Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Ξεκινάει σήμερα επίσημα η αγωνιστική περίοδος στον Πειραιά. Με αγώνες Κυπέλλου  για ομάδες Β΄ και Γ’ Κατηγορίας , την επόμενη εβδομάδα θα παίξουν και της Α’ . Για τρία Σαββατοκύριακα θα έχουμε παιχνίδια Κυπέλλου . Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους . Τα πρωταθλήματα και στις τρεις κατηγορίες του Πειραιά θα ξεκινήσουν στις 5-6 Οκτωβρίου….

Με την ευκαιρία της έναρξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς, αναδημοσιεύουμε κάτι που μας εκφράζει απόλυτα και είχε αναρτήσει προ μηνός η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού και ο Αντώνης Αναστασιάδης . Αναφέρει λοιπόν :

«Το ποδόσφαιρο ενώνει… είναι χαρά είναι γιορτή…μια νέα σεζόν ξεκινάει…ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ από καρδιάς σε όλες τις ομάδες ,σε όλους τους ποδοσφαιριστές ,σε όλους τους προπονητές, στς διοικήσεις των ομάδων ,σε όλους τους ανθρώπους που βοηθούν όλες τις ομάδες τους χορηγούς, τους υγιής φιλάθλους, τους δημοσιογράφους τους ανθρώπους της Ε.Π.Σ. Πειραιά που προσπαθούν στο δύσκολο έργο που έχουν να έχουν υγεία πάνω απ’όλα όλοι… να έχουν πολλές επιτυχίες…με σεβασμό με ήθος και όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για αυτό που αγαπάμε για το ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα να κάνουμε το πειραϊκό ποδόσφαιρο πόλο έλξης για τα παιδιά για τα οικογένειες για όλο τον κόσμο και να είναι γιορτή κάθε αγώνας. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κάνουν. Καλή σεζόν με υγεία!»….

Την Τετάρτη 18 /9 θα γίνει η κλήρωση της γ’ φάσης του Κυπέλλου Πειραιά , με τη συμμετοχή και των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Η κλήρωση  θα γίνει  άρον – άρον στις 5 το απόγευμα , αφού τρεις ώρες αργότερα δίπλα , στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ  για το Τσάμπιονς Λίγκ….

Αποκαλύφθηκε έστω και την τελευταία στιγμή ότι ο είναι τιμωρημένη η έδρα του Πυθαγόρα για μια αγωνιστική. Έτσι  ο αγώνας Κυπέλλου με τον Θησέα θα διεξαχθεί αύριο στις 11 το πρωί στο γήπεδο Δραπετσώνας….

Μεγάλη βαρύτητα δίνουν φέτος στις Μικτές Πειραιά , που οργανώνονται ακόμα περισσότερο. Σήμερα στις 10 το πρωί στο γήπεδο του ΣΕΦ η νεοσυσταθείσα  Μικτή Κ12 έχει προπόνηση .Τρίτη μέσα στην εβδομάδα , κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά .Χαρακτηριστικά ο κ. Σταύρος Μορφόπουλος δήλωσε: «Για πιστότερη και σωστή αξιολόγηση, όσο είναι δυνατόν σε αυτή την ηλικία και τα παιδιά να κατανοήσουν ότι σοβαρεύουν πλέον τα πράγματα . Μιλάμε για απόλαυση στιγμών και παραστάσεων »   Νέα ήθη λοιπόν . Και είναι σίγουρο ότι από αυτή την προσπάθεια θα βγει κάτι πολύ καλό. Να σημειώσουμε ότι προπονητής στην Κ12 είναι ο Γιώργος Γκοβερίνος με βοηθούς τους Γιώργο Λυμπερόπουλο, Γιάννη Αντιμαχίτη και Θανάση Ρούσαλη…..

.

Δεν άργησε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού να βρει διπλωματούχο προπονητή για να αντικαταστήσει τον Κώστα Κριμιτζά . Και τον βρήκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Βουτσινά . Πολύ καλή επιλογή. Ο έμπειρος τεχνικός έχει αποδείξει με την σπουδαία δουλειά του τα τελευταία χρόνια , ότι μπορεί να τα καταφέρει…

Διεθνή ποδοσφαιριστή από την Παλαιστίνη απέκτησε ο Ήφαιστος . Ο σύλλογος  φέτος λειτουργεί σε άλλα πλαίσια .

Άμεσος στόχος της η επάνοδος  στην Α’ Κατηγορία. Οι προϋποθέσεις  υπάρχουν , σοβαρή διοίκηση υπάρχει,  καλός προπονητής και ποδοσφαιριστές υπάρχουν και φυσικά Γιώργος Μαλαδάκης….

Στην Αγίου Γεωγίου 42 στον Κορυδαλλό θα βρίσκουμε πλέον τον Νίκο Μακρή. Ο άσσος του ΑΟ Κορυδαλλού ανοίγει νέο κατάστημα στο οποίο πέραν από τα ψηφιακά αθλητικά ρούχα θα εμπορεύεται και ανδρικό κάζουαλ ρούχο αλλά και τα εκπληκτικά ψηφιακά – χειροποίητα καπέλα που εντυπωσίασαν τους προηγούμενους μήνες…..

Μετά από σχεδόν εννιά μήνες το γήπεδο Αμπελακίων ανοίγει και επίσημα. Τελευταίο ματς που είχε παιχτεί εκεί ήταν στις 15/12/2018 ανάμεσα στις ΑΕ Σαλαμίνας και Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου. Και σήμερα οι δυο ομάδες και πάλι είναι εκείνες που για την πρώτη φάση του Κυπέλλου θα κάνουν ποδαρικό στον νέο αγωνιστικό χώρο……

Σήμερα η Ματούλα Κωττάκη , κόρη του  Γιώργου προπονητή βετεράνου ποδοσφαιριστή και μέλους του Δ.Σ του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού , βαπτίζει το πρώτο της παιδί. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι . Τις  καλύτερες ευχές μας στην οικογένεια.. Να τους ζήσει η κουκλάρα…..