Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Στην Προοδευτική γίνεται μια πολύ καλή , σωστή ομαδική και οργανωμένη δουλειά φέτος. Στόχος φυσικά η επανάκαμψη  του ιστορικού συλλόγου και η επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες. Στην προσπάθεια αυτή βοηθούν όλοι .

Δεν υπάρχουν επενδυτές δεν υπάρχουν ηγέτες. Μόνο στρατιώτες .Η διοίκηση του Γιώργου Μαργέτη με ομαδική προσπάθεια εργάζεται καθημερινά για το μεγαλείο του συλλόγου. Στο πλευρό της είναι και βοηθά εξωδιοικητικά  ο Παναγιώτης Κουτσοποδιώτης ένας πολύ σημαντικός και αξιόλογος παράγοντας που ασχολείται ενεργά με την ομάδα.

Κοντά στους «βυσσινί» και ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Κατσαρός που για μια ακόμα φορά απέδειξε πόσο Προοδευτικάνος είναι. Όλοι μαζί λοιπόν , διοίκηση , εξωδιοικητικοί παράγοντες , και κόσμος  είναι κοντά στον ιστορικό σύλλογο. Η ανάκαμψη έρχεται….

 

Επικοινώνησε με τα «Πειραιώτικα » ο Γενικός Αρχηγός της Χαραυγής Σίμος Μουζακίτης και έκανε την παρακάτω δήλωση :« Ο νεαρός Παπανικολάου πήγε με υποσχετική στον Καραβά. Προφανώς ξεχάστηκε να αναφερθεί . Εμείς ικανοποιήσαμε την επιθυμία του ίδιου του  παίκτη και του πατέρα του , αλλά ο παίκτης ανήκει στη Χαραυγή και θα επιστρέψει του χρόνου.»….

Για τον Άγγελο Σκανάτοβιτς  τι να πω; Πέρα από  πολύ καλός προπονητής που έχει στεριώσει στον Αστέρα Νίκαιας , όπου βρίσκεται για έξι χρόνια , είναι και άριστος γλωσσοπλάστης . Το έχει αποδείξει πολλές φορές  από πέρυσι που άρχισε να ξεδιπλώνει  αυτό το κρυφό  ταλέντο του . Τελευταίο του …κατόρθωμα  η αναφορά στη μεταγραφή του Δημήτρη Βένιου από τον Αετό Κορυδαλλού τον οποίο χαρακτήρισε ….Venom.Που  υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς κόμικ «Spider-Man» Ο χαρακτήρας, ένας εξωγήινος συμβιωτικός οργανισμός που χρειάζεται έναν ανθρώπινο ξενιστή για να επιβιώσει, Γράφει λοιπόν ο Άγγελος : «Venios όπως Venom Ένας παίκτης δηλητήριο (venom) για τις αντίπαλες άμυνες στο ρόστερ του Αστέρα Νίκαιας.» Μετά από αυτό η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά……

Αλλά και μείς δεν πάμε πίσω…. «Κολλήσαμε» από τον Άγγελο.  Γράψαμε  με υπονοούμενα για κάποιες μεταγραφές . Για ένα παίκτη που επιστρέφει από το Μοσχάτο στον Κορυδαλλό , μια μεταγραφή που πέρασε «δια πυρός και …σιδήρου.» ‘Έτσι γράψαμε και φυσικά εννοούσαμε  την επιστροφή του Μπάμπη Σιδηρόπουλου από την ΑΕ Μοσχάτου στον Αετό Κορυδαλλού.

Το πρωί του Σαββάτου αναφέραμε στον επίλογο των «Πειραιώτικων ».: «Μεταγραφή από τον …Άρη ετοιμάζει η Χαλκηδόνα. Προσοχή δεν είναι πλάκα…..» Λίγες ώρες αργότερα ο σύλλογος ανακοίνωνε την μεταγραφή του  Άρη Πλάκα!!!…

Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Άρης επέστρεψε στον σύλλογο μετά απο14 χρόνια . Στην Χαλκηδόνα . Την ομάδα που  δόξασε και τίμησε ο πατέρας του Χρήστος . Σαν παίκτης  και σαν πρόεδρος στη συνέχεια…..

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟ Περαμαϊκός «εκφράζει  τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην Διοίκηση της ΑΕ Χαραυγής και στην οικογένεια του Χάρη Αγγελόπουλου του οποίου ο θάνατος του σε ηλικία μόλις 56 ετών σόκαρε όλο το Πειραικό Ποδόσφαιρο και μαζί και εμάς. Δεν μπορούμε παρά να συμμετάσχουμε στο πένθος του γειτονικού μας σωματείου. »….

Να σημειωθεί ότι στον φιλικό αγώνα Νέων Ευγενείας – Αετού Κορυδαλλού 1-1 με πρωτοβουλία των γηπεδούχων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χάρη Αγγελόπουλου…..

Τα γενέθλια του είχε  προχθές ο πρόεδρος του Παννεαπολικού Τάσος Τσίλης και η οικογένεια του, του επιφύλαξε μια έκπληξη , που αλλού, στο γήπεδο . Του έφερε μια πανέμορφη τούρτα με δυο κεράκια που ανέφεραν την ηλικία του(46 παρακαλώ!!!) Να τα εκατοστίσεις φίλε!!!! Το ρεπορτάζ με το σχετικό βίντεο  ήταν του  συνεργάτη της στήλης Βασίλη Τσιτούρα( αυτά για να …σκάσουν οι οχτροί του!!). ….

Πένθος στην Άνω Νεάπολη . Έφυγε από τη ζωή σε  ηλικία 85 ετών ο Βασίλης Παραδείσης  από τα ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου . Ήταν πατέρας της προέδρου της ομάδας Αλεξάνδρας Μωραΐτη και πεθερός του ηγέτη της Άνω Νεάπολης Παναγιώτη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί  σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό του  Αγίου Χριστοφόρου  . Θα ακολουθήσει η ταφή στο Νεκροταφείο του Σχιστού. Στο σύλλογο κηρύχθηκε τριήμερο πένθους και δεν θα υπάρξει  καμία δραστηριότητα αυτές τις μέρες. Η προετοιμασία που  ήταν να αρχίσει χθες , θα ξεκινήσει την Πέμπτη με συγκέντρωση παικτών στις 21.00 στο γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης.. Τα θερμά  μας συλλυπητήρια στην οικογένεια….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply