Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σήμερα στις 6.30μμ  θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΠ η κλήρωση της α’ και της β’ φάσης του Κυπέλλου Πειραιά . Μετέχουν συνολικά 70 σωματεία . Τα 4 της Γ’ Εθνικής , τα 28 της Α’ Κατηγορίας τα 25 από τα 28 της Β’ ( δεν θα λάβουν μέρος οι Αργοναύτης, Ολυμπιακός Περάματος Σπίθα)  τα 12 από τα 14 της Γ’ ( δεν δήλωσαν Άνω Νεάπολη και Πολυκράτης ) , και η ερασιτεχνική ομάδα της ΠΑΕ Ιωνικός.

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι αγώνες της α’ φάσης με τη συμμετοχή  ομάδων Β΄ και Γ’ Πειραιά . Μια εβδομάδα αργότερα 21-22/9 θα γίνουν οι αγώνες της β’ φάσης όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα προκριθούν από την α’ φάση καθώς και αυτές  της Α΄ κατηγορίας και οι ερασιτέχνες του Ιωνικού ….

Μια ζωή κοντά στη Προοδευτική η οικογένεια Ταμβάκη. Η διοίκηση του συλλόγου και ο πρόεδρος Γιώργος Μαργέτης  την ευχαρίστησαν για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας αξίας 1500 ευρώ. Ο πατέρας της οικογένειας Βαγγέλης είναι ένας γνήσιος Προοδευτικάνος , ανεξάρτητα αν τώρα είναι πρόεδρος του Δία Κορυδαλλού. Όσο για τον γιο του τον Γιάννη μπορεί  να βρίσκεται  μόνιμα λόγω επαγγελματικών ασχολιών στη Θεσσαλονίκη, αλλά η ψυχή του είναι πάντα κοντά στην αγαπημένη του Προοδευτική….

Ικανοποίηση επικρατεί στην Προοδευτική για την άψογη συμπεριφορά των σωματείων του Κορυδαλλού προς την ομάδα στη σύσκεψη που έγινε παρουσία του νέου Δημάρχου της πόλης Νίκου Χουρσαλά ( τήρησε άψογη στάση) , σχετικά με τις ώρες προπόνησης  που δόθηκαν  στους «βυσσινί » στο ΕΑΚ Κορυδαλλού τώρα που το γήπεδο της Νίκαιας είναι κλειστό λόγω έργων .Κι όπως είπε ο κ. Μαργέτης :«Νέα ήθη και έθιμα θα διέπουν τη Προο και θα συνεργαστούμε και θα ‘ μαστε και εμείς δίπλα στα σωματεία της περιοχής μας»…..

Απόψε στις 9 η διοίκηση της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού έχει καλέσει τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών προκειμένου να τους ενημερώσει  σχετικά με τη λειτουργίας τους. Νωρίτερα στο ΕΑΚ  η ανδρική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο πρώτο φιλικό με τον Δία . Θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Παννεαπολικό 8/9, με Ελλάδα Ποντίων 11/9 , με ΑΣ Ποντίων 14/9, με Αετό Κορυδαλλού 25/9. Να σημειωθεί ότι η Αστυπάλαια πήρε δανεικούς από τον Ερμή Κορυδαλλού τους νεαρούς ταλαντούχους Μπέγκα και Υφαντή . Για τον λόγο αυτό ευχαριστεί τη διοίκηση του γειτονικού συλλόγου και ιδιαίτερα  τον πρόεδρο Κώστα Πρέκα και τον τεχνικό διευθυντή Γρηγόρη Δράγαζη …

Την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κορυδαλλού τουρνουά στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΑΟ Κορυδαλλού Γιάννη Αγιουτάντη ,που έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά μας . Θα γίνουν δυο αγώνες . Θα παίξουν  Αετός – Ίκαρος Καλλιθέας  και ΑΟ Κορυδαλλός –Αστέρας Νίκαιας . Ενδιάμεσα θα γίνουν απονομές, πλακέτες στις ομάδες  και την οικογένεια του Γιάννη. Εισιτήριο δεν θα υπάρχει , αλλά όποιος θέλει μπορεί να φέρει γραφική ύλη η οποία θα διατεθεί  σε ένα  ειδικό  σχολείο  του Κορυδαλλού. Κάτι ανάλογο είχε κάνει στο παρελθόν και ο αείμνηστος Γιάννης Αγιουτάντης…..

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός! ”Ότι σπείρεις θα θερίσεις” λέει ο λαός κι ο Αστέρας Νίκαιας εδώ και χρόνια προάγει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Στη διαδρομή αυτή συνάντησε πέρυσι μία ομάδα με το ίδιο σκεπτικό για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, την Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας και τι πιο φυσιολογικό από το να δημιουργηθεί σχέση φιλίας μεταξύ των δύο ομάδων. Στο φιλικό της Κυριακής οι Αιγινήτες παράγοντες πέρασαν την φιλοξενία σε άλλο επίπεδο και δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά να θαυμάσεις τον τρόπο σκέψης  και λειτουργίας τους!….

Ο πρόεδρος του ΑΟ Αγίου Δημητρίου Νίκος Κανακάκης ευχαριστεί τον κ. Παναγιώτη Ιωακείμ από τον Αστέρα Κερατσινίου και τον Φώτη Μαστρογιαννούδη από τον ΑΣ Ποντίων  για την φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα του στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν ….

Ο επιτυχημένος προπονητής  Σταμάτης Αναστασιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χαραυγής. Να υποθέσω ότι θα τον ακολουθήσει και ο αδελφός του Αντώνης, που είναι μοναδικός σε θέματα επικοινωνίας ;;