Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα μας για το γηπεδικό πρόβλημα στον Πειραιά, αν κρίνουμε από τα πολλά τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε.

Στις Σιταποθήκες ενώ όλα ξεκίνησαν καλά , κολλήσαμε στο θέμα του χλοοτάπητα για τον οποίο έκανε ένσταση ο εργολάβος που δεν κέρδισε τον διαγωνισμό. Κάτι που δεν αναμενόταν και έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Και ένας Θεός ξέρει πόσο θα χαθεί ακόμα..

Για τη Νίκαια ο  νέος χλοοτάπητας παραγγέλθηκε αφού είχε ξηλωθεί ήδη ο παλιός. Δεν περίμεναν δηλαδή να  γίνει η παραγγελία , να έλθει ο καινούργιος και μετά να γίνει το ξήλωμα. Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που είχε κάνει  παλαιότερα ο Γρανίτσας στην ΑΕΚ που βιάστηκε να  γκρεμίσει  το   γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια επειδή είχε πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα έφτιαχναν καινούργιο άμεσα….

Είδα τις εικόνες από το βοηθητικό γήπεδο του Ρέντη όπως τις ανέβασε στο facebooko Βασίλης Τσιτούρας . Εκεί που «προπονείται » ο Αστέρας Νίκαιας . Ή καλύτερα εκεί που τον έβαλαν να κάνει προπόνηση. Τα λόγια είναι περιττά . Αν μιλήσουμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις θα είναι πολύ επιεικής ο χαρακτηρισμός. Δεν είναι δυνατόν να παίζεται  ποδόσφαιρο σε αυτό το «αχούρι». Ούτε καν για να κλωτσήσουν την μπάλα μικρά παιδιά , έτσι για πλάκα .  Αυτό το – τρόπος του λέγειν – γήπεδο είναι πηγή κινδύνων παντός είδους . Από τραυματισμούς αφού δεν υπάρχει καμία ασφάλεια , από μολύνσεις σε  ένα …κατακρεουργημένο  και ξεσκισμένο αγωνιστικό χώρο , όπου βρίσκει κανείς ψόφια ζώα  ή και αυτά που είναι ζωντανά κάνουν…. πάρτι τα βράδια  με ακαθαρσίες και όλα τα σχετικά . Εγώ δεν στοχοποιήσω κανένα , όπως κάνει ο φίλος μου ο Βασίλης. Σε τέτοιες καταστάσεις η ευθύνη είναι συνολική……

Αύριο Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο ΔΑΚ Κορυδαλλού διεξάγεται το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου «Γιάννης Αγιουτάντης» που διοργανώνει ο  ΑΟ Κορυδαλλός στην μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου  του, που έφυγε από τη ζωή στα τέλη Ιουνίου . Θα συμμετέχουν ο ΑΟ Κορυδαλλός, ο Αετός Κορυδαλλού, ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο Αστέρας Νίκαιας. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όσοι όμως από τους φιλάθλους παρακολουθήσουν το Τουρνουά μπορούν να συνδράμουν στην συλλογή γραφικής ύλης και παιχνιδιών τα οποία θα διατεθούν στο 1ο Ειδικό Σχολείο Κορυδαλλού.Ενδιάμεσα των αγώνων θα δοθούν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά στην οικογένεια του αείμνηστου Γιάννη καθώς και στις διαγωνιζόμενες ομάδες….

Νέο ξεκίνημα για την Οδηγήτρια φέτος. Η ομάδα επανέρχεται στα Πειραϊκά πρωταθλήματα από την Γ’ Πειραιά , κάνοντας μια νέα αρχή .Τα τελευταία χρόνια μετείχε μόνο στα πρωταθλήματα υποδομών . Με ενδιαφέρον αναμένεται η τακτική  Γενική Συνέλευση του συλλόγου  την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.. Ομάδες σαν την Οδηγήτρια που δουλεύουν πολύ  με οργανωμένες ακαδημίες , τις έχει ανάγκη το Πειραϊκό ποδόσφαιρο…..

Στην Εθνική Ελλάδας Κ15 στο τουρνουά της Βουλγαρίας επιλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Σκλάβος . Ένα πολύ αξιόλογο ταλέντο με τεράστιο μέλλον. Αγωνίζεται στην ομάδα Κ15 του Ατρομήτου Αθηνών  στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League . Αγωνίζεται στη θέση του  δεξιού αμυντικού . Στην ίδια θέση αγωνιζόταν και ο πατέρας του Μπάμπης ο γνωστός Πειραιώτης προπονητής . Στην περίπτωση αυτή το ….μήλο αναμένεται να ξεπεράσει τη …μηλιά.!!!!

Και η μπίλια στο 8 που λέει κι ο μοναδικός Άγγελος Σκανάτοβίτς…8η  μεταγραφή για τον Αστέρα Νίκαιας ο Θεοφάνης Δαρδανός που αναμένεται να φοράει την φανέλα με το νούμερο 8. Είναι η 8η ομάδα που θα αγωνιστεί ο 19χρονος άσος .  Αλήθεια πότε πρόλαβε, τόσο μικρός ;;;;