Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σημαντικές αλλαγές στον ΑΟ Προφήτη Ηλία . Η ομάδα ανασυντάσσεται και από κει που ήταν για διάλυση φιλοδοξεί πλέον για μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα .  Με μεταγραφές από τον ΑΣ Κωφών . Διοικητικές αλλά και …προπονητικές .

Στο Δ.Σ του συλλόγου μετέχουν δυο κορυφαία στελέχη των Κωφών  ο μέχρι τώρα πρόεδρος Λάμπρος Ψυχογιός που αναλαμβάνει αντιπρόεδρος και ο Νίκος Τσακουμάγκος που θα είναι έφορος ποδοσφαίρου στον Προφήτη.

Παράλληλα προπονητής αναλαμβάνει ο Γιάννης Κολλύρης ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στον ΑΣ Κωφών .Και κάτι ακόμα . Στο Δ.Σ του Προφήτη Ηλία μετέχει ως ταμίας ο γνωστός φίλος και κορυφαίος δημοσιογράφος Παντελής Διαμαντόπουλος που έχει διατελέσει και ποδοσφαιριστής στην ομάδα στο παρελθόν…..

 

Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό του  Χάρη Αγγελόπουλου ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στην Χαραυγή . Την μεγάλη του αγάπη . Στην οποία αφιέρωσε όλη του τη ζωή . Μικρός αγωνίστηκε στην ομάδα σαν τερματοφύλακας και από την ηλικία των 25 ετών διατέλεσε παράγοντας του συλλόγου .

Ήταν και πρόεδρος της ομάδας σε διάφορες περιόδους και μάλιστα έκλεισε τα μάτια του σαν πρόεδρος με κοινή απόφαση πριν από  ένα περίπου μήνα αν και ασθενής . Σαν επιχειρηματίας που ήταν βοήθησε πολύ την Χαραυγή ως χορηγός .

Σπουδαίος άνθρωπος ο Χάρης «χρυσή καρδιά» που λένε. «Έφυγε » στα 57 του χρόνια , σε μια ηλικία που θα μπορούσε να δώσει ακόμα πάρα πολλά . Με απόφαση του ΔΣ της ΑΕ Χαραυγής κηρύχθηκε τριήμερο πένθος.

Οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Κυριακή στις 6 το απόγευμα.  Η  θέση του προέδρου θα παραμείνει κενή ( εν χηρεία),  τιμής ένεκεν στη μνήμη του Χάρη Αγγελόπουλου για 40 μέρες. Νέος  πρόεδρος θα ανακηρυχθεί αμέσως μετά το μνημόσυνο….

Ο Χάρης πρόλαβε να δει πριν από μια εβδομάδα τον πρώτο του εγγονό , από τον γιο του τον Βασίλη. Μέχρι τώρα είχε εγγονές από  την κόρη του σύζυγο του Χρήστου Καφαντάρη. Ο Χρήστος που είναι κι αυτός ένα μεγάλο στέλεχος της Χαραυγής με προσφορά, έχασε τον αγαπημένο του πεθερό , ενώ πριν από δυο εβδομάδες «αποχαιρέτησε »  την μανούλα του…

 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Χάρη Αγγελόπουλο εξέδωσαν μέχρι χθες η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  και τα σωματεία Προοδευτική ,  ΑΣ Ποντίων , Ερμής Κορυδαλλού,  ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ,  Νέοι Ευγένειας , Ελλάς Ποντίων , ΑΟ Καραβάς, Δίας Κορυδαλλού, Ολυμπιακός Περάματος , ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, Αστέρας Κερατσινίου, Ατρόμητος Κερατσινίου, ΑΟ Νέου Ικονίου, Αστυπάλαια Κορυδαλλού , Δάφνη Ταμπουρίων, Άνω Νεάπολη.

 

Η ΑΕ Χαραυγής ευχαριστεί την  ΕΠΣΠ , τα αδελφικά σωματεία Πειραϊκά σωματεία  για την συμπαράσταση τους στο βαρύτατο πένθος της ομάδας….. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη ….

 

Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της Προοδευτικής Διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου Γρηγόρη  Λαμπράκη 231 καθημερινά από 17:00- 20:00 και κα Βάσω Καλαμάκη . Εκεί θα διατίθενται αποκλειστικά και τα οικογενειακά πακέτα – ακαδημιών των 30 ευρώ. Επίσης διαρκείας διατίθενται : των 20€ από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Νo gate, των 50€ από το καφέ Παπαϊωάννου έναντι του γηπέδου .

Η διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά  με ανακοίνωση της ευχαριστεί «το φιλικό σωματείο του Αετού Κορυδαλλού και τον Πρόεδρο του Δημήτρη Μπούγα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Μάναλη Και εύχεται σε όλα τα σωματεία ποδοσφαιριστές προπονητές και Διοίκησης του Πειραιά ένα πρωτάθλημα με υγεία πάνω από όλα χωρίς βία και ακρότητες που κάνουν μόνο κακό στον αθλητισμό Καλό πρωτάθλημα με επιτυχίες σε όλα τα σωματεία»…

Η επιθυμία του Βασίλη Τσιτούρα έγινε πραγματικότητα. Αμέσως μετά την επιστροφή του από τα Κυκλάδες Islands βρέθηκε στα ….coffee Islands της Αμφιάλης για να απολαύσει τον καφέ του με τον Γιάννη Σπάθα ( όπως είχε προβλέψει ο Τσιτούρας) και με τον Αργύρη Κεραμίδα( όπως είχαμε προβλέψει στα «Πειραιώτικα» ) .Ιδανικό τρίο…..

Μεταγραφή από τον …Άρη ετοιμάζει η Χαλκηδόνα. Προσοχή δεν είναι πλάκα…..