Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ανακοινώθηκαν οι προπονητές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πειραιά.  Είναι ο Γιώργος Γκοβερίνος για την Κ-12  και ο Παναγιώτης Ψυλοπάτης για την Κ-14 . Και οι δυο θεωρούνται ικανότατοι και κατάλληλοι γι’ αυτές τις θέσεις .Επιλέχτηκαν ανάμεσα από 14 που δήλωσαν υποψηφιότητα.

Ο Γκοβερίνος κάτοχος διπλώματος UEFA A΄,  είναι εγνωσμένης αξίας τόσο σαν ποδοσφαιριστής αρχικά , όσο και σαν προπονητής στη συνέχεια σε ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά.

Ο Ψυλοπάτης κάτοχος διπλώματος UEFA Β’,  είναι τεχνικός που ασχολείται βασικά με τις υποδομές . Είναι εδώ  και χρόνια προπονητής στην ομάδα Κ-16 του Αετού Κορυδαλλού , στην οποία και θα συνεχίσει να  δουλεύει.

Τις επόμενες ημέρες η Τεχνική Επιτροπή θα ανακοινώσει τους συνεργάτες των δύο ενωσιακών τεχνικών.

Με τον Αχιλλέα Ανδριανάκη θα πορευθεί φέτος ο Ατρόμητος Πειραιά. Ένα νέο ξεκίνημα για τον Καμινιώτικο  σύλλογο που ετοιμάζει  τη μεγάλη επιστροφή. Ο νεαρός και αξιόλογος  προπονητής με τις γνώσεις αλλά και το πάθος που τον διακρίνει είναι σίγουρα ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ομάδα και πάλι ψηλά. Ο Ατρόμητος με όνομα βαρύ σαν ιστορία και με τον κόσμο που τον ακολουθεί…..

Ο γνωστός επιχειρηματίας Τάσος Σιδερόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος στον Αίαντα Σαλαμίνας αποφασισμένος να  κάνει και  πάλι μεγάλο τον σύλλογο . Είναι ικανότατος παράγοντας με μεγάλη προσφορά παλαιότερα στον Αήττητο Σπάτων  για χρόνια ενώ έχει βοηθήσει τον Ατρόμητο Πειραιά , τον Αστέρα Βάρης  και φυσικά  την Ελλάδα Ποντίων στην οποία ήταν τελευταία. Μάλιστα εκεί αγωνίζεται ο γιος του  Χάρης. Περίπτωση πάντως να ακολουθήσει ο τελευταίος τον πατέρα του στη Σαλαμίνας  θα πρέπει να αποκλειστεί. Οπότε πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας κατά το …ήμισυ  …..

Τα οικονομικά τα αναλαμβάνει ο Στέλιος Παπαλεξάνδρου η παλιά μεγάλη δόξα του συλλόγου που θα  έχει παράλληλα και τις Δημόσιες σχέσεις της ομάδας . Ότι καλύτερο δηλαδή. Σημαντική εξάλλου αναμένεται και η προσφορά  του Παναγιώτη Παπαδημητρίου που βοήθησε  πολύ την χρονιά που πέρασε ενώ θα βοηθήσει  όπως πάντα ο Σπύρος Κουτσούκος , καθώς και ο Γενικός Αρχηγός Σωκράτης Παπαμιχαήλ. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι , έχουν αναλάβει τις τύχες του ιστορικού συλλόγου που φαίνεται πως βρίσκει και πάλι τον δρόμο του.. Όσο για κάποιους άλλους παλαιούς παράγοντες που ήταν να ασχοληθούν ενεργά  , έμειναν στα λόγια….

Νέος ρόλος για  τον Αντώνη Μπροτζάκη στο ποδόσφαιρο που αγαπά και είναι παθιασμένος με αυτό. Μετά από τεράστια προσφορά σαν ποδοσφαιριστής όπου αγωνίστηκε σε 19 ομάδες παρακαλώ, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου. Αγωνιστικά εννοώ. Έτσι ο Αντώνης στα 41 του πλέον, συνεχίζει σαν παράγοντας. Ανέλαβε Γενικός Αρχηγός στον Ηρακλή Νικαίας και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά . Η κατάλληλη επιλογή…..

Μιας και αναφερθήκαμε για τον Ηρακλή Νικαίας να πούμε ότι είναι από τα πλέον νοικοκυρεμένα σωματεία στον Πειραιά .Μέσα σε ελάχιστα χρόνια κατάφερε να επιτύχει τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από το να φτάσει στην Α’ Κατηγορία. Τώρα με σωστές και μεθοδικές κινήσεις , προσπαθεί ώστε να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο μεγάλο Πειραϊκό πρωτάθλημα…..

Το «μάτι » της στήλης ανακάλυψε τον Δημήτρη Κούρτη κάπου στη πανέμορφη Λευκάδα. Με σαγιονάρες και βερμούδα παρακαλώ. Τα κοστούμια και οι γραβάτες τέθηκαν στο περιθώριο για την ώρα…. Ο πρόεδρος της Χαλκηδόνας κάνει τις διακοπές του οικογενειακώς μαζί με τον άλλο κορυφαίο παράγοντα του συλλόγου τον Γιώργο Ζαρκαδούλα . Καλά να  περνάτε…

Το δρομολόγιο Κορυδαλλός – Μοσχάτο  έχει και …επιστροφή. Καλό Σαββατοκύριακο….