Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Παραδόθηκε επιτέλους στη Διοίκηση του ΣΕΦ το γήπεδο ποδοσφαίρου  μετά τις εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου και συντήρησης – επισκευής των αποδυτηρίων. Ήταν ένα αίτημα που εκκρεμούσε από το 2010 όπως τόνισε ο φίλος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης . Χρειάστηκε να ξεπεραστούν παλιές και νέες δυσκολίες που ανέκυψαν από την παραχώρηση του ΣΕΦ στο ΤΑΙΠΕΔ προς πώληση. Παράλληλα δίπλα στο γήπεδο  ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής μίας νέας παιδικής χαράς και  2 νέων γηπέδων τένις κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ τι  αξία έχει . Γήπεδα για ποδόσφαιρο χρειαζόμαστε και όχι για τένις !!δεν γίναμε ξαφνικά της αστικής τάξης….

Και κάτι ακόμα . Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε. Γκρινιάρηδες δεν είμαστε . Καλός ο αγωνιστικός χώρος, και μπράβο, όπως και η ανακατασκευή των αποδυτηρίων . Αλλά η έλλειψη φωτισμού στο γήπεδο του ΣΕΦ θα φέρει πολλά προβλήματα όσον αφορά τις ώρες προπόνησης των ομάδων Να βρεθεί λύση άμεσα. Γιατί αργότερα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν…..

Λευτέρης Βασιλειάδης λοιπόν ο εκλεκτός στον ΑΟ Καραβά. Ο ικανός προπονητής, θεωρείται κατά την προσωπική μου άποψη ο πλέον ικανός για να αξιοποιήσει το πλούσιο  έμψυχο υλικό της ομάδας . Σπουδαίος ανερχόμενος τεχνικός. Πάμε λοιπόν στο δια ταύτα. Τον Λευτέρη  δεν τον ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση . Όπως έχει κάνει άψογα τόσο καιρό με τις μεταγραφές Τον είδαν όλοι στην πρεμιέρα της προετοιμασίας που έγινε προχθές Δευτέρα στο γήπεδο Αμοργού στα Καμίνια. Δεν ξέρω τον λόγο  που δεν έγινε –ακόμα- η επίσημη -ανακοίνωση. Αυτό  που  έχει σημασία είναι πως ο Βασιλειάδης  ήταν κλεισμένος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δια του λόγου το αληθές διαβάστε τι είχα γράψει από αυτή εδώ τη στήλη στις 18 Ιουλίου: «Στον ΑΟ Καραβά έχουν γίνει μέχρι τώρα πολύ σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις. Κι όλα αυτά τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο προπονητής. Τον οποίο προσωπικά τον γνωρίζω και τον …έχω σταμπάρει στο παλιό μου το δεφτέρι ,που λέει και το άσμα…»

Μία μέρα αργότερα στις 19/7 επανήλθα :

«Γράψαμε χθες για τον νέο προπονητή του Καραβά, πως σύμφωνα με το γνωστό λαϊκό άσμα τον …έχω σταμπάρει στο παλιό μου το δεφτέρι. Κάποιος φανατικός φίλος της στήλης μου είπε ότι η σωστή λέξη είναι τεφτέρι.  Δεν θα διαφωνήσω . Έτσι κι αλλιώς όποια από τις δυο λέξεις και να βάλω ταιριάζει απόλυτα με τον …Λευτέρη. Καλημέρα σας …»

Από κει και πέρα σταμάτησα να το αναφέρω , σεβόμενος κάποια επιθυμία  που μου ζητήθηκε τηλεφωνικά. Ο ίδιος  ο Λευτέρης ξέρει πολύ καλά.. Αυτά  λοιπόν, για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά . Από  την πλευρά μου να πω καλή επιτυχία στον Λευτέρη Βασιλειάδη στο έργο του καθώς και στον ΑΟ Καραβά που αποτελεί πλέον μια μεγάλη και υπολογίσιμη δύναμη στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο…..

Τον αρχηγό του Κερατσινίου για 15 ολόκληρα χρόνια Χάρη Βαττή απέκτησε η Προοδευτική . Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή για τους «βυσσινί» που συνεχίζουν την ενίσχυση του…

Μεγάλη μεταγραφή ο Αμπελακιακός που απέκτησε τον Θεοδοσίου. Ένα παίκτη με πολλές ικανότητες που κάνει την διαφορά …..

Σπουδαία μεταγραφή με Σκαρτάδο έκανε ο Αστέρας Νίκαιας. Μεταγραφή… ελικοδρομίου που λέει και ο Άγγελος  που γράφει επίσης :« Ο 34χρονος μέσος, με τον πρόεδρο του Αστέρα Νίκαιας Μάνθο Πετράκη να κάνει διακοπές με το γιο(τ) του στη Νάξο, αναγκάστηκε να πετάξει με το ελικόπτερο του προέδρου, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να επιστρέψει αυθημερόν για την προετοιμασία που ξεκινάει σε λίγες μέρες! Αυτή ήταν η 3η μεταγραφή για τον Αστέρα και έπεται συνέχεια». Δεν πάμε λοιπόν καλά..Οι ζέστες βλέπεις…Αλλά τι να πεις . Εδώ είδαμε τον Τσιτούρα στην Τήνο να ανεβαίνει τρέχοντας σε αμμόλοφους και μετά να κατεβαίνει …κουτρουβαλώντας !! Η Παναγιά η Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα της….