Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

 

Διάβασα αυτό το ωραίο κείμενο  που ανέβασε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. Μου άρεσε και το αναδημοσιεύω . Γιατί μας λέει πως πρέπει να βλέπουμε όλοι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αναφέρει λοιπόν το κείμενο:

«Είναι πολύ σπουδαίο να δουλεύεις σκληρά και σιγά σιγά να χτίζεις κάτι διαφορετικό… Μια ξεχωριστή φιλοσοφία με βάσεις… Με σεβασμό… Με ήθος… Με ποιότητα… Με οργάνωση.. Μα πάνω απ όλα με αγάπη για το ποδόσφαιρο… Αυτό θα συνεχίσει να κάνει και φέτος η ομάδα μας πάνω στις βάσεις που έχουν μπει στην ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα εδώ και 2,5χρονια…να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο… η ομάδα μας να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και διαφορετικό…Να παλεύει και να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό… η νίκη.. η ισοπαλία…η ήττα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο… Εμείς θα προσπαθούμε πάντα ενωμένοι να προσφέρουμε σαν ομάδα κάτι όμορφο κάτι διαφορετικό σε όλα τα επίπεδα»

O Μανώλης Πόλλιας είναι ο νέος τεχνικός  της Δόξας Πειραιά όπως  αποκαλύψαμε το Σάββατο. Πήγε σε ένα ιστορικό σωματείο που τους ξέρει και τον ξέρουν καλά αφού έχει συνεργαστεί και παλαιότερα μαζί τους . Γυρίζει λοιπόν σελίδα η Δόξα , σύμφωνα με τον Γιάννη Παπαϊωάννου  που τόνισε  μέσω facebook ότι θα συνεργαστεί με τους παλαίμαχους του συλλόγου για την ακαδημία… Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό . Ο Γιάννης αποκάλυψε ότι θα υπάρχει συνεργασία με μεγάλη ομάδα από την ίδια γειτονιά. Δεν θα πω όμως όνομα γιατί δεσμεύομαι .  Θα πω όμως ότι φοράει χρώματα βυσσινί!! Γι’ αυτό δεν δεσμεύομαι ….

Έγραψα προχθές ότι το  δρομολόγιο Κορυδαλλός – Μοσχάτο  έχει και …επιστροφή. Και σπάσανε τα τηλέφωνα να με ρωτάνε  να τους πως τι εννοώ..Μην επιμένετε ρε παιδιά γιατί θα αναγκαστώ να το πω . Άνθρωπος είμαι και θα λυγίσω . Δεν είμαι από …σίδηρο…..

Είχαμε γράψει τις προάλλες ότι ο Θανάσης Κλουβάτος δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που αποκτά από τον ΑΟ Χαϊδαρίου , ο Αετός Κορυδαλλού. Και λίγες μέρες μετά επιβεβαιωθήκαμε . Αποκτήθηκε και ο Πέτρος Τσιρκινίδης . Ένας παίκτης όμως που δεν είναι άγνωστος στον Πειραιά , αφού έχει παίξει σε Κύπρο Κορυδαλλού Οδηγήτρια αλλά και Ελλάδα Ποντίων το περισσότερο διάστημα…….

Κι άλλη σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟ Καραβάς . Τον Μιχάλη Κατσικιά . Κι αυτός ο παίκτης μεγάλων δυνατοτήτων με εμπειρία στα Εθνικά πρωταθλήματα . Η μια μεταγραφή , λοιπόν καλύτερη από την άλλη. Μόνο  τον  προπονητή δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η ομάδα, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα…Κι όλα αυτά ενώ η προετοιμασία ξεκίνησε χθες….

Με τον Κώστα Βάρσο θα συνεχίσει ο ανανεωμένος Ολυμπιακός Περάματος. Ιδανική λύση για την ομάδα που θα παρουσιάσει φέτος κάτι το διαφορετικό σε σύγκριση  με την περυσινή χρονιά . Το πάθημα έγινε  μάθημα…

Εκσυγχρονίζονται ηλεκτρονικά όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι οι Σαλαμινομάχοι . Ο φίλαθλος της ομάδας Ταξιάρχης Βαττής ανέλαβε τον τομέα αυτό  απαντώντας θετικά  στην πρόσκληση του προέδρου του συλλόγου  Κώστα Κωνσταντινίδη. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις , όσον αφορά το έμψυχο υλικό, τις μεταγραφές και την προετοιμασία της ομάδας…..

Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στον Χρήστο Καφαντάρη για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας Μαρίας. Στο πλευρό του όλη η οικογένεια της Χαραυγής . Κουράγιο Χρήστο . Η ευχή της μάνας  να σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή….