Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Το  πρόβλημα  της ιδιωτικής ασφάλισης των ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά  σωματεία  είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα . Γι’ αυτό το τόσο σοβαρό κομμάτι ένας ασφαλιστής ο Παναγιώτης Σάσσαρης από την ALLIANZ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ  είναι δίπλα στα σωματεία  και μπορεί να κάνει ραντεβού μαζί τους για να βρουν λύσεις και να συζητήσουν προγράμματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Τηλέφωνο επικοινωνίας  6949052927.  Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα σοβαρών τραυματισμών με χειρουργικές επεμβάσεις παικτών. Έχει ιδιαίτερη σημασία να πούμε  ότι ο ασφαλιστής Παναγιώτης Σάσσαρης είναι παράλληλα και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής , Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αργοναύτη ενώ παλαιότερα έπαιζε στον Πολυκράτη και στην Ειρήνη 2005. ….

Εντυπωσιακές κινήσεις γίνονται μέχρι τώρα στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού στο μεταγραφικό τομέα. Πέρα από την απόκτηση έμπειρων παικτών , όπως του Χρυσάφη που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στον σύλλογο κοιτάζουν και στο μέλλον  αφού παίρνουν και νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Καθημερινά γίνονται ανακοινώσεις . Τέτοια δραστηριότητα δεν την συναντάς εύκολα σε ερασιετχνικά σωματεία. Η πλήρης ενημέρωση του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου, οφείλεται ουσιαστικά σε έναν άνθρωπο . Δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε . Ούτε ο ίδιος δεν θέλει να φαίνεται . Είναι ιδιαίτερα σεμνός. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν , ξέρουν…..

Στα Πετράλωνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο έμπειρος επιθετικός Λάμπρος Χανιώτης που φεύγει από τα πρωταθλήματα του Πειραιά. Με αυτό τον τρόπο δίνει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει από δω κι από κεί. Στη νέα του ομάδα ο Λάμπρος θα έχει προπονητή τον γνωστό σε όλους μας  Θανάση Παύλοβιτς γνωστό μας από την επιτυχημένη θητεία του σε Πειραϊκές ομάδες ….

Συνεχίζει τις επιτυχημένες  μεταγραφές της η Χαλκηδόνα που απέκτησε τον ταλαντούχο Κοτσάι. Η διαφορά από τις προηγούμενες είναι ότι από την  φωτογραφία αυτή απουσιάζει ο , πάντα κομψός και με γραβάτα, πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κούρτης ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στη Λευκάδα…..

Στην Ελλάδα Ποντίων λειτουργούν σαν μια αγαπημένη οικογένεια . Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό. Πριν λίγες μέρες ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Πουρσανίδης πήρε μεταγραφή από τους Πόντιους και πήγε στον Φωστήρα. Πέρα από τις ευχαριστίες της διοίκησης για την προσφορά του , αρκετά στελέχη του συλλόγου βρέθηκαν προχθές στο Ρουφ για να δουν τον Γιάννη στον πρώτο φιλικό αγώνα με τη φανέλα της νέας του ομάδας και για να τον ενθαρρύνουν στο νέο του ξεκίνημα. Ήταν εκεί ο πρόεδρος Κώστας Φούντας, τα διοικητικά στελέχη Νίκος Ευθυμιάδης , Μαρίνα Παμπουκίδου ( μητέρα του Πουρσανίδη) , ο φροντιστής Χρήστος Ταούσης .

Εντυπωσιακή και η παρουσία της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της Ελλάδας Ποντίων Νανάς Γιανναδοπούλου που βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τις συνεργάτιδες της Δήμητρα Παναγιώτου και Ελένη Μπροτζάκη..

Οι επιτυχόντες της τελευταίας  σχολής Διαιτησίας  της ΕΠΣΠ καλούνται να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που τους έχουν σταλεί από τον υπεύθυνο της Σχολής κ. Γιάννη Χασάπη, προκειμένου να σταλούν στην ΕΠΟ για τα πτυχία Διαιτησίας Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932269068…….

Νέοι ορίζοντες για τον προπονητή Τάκη Τριανταφύλλου. Ο έμπειρος τεχνικός που έχει εργαστεί  με επιτυχία ως προπονητής σε πολλές ομάδες του Πειραιά και της Αθήνας αυτή τη φορά θα είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ακράτητου Άνω Λιοσίων ΄(που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής ) με την ιδιότητα του προπονητή φυσικής κατάστασης. Καλή επιτυχία φίλε!!