Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Με άψογο τρόπο και χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση  των Πειραϊκών πρωταθλημάτων χθες βράδυ στο Lampiris Garden .Στα τόσα χρόνια που παρακολουθούμε κληρώσεις , θεωρώ ότι ήταν η αρτιότερη . Και αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος Κώστα Χολέβα , στο μέλος Νίκο Παρασκευάκο και στον διευθυντή των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτη Νταλάκο που παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν με τα γήπεδα κατάφεραν να διενεργήσουν  τις κληρώσεις άνετα και  δίκαια….

Ίσως είναι από  τις λίγες φορές που οι όμιλοι βγήκαν εκ πρώτης όψεως  , ισοδύναμοι και η εικόνα που πέρασε προς τα έξω είναι ότι κανένας δεν έφυγε απογοητευμένος από την αίθουσα.  Αν και θα πρέπει να πούμε ότι όλα αυτά είναι θεωρητικά . Η αξία των ομάδων φαίνεται στο γήπεδο και μόνο σε αυτό. Πολλές ομάδες θεωρούνται στην αρχή φαβορί και στη συνέχεια καταποντίζονται .Ή και το αντίθετο….

Οι περισσότερες ομάδες έδωσαν το παρόν στη χθεσινοβραδινή κλήρωση .  Την μεγαλύτερη παρουσία είχε η Προοδευτική με οκτώ παρόντα μέλη του Δ.Σ Επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Μαργέτης . Αυτό δείχνει μεγάλη συνοχή και τέλος στις φήμες που μιλούσαν για το αντίθετο. Σημαντική παρουσία είχε και ο ΑΟ Καραβάς οι άνθρωποι του οποίου είχαν  κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την κλήρωση . Όχι όπως πέρυσι….

Στον ίδιο όμιλο μετέχουν Αίας και Αμπελακιακός . Αναμενόμενο, εξ ορισμού. Οι ομάδες του 2ου ομίλου θα πάνε δυο φορές στη Σαλαμίνα ενώ αυτές του 1ου  μια φορά στην Αίγινα . Ισονομία… Οι τέσσερις ομάδες της Α’ Κατηγορίας που έχουν έδρα την Χαραυγή χωρίστηκαν σε δυο ομίλους από δυο ( Αστέρας Κερατσινίου και Ατρόμητος Κερατσινίου στον 1ο και Χαραυγή , Νέοι Ευγενείας στον 2ο ) . Το ίδιο ίσχυσε και με τον Κορυδαλλό. ( Αστυπάλαια , Θύελλα Αχιλλέας στον 1ο Αετός , Δίας στον 2ο ) Στη Β’ Κατηγορία χωρίστηκαν ανα δυο οι τέσσερις ομάδες του Περάματος.( Περαμαϊκός, Ολυμπιακός Περάματος στον 1οΠυθαγόρας Νέο Ικόνιο στον 2ο ) όπως και οι ομάδες στο γήπεδο Ρέντη ( Ένωση Α.Α. Ρέντη , ΑΟ Πειραιά στον 1ο , Ήφαιστος , Ένωση Καμινίων στον 2ο ) .Ένα πρόβλημα δημιουργήθηκε με τους Λέοντες Καμινίων που έχω παραχωρητήριο  για το γήπεδο Ρέντη,αλλά αναμένεται να λυθεί….

Τα πρωταθλήματα του Πειραιά ξεκινούν στις 5-6 Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται στις 26 Απριλίου 2020. Διακοπή πρωταθλήματος θα γίνει τις αργίες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, της Καθαρής Δευτέρας και του Πάσχα….

Δεν μπόρεσε να παραβρεθεί  στη χθεσινοβραδινή κλήρωση των Πειραϊκών πρωταθλημάτων ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ και νυν αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης λόγω απουσίας του για επαγγελματικούς λόγους  εκτός Πειραιά . Με επιστολή του ευχαρίστησε το ΔΣ της ΕΠΣΠ για την πρόσκληση και ευχήθηκε στα σωματεία επίτευξη των στόχων τους στη νέα αγωνιστική περίοδο . Με την ευκαιρία να πούμε ότι το Κανάλι Ένα 90,4 fm έδωσε το παρόν στην χθεσινή κλήρωση , όπως και σε κάθε εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά ….

H διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά , ευχαριστεί τον επιχειρηματία κ. Βαγγέλη Σαλαπατάρα για την παραχώρηση του χώρου LampirisGarden και Καταρράκτης στο Νέο Ικόνιο και μάλιστα εντελώς δωρεάν…

Την προσεχή Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα των γραφείων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά ( Δ. Γούναρη 31- 33) θα γίνει ενημέρωση στους διαιτητές σχετικά με τους νέους κανονισμούς. Ο κ. Γιάννης Σπάθας χθες στην κλήρωση κάλεσε τους παράγοντες των σωματείων να παραβρεθούν και να ενημερωθούν…..

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας μετέχουν φέτος η Οδηγήτρια και η ΑΕ Νίκαια που επιστρέφουν . Επίσης μετέχει  για πρώτη φορά το σωματείο Προμηθέας…..

Δεν αποκλείεται να  γίνει η μεγάλη επιστροφή  για τον Νίκο Καμμένο . Ο έμπειρος άσος μετά από μια επιτυχημένη πορεία  σε Αμφιάλη, Καραβά Κερατσίνι ενδέχεται να γυρίσει στην Οδηγήτρια ,την ομάδα που γνώρισε μεγάλες στιγμές . Εκεί  που τον αγάπησαν  και τους αγάπησε ….