Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Η μεγάλη μέρα έφτασε . Απόψε  στις 19.00 η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (διαχωρισμός ομίλων, πρόγραμμα αγώνωνστην  αίθουσα εκδηλώσεων “Lampiris Garden” στο Ν. Ικόνιο Πέραμα (Λ. Δημοκρατίας, αμέσως μετά τον Σκλαβενίτη).Μεγάλη αγωνία λοιπόν  όσον αφορά τον διαχωρισμό των ομίλων . Για πολλούς αυτό σημαίνει  ποια θεωρούνται από τώρα τα φαβορί για την  άνοδο, αν και βασικά όλα παίζονται στους  αγωνιστικούς χώρους  και  όχι πριν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα . Ότι η τύχη τα φέρνει πολλές φορές ώστε οι πιο καλές ομάδες να βρίσκονται στον ένα όμιλο , αυτό είναι αλήθεια. Αλλά αυτός ο τρόπος ισχύει δυστυχώς παντού. Η ΕΠΣΠ βέβαια κάνει ότι είναι δυνατόν να κληρώνονται ξεχωριστά κάποιες ομάδες βάσει της περυσινής κατάταξης . Αλλά δεν είναι λίγα τα σωματεία που παρουσιάζονται διαφορετικά , από την μια χρονιά στην άλλη. Τέλος πάντων. Απόψε το βράδυ θα ξέρουμε και θα αρχίσουν οι υποθέσεις και τα συμπεράσματα  για τους …πρωταθλητές , αν και όπως είπαμε η αξία φαίνεται στο γήπεδο. Γιατί και πέρυσι έβγαζαν φαβορί κάποια ή κάποιες ομάδες οι οποίες στην πορεία του χρόνου «εξαφανίστηκαν. Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους για ένα πρωτάθλημα χωρίς ακρότητες και βία . Να κερδίζουν οι καλύτεροι ή οι τυχερότεροι αν θέλετε γιατί στο ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντα ο καλύτερος . Γι’ αυτό είναι το πιο ωραίο και απρόβλεπτο άθλημα…..

Στη σημερινή  κλήρωση η ΕΠΣΠ παρακαλεί όπως κάθε σωματείο να εκπροσωπείται μέχρι  δυο εκπροσώπους , το περισσότερο, λόγω χώρου…..

Είπαμε οι καλύτεροι ρεπόρτερς της στήλης μας «Πειραιώτικα » της μακροβιότερης σε όλη την Ελλάδα ,  είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες μας . Μου είπαν λοιπόν , και το διασταύρωσα για το γήπεδο Περάματος . Πως ο ένας πυλώνας με τα φώτα δεν λειτουργεί καθόλου ενώ και οι υπόλοιποι τρεις υπολειτουργούν. Σε λίγο οι ποδοσφαιριστές θα προπονούνται με ….φακούς στο κεφάλι. Σαν τους …ανθρακωρύχους…..

Επειδή παρατηρήθηκε σε φιλικούς αγώνες κάποιες ομάδες να αγωνίζονται με φανέλες χωρίς αριθμούς , από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠ ανακοινώθηκε ότι οι διαιτητές που ορίζονται δεν θα  σφυρίζουν τον αγώνα .Όπως τονίσθηκε και στα φιλικά παιχνίδια θα ισχύει ότι και στα επίσημα…..

Όλα νέα  στην πρώτη προπόνηση των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πειραιά. Νέοι προπονητές οι Γιώργος Γκοβερίνος, Παναγιώτης Ψηλοπάτης , νέα ομάδα η Κ12, όπου εμφανίστηκαν 40 παιδιά γεννημένα τα έτη 2008 και 2009  και πάνω από όλα νέο γήπεδο  . Στον πολύ καλό πλέον αγωνιστικό χώρο του ανακαινισμένου γηπέδου του ΣΕΦ που κατακλύστηκε από μικρούς παίκτες και γονείς .Όλα αυτά αποδεικνύουν τον σεβασμό που απέκτησαν οι Μικτές από το σύνολο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, ομάδες, προπονητές και γονείς.  Από κοντά και η Κ14 οι “μεγάλοι” πλέον στο δικό τους κομμάτι. « Ο ενθουσιασμός μας δίνει κουράγιο για νέα πράγματα και καινοτομίες. » δήλωσε στα «Πειραιώτικα »  ο Σταύρος Μορφόπουλος ……Να ευχηθούμε λοιπόν  καλή επιτυχία στις Μικτές μας  με επιτυχίες ανάλογες με την περυσινή …..

Η Διοίκηση και τα μέλη του ΑΠΟ Περαμαϊκός νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια όλο τον φίλαθλο  και επιχειρηματικό κόσμο του Περάματος και μη για την μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για τον ιστορικό σύλλογο και την στήριξη τους στην νεοσύστατη Διοίκηση  . Και η ανακοίνωση του συλλόγου  καταλήγει : «Χαιρόμαστε που σας έχουμε ξανά δίπλα μας και θα χαρούμε να σας έχουμε και στο γήπεδο πάλι ξανά για να οδηγήσουμε την ομάδα μας εκεί που της ανήκει!»…..