Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Από φέτος ισχύει  βάσει του νέου ισχύοντος κανονισμού  οι προπονητές ανά κατηγορία να έχουν συγκεκριμένο δίπλωμα  UEFA. Ήδη δυο προπονητές από ομάδες Α’ αναγκάστηκαν  να λύσουν τη συνεργασία τους με τους τεχνικούς τους , για τον συγκεκριμένο λόγο,  λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων  τους. Προηγήθηκε η ΑΕ Χαραυγή με τον Βασίλη Πατινιώτη  που παραχώρησε τη θέση του στον Σταμάτη Αναστασιάδη , προπονητή τα δυο προηγούμενα χρόνια στην ΑΕ Θύελλας Κορυδαλλού η οποία με τη σειρά της χθες έλυσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό Κώστα Κριμιτζά  και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή κατόχου διπλώματος UEFA Β΄. Ικανότατοι και οι δυο απερχόμενοι τεχνικοί , αλλά δυστυχώς δεν έχουν προς το παρόν το αντίστοιχο δίπλωμα……

Και κάτι ακόμα με τους προπονητές . Με αφορμή την ανεργία εκδόθηκε νέος κανονισμός από την ΕΠΟ , που αναφέρει ότι δεν μπορεί ένας προπονητής να δουλεύει ταυτόχρονα σε δυο ομάδες .

Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Πολίτη που άφησε τον Πανφαληρικό για να ασχοληθεί με τις υποδομές του Απόλλωνα Σμύρνης .

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλειφεράκης προπονητής των Νέων Ευγένειας πήρε την απόφαση να παρατηθεί γι’ αυτό τον λόγο , από την Κ-16 του Ιωνικού σεβόμενος τον νέο κανονισμό. Αν και όπως λέει ο ίδιος ο συγκεκριμένος κανονισμός θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελεύθερη επιλογή της εργασίας των προπονητών.

Και πρόσθεσε : Καλώ τον σύνδεσμο προπονητών να είναι θεματοφύλακας του συγκεκριμένου κανονισμού αλλά και τους ίδιους τους διπλωματούχους προπονητές να τον σεβαστούν….να μην γίνουμε ξαφνικά έφοροι γενικοί αρχηγοί γραμματείς κλπ.» Ο νοών νοεί το….

Ξεκαθαρίζει τη θέση της η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας που εξέδωσε ανακοίνωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τη στάση του τέως προέδρου του συλλόγου Βασίλη Τσιτούρα το τελευταίο διάστημα  αν και ο ίδιος έχει αναφέρει πολλές φορές  ότι είναι πλέον φίλαθλος της ομάδας .Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Επειδή ακούγονται και λέγονται πολλά, θέλουμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο κ. Βασίλης Τσιτούρας (τέως πρόεδρος του Αστέρα) εδώ και 2 χρόνια δεν βρίσκεται στο καταστατικό της ομάδας μας. Παραμένει όμως ένθερμος φίλαθλος της ομάδας μας και αυτό δεν μπορεί να του το σταματήσει κανένας. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είναι δικαίωμα του να γράφει ότι θέλει. Οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του. »

Περιπέτεια με την υγεία του παρουσίασε πάλι ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Νίκαιας και παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΠ Παντελής Αντωνίου  που νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο . Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ευχαριστεί τον ιατρό και επιμελητή της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής  κ. Φώτη Κυραμαργιό για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνει στην περίπτωση  του. Περαστικά φίλε Παντελή , είμαι σίγουρος ότι θα βγεις νικητής και από αυτή τη μάχη…..

Έφυγε  από τη ζωή  και κηδεύτηκε χθες ο Δημήτρης Γαϊτάνος παλαίμαχος αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟ Κερατσίνι μετά από μάχη με την ανίατη ασθένεια. Ήταν μέλος της πολύ καλής ομάδας την δεκαετία του 1980 με προπονητή τον Δημήτρη Λάρδα . Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του…

Απεβίωσε ο πατέρας του προπονητή Νεκτάριου Φύτρου, Νίκος. Η διοίκηση της Χαραυγής συλλυπείται την οικογένεια και μετέχει στο πένθος της….

Το «πέταξε» ο Γιάννης Σπάθας στην προχθεσινοβραδινή κλήρωση των πρωταθλημάτων φανερά αστειεύομενος , στο χαιρετισμό του προς τους εκπροσώπους των σωματείων: «Να έχουμε αρκετές αποβολές για να βγάλει η Ένωση και κανένα φράγκο.» Λίγοι ήταν που γέλασαν . Κάποιοι προβληματίστηκαν. Λες να;; σκέφτηκαν ….