Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Για το γήπεδο των Σιταποθηκών αναφερθήκαμε αρκετά τις τελευταίες μέρες . Πέρα από την  καθυστέρηση που υπάρχει στον χλοοτάπητα  λόγω ένστασης του εργολάβου που έχασε τον διαγωνισμό , μας είπαν ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα παραδοθούν τα αποδυτήρια στα σωματεία. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, αλλά αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που τράβηξε προχθές και μας έστειλε φίλος αναγνώστης , πολύ αμφιβάλλω. Ένα πραγματικό μπάχαλο. Σκουπιδότοπος πραγματικός. Λεκάνες τουαλέτας ,πεταμένες απέξω , ανακατεμένες με σπασμένους  πάγκους, σκουπίδια  κάθε είδους . Εστία μόλυνσης…

Αύριο διαβάστε νέες καταγγελίες….

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε προχθές στο γήπεδο Κορυδαλλού στο 1ο τουρνουά  ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΑΟ Κορυδαλλός στη μνήμη του πρώην προέδρου του Γιάννη Αγιουτάντη ενός ανθρώπου που έγραψε σημαντική πορεία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Δόθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Γιάννη καθώς επίσης και στις άλλες τρεις ομάδες που διαγωνίστηκαν τον Αετό Κορυδαλλού, τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Αστέρα Νίκαιας . Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους διαιτητές και στον γιατρό του αγώνα. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς οι Αντιδήμαρχοι Νεκτάριος Τσίρμπας , Απόστολος Μανούσος και ο δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μακρυγιάννης. Από την ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν οι Γιάννης Σπάθας ,Γιάννης  Σταματάτος και Γιάννης Ποντίκης. Την ώρα εκείνη η ψυχή του Γιάννη ήταν σίγουρο ότι χαιρόταν που έβλεπε από ψηλά. Όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου , αφού το τουρνουά αυτό θα γίνει πλέον θεσμός. Άνθρωποι σαν τον Γιάννη Αγιουτάντη δεν ξεχνιούνται….

Στη Δυτική Αττική αγωνίστηκαν το Σάββατο οι δυο μεγάλες ομάδες της Σαλαμίνας , σημειώνοντας μάλιστα μεγάλες νίκες δείχνοντας έτσι ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο….

Ο Αίας επικράτησε 2-0 του Βύζαντα μέσα στα Μέγαρα με δυο γκολ του νεαρού Δημήτρη  Γεωργιάδη που είχε και δοκάρι .  Ενός παίκτη αποκάλυψη για την ομάδα που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Βλαχιώτη Λακωνίας( Γ’ Εθνική )  ,αλλά έχει Πειραϊκές ρίζες αφού  έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Αετό Κορυδαλλού και Ένωση Α.Α. Ρέντη .Με τους Σαλαμίνιους αγωνίστηκε και ο Πανίκας Δρυμούσης ο σπουδαίος επιθετικός που έπαιζε τα δυο τελευταία χρόνια στην ΑΕ Μοσχάτου και παλαιότερα στον Αετό Κορυδαλλού και την Ελλάδα Ποντίων από την οποία προέρχεται. Πάντως η μεταγραφή αυτή ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί……

Στον Αμπελακιακό που πέρασε «αέρας » από την Ελευσίνα , όπου σάρωσε με 0-4 τον τοπικό Ηρακλή γίνεται πολύ καλή δουλειά , αλλά ο Στέλιος Βογιατζής δείχνει πολύ προσγειωμένος και δεν ενθουσιάζεται εύκολα. « Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά »μας είπε χαρακτηριστικά….

Ο τέως  σύμβουλος της Ε.Π.Σ.Π. και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου εύχεται “Καλή πορεία και κάθε επιτυχία στους στόχους τους” σε όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Π. . Ακόμα να γίνει ένα πρωτάθλημα χωρίς βία στα γήπεδα και υγεία, που είναι το κυριότερο σε όλους όσους ασχολούνται παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, μέλη και διαιτητές. ….

Η διοίκηση του ΑΟ Νεάπολης , ο προπονητής Παναγιώτης Μωραΐτης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τους προέδρους των Νέων Ευγένειας Αντώνη Σαλίβερο και Αμφιάλης Γιώργο Μπήτρο για την προσφορά αθλητικού υλικού στον σύλλογο……

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο Γενικός Γραμματέας της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας Γιάννης Τσινός. Η σύζυγος του Παναγιώτα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Τις καλύτερες ευχές  από τη στήλη. Να σας ζήσει η κουκλάρα !!!….