Αυτή την φορά από την θέση του Γενικού Αρχηγού. Γιατί ο Κώστας Φούντας και οι συνεργάτες του ξέρουν να εκτιμούν αυτούς που προσφέρουν . Πολύ σημαντικό αυτό…..

Ο Λεωνίδας Πανοηλίας είναι λοιπόν ο νέος προπονητής στον Αίαντα Σαλαμίνας. Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες και  έχει  καλό όνομα . Επιστρέφει στο νησί μετά από τρία χρόνια . Τότε ήταν τεχνικός στους Σαλαμινομάχους , όταν αυτοί αγωνίζονταν στην Α’ Κατηγορία….

Ένας – ένας επιστρέφουν οι παλιοί στον Ήφαιστο. Μετά τον Ψυλλάκη , γύρισε και ο Κρίστο. Για να μην πω και ο ….Γιώργος Μαλαδάκης!!!!…..

Μετά τον Σταμάτη  Σαπαλίδη ο ΑΟ Καραβάς απέκτησε και τον Χρήστο Ξενιτόπουλο. Δυο παίκτες που προέρχονται από την περυσινή αντίπαλο την ΑΕ Μοσχάτου. Δυο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές με καρδιά πρωταθλητή και νοοτροπία νικητή. Ότι καλύτερο…..

Και τον Κεσανίδη απέκτησε η ΑΕ Περάματος . Έναν ιδιαίτερα χαρισματικό ποδοσφαιριστή ο οποίος σε όποια ομάδα και αν έχει αγωνιστεί έχει προσφέρει πολλά . Όσο για τον Περαματιώτικο σύλλογο συνεχίζει μεθοδικά  και σοβαρά την μεταγραφική  του ενίσχυση…..

Πολύ δυνατή διοίκηση έβγαλε ο Περαμαϊκός  με σωστούς και φιλόδοξους παράγοντες. Εγώ θα σταθώ σε ένα όνομα. Μάκης Γιουρτζόγλου, κύριοι. Ο οργανωτής της ομάδας επέστρεψε  Εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την θέση του Γενικού Γραμματέα  προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στην ομάδα της καρδιάς του. Μια ζωή Περαμαϊκός . Από τα καλύτερα και πλέον ηθικά στοιχεία που υπάρχουν στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο…….

Η Χαλκηδόνα συνεχίζει τις πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις της. Με την απόκτηση του Λοϊζίδη που επέστρεψε φέτος στην ομάδα. Στα «σκαριά » μια ακόμα μεταγραφή παίκτη που αγωνιζόταν σε ομάδα Γ’ Εθνικής τη χρονιά που πέρασε και ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με τον σύλλογο…..