Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα  με τον Αντώνη…

Published

on

Τεράστιο αναμένεται να είναι το γηπεδικό πρόβλημα στον Πειραιά τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο γεγονός που ταλαιπωρεί ήδη αρκετές ομάδες που δεν μπορούν να κάνουν κανονικές προπονήσεις. Κατά αρχή να ξεκινήσουμε με το γήπεδο της Νίκαιας . Οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και δυο μήνες αφού αναμένεται ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας, ο οποίος , όπως λέγεται όταν είχε ξηλωθεί ο παλιός , δεν είχε ακόμα παραγγελθεί!!! . Πότε θα έλθει, κανένας δεν ξέρει . Και η αγωνία αλλά και η αγανάκτηση των ομάδων ενός γηπέδου που δίνει πολλές λύσεις έχει φτάσει στο κατακόρυφο…

Ο Αστέρας Νίκαιας που είναι το «μεγάλο θύμα » της έξωσης από το «κλουβί» γυμνάζεται σε ένα – υποτίθεται- γήπεδο 5Χ5 στου Ρέντη. Και «πνέει μένεα » κατά του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη μιλώντας για κοροϊδία και απαράδεκτη στάση ….

Πάμε τώρα στο γήπεδο των Σιταποθηκών στο Κερατσίνι . Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα . Κι όλα αυτά σε ένα γήπεδο που έκλεισε πριν να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος ώστε να είναι έτοιμο στην αρχή της περιόδου , δηλαδή τώρα  τον Σεπτέμβριο.  Μάταια όμως . Και ενώ τα αποδυτήρια και το ταρτάν θα παραδοθούν στις 15 /9 , δεν ισχύει το  ίδιο για τον χλοοτάπητα , για τον οποίο υπέβαλε ένσταση ο εργολάβος που δεν μειοδότησε στο διαγωνισμό. Οπότε…τρέχα γύρευε . Ένας Θεός ξέρει πότε θα λυθεί το πρόβλημα. Μπορεί να πάρει και μήνες ,αν και το απευχόμαστε. Ταλαιπωρία λοιπόν και για τις ομάδες που έχουν έδρα τις Σιταποθήκες .Οι οποίες γυμνάζονται όπου βρουν στην κυριολεξία . Προχθές βράδυ στις 22.00 στο γήπεδο Δραπετσώνας γυμνάζοντας ταυτόχρονα 6 ομάδες!!!! Η απόλυτη ξεφτίλα , όπως έγραψε , απόλυτα δικαιολογημένα  ο φίλος μου προπονητής του Πανιώνιου Κερατσινίου  Γιάννης Καλαϊτζής…..

Και στο ανακαινισμένο ΣΕΦ υπάρχει πρόβλημα . Όσον αφορά την διεξαγωγή επίσημων αγώνων. Κι αυτό γιατί δεν προβλέφτηκε να μπουν πάγκοι στο γήπεδο!!! Θα πρέπει λοιπόν τώρα να αγοραστούν  κάποιοι ( αλήθεια με τίνος χρήματα;;) ή να βρεθούν παλιοί που έχουν …ξεμείνει  από άλλα γήπεδα τουλάχιστον για ένα μικρό διάστημα. Κατάντια…..

Την Δευτέρα 9/9/2019 στο ανακαινισμένο γήπεδο του ΣΕΦ οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΠ ξεκινούν στην κυριολεξία μια νέα προσπάθεια. Βάσει ενημέρωσης της ΕΠΟ οι μικτές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων θα αποτελούνται από τις ηλικίες των Κ14(2006-2007 & Κ12(2008-2009. Έτσι με την παραπάνω απόφαση καταργείται η Κ16 η οποία συμμετείχε μέχρι πρότινος.Η νέα χρονιά ξεκινά και με ανακατατάξεις στο προπονητικό team με τον κύριο Γκοβερίνο Γιωργο να αναλαμβάνει την Κ12 και τον Ψυλοπάτη Παναγιώτη την αντίστοιχη Κ14.. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣΠ αναφέρει επίσης : «  Όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΠ τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία με σκοπό το καλύτερο μέλλον στα παιδιά όλων μας. Σε συνεργασία με τα σωματεία και τους προπονητές τους θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Ραντεβού με τους μικρούς ποδοσφαιριστές την Δευτέρα 9/9 στο γήπεδο ΣΕΦ»…..

Την  προσεχή Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στα γραφεία της ΕΠΣΠ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση παρατηρητών . Θα γίνει συζήτηση γύρω από θέματα που απασχολούν τον κλάδο , ενώ θα δοθούν και οι νέες ταυτότητες….

Δυο επιθετικούς απέκτησε τις τελευταίες μέρες η ΑΕ Θύελλας Κορυδαλλού . Τον Χατζηλάρη και τον Δερβένη. Και οι δυο προέρχονται από τον Αστέρα Νίκαιας. Και οι δυο αγωνίζονταν εκεί μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη. Και οι δυο είναι έμπειροι έχοντας «καβατζάρει » τα 30. 33ετών ο Χατζηλάρης, 35 ο Δερβένης….