Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τελευταία μέρα σήμερα υποβολής  δηλώσεων συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο .Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ομάδες που θα δηλώσουν . Ή μάλλον σε αυτές που δεν θα δηλώσουν . Για την ώρα ακούγεται ότι ο Μιθριδάτης δεν θα λάβει μέρος όπως γράψαμε …

Οι ομάδες που θα δηλώσουν σήμερα , τελευταία μέρα θα πρέπει να καταθέσουν οπωσδήποτε όλα τα απαραίτητα έγγραφα . Διαφορετικά οι δηλώσεις τους δεν θα παραλαμβάνονται από την γραμματεία της ΕΠΣΠ ….

Και κάτι ακόμα Σωματεία που έχουν οφειλές και δεν τις έχουν τακτοποιήσει δεν θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή……

Ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πειραιά Εθνικός Πειραιά , όπως θα διαβάσατε στην ανάλογη στήλη προκρίθηκε στα πέναλτι σε βάρος της Νέας Αρτάκης στην έδρα της με 2-3  (2-2 κανονικός αγώνας και παράταση). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο  έμπειρος γκολκίπερ των Πειραιωτών Βασίλης Βουτσινάς που απέκρουσε τρία πέναλτι!!!!.  Φοβερή μορφή για  τον Εθνικό ο Βασίλης , με τεράστια προσφορά Τεράστια και σταθερή αξία…….

Για το θέμα με τους  διπλωματούχους προπονητές  που βοηθούν με την παρουσία τους το ερασιτεχνικό Πειραϊκό ποδόσφαιρο , αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος . Σε επικοινωνία που είχε με τα «Πειραιώτικα » τόνισε χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που κατά τακτά , πυκνά, χρονικά διαστήματα αναφέρεσαι  σε ένα τόσο σημαντικό  θέμα αυτό. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω εσένα Αντώνη και τη στήλη σου .

Πριν από μια δεκαετία  επί διοίκησης Μπρατσόλη είχα αναφερθεί για διπλωματούχους προπονητές στις υποδομές που να γνωρίζουν σωστά το ποδόσφαιρο. Αρχικά υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από σωματεία που έλεγαν ότι δεν μπορούν να βγουν οικονομικά.  Εγω δεν μίλησα για επαγγελματίες , αλλά για διπλωματούχους . Από κει και πέρα είναι στο χέρι των σωματείων πως θα χειριστούν το θέμα προσωπικά. Μπορούν να στείλουν ένα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή τους σε μια σχολή προπονητών.

Σήμερα 10 χρόνια μετά  αισθανόμαστε δικαιωμένοι από τις θέσεις μας και χαιρόμαστε γι’ αυτά τα όμορφα που συμβαίνουν .Κερδισμένο και ωφελημένο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φυσικά τα ίδια τα σωματεία. Η συνεργασία μας με την διοίκηση της ΕΠΣΠ είναι άριστη.

Από την πλευρά μας σαν Σύνδεσμος δεν παραλείπουμε να ενημερώνουμε τους προπονητές μας και με κάθε ευκαιρία τους τονίζουμε πώς να αγαπούν και να αγκαλιάζουν τα νέα παιδιά που έρχονται στα σωματεία»…..

Ο Ολυμπιακός Περάματος οργανώνεται ξανά . Μετά την αρχική απογοήτευση επανήλθε ο ενθουσιασμός και η διάθεση για μια αξιόλογη πορεία  φέτος. Κι αν κρίνει κανείς από την επιλογή του τεχνικού επιτελείου ,αλλά και των πολύ καλών μεταγραφών που έχουν γίνει μέχρι τώρα , ο σύλλογος αναμένεται να είναι και πάλι πρωταγωνιστής. Αυτή την φορά με πιο σοβαρές  και προσεκτικές κινήσεις από πέρυσι. Το περυσινό πάθημα φαίνεται πως έχει γίνει μάθημα…..

Η  άψογη  συνεργασία του Αετού Κορυδαλλού με τον Αστέρα Νίκαιας συνεχίζεται . Οι Κορυδαλλιώτες δίνουν αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές δανεικούς στους Νικαιώτες γνωρίζοντας ότι θα αξιοποιηθούν  με τον καλύτερο τρόπο  από το τεχνικό τιμ του Άγγελου Σκανάτοβιτς ….

Ο Σωκράτης Πτερνέας με δήλωση του ευχαριστεί σωματεία, παράγοντες και ανώνυμους φιλάθλους για την πρωτοφανή συμπαράσταση στο πένθος της ΑΕ Χαραυγής. «Καλή χρόνια βέβαια σε όλους και φυσικά ποτέ ξανά και για κανένα ποδοσφαιρανθρωπο να μην υπάρξει τέτοια συμπαράσταση. Του χρόνου νά είμαστε όλοι παρόντες για το καλύτερο τών σωματείων μας.»…..