Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Σήμα κινδύνου «εκπέμπει » ο Αργοναύτης . Ένα από τα πιο ιστορικά και ένδοξα Ελληνικά σωματεία  κινδυνεύει με αφανισμό. Μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί η τύχη του συλλόγου. Μέχρι τώρα η ομάδα δεν πήρε συμμετοχή στο Κύπελλο  ενώ η συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί . Τι έχει συμβεί; Όταν ο Θανάσης Μπαλαφούτης αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να αναλάβει τον σύλλογο κανένας δεν περίμενε τέτοιες εξελίξεις . Τότε είχε συγκεντρώσει τους ποδοσφαιριστές  γύρω στους 15 και συμφώνησαν να συγκεντρωθούν στα μέσα του Αυγούστου . Τελικά εμφανίστηκαν μόνο  5. Οι υπόλοιποι όχι μόνο δεν πήγαν αλλά ζήτησαν και τα δελτία τους για να φύγουν …Αυτοί που έμειναν  έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν προπονήσεις με τον Ατρόμητο Κερατσινίου στο γήπεδο Χαραυγής. Ενδέχεται μάλιστα να υπογράψουν εκεί, αν τελικά δεν γίνει κάτι στον Αργοναύτη. Ο Θ. Μπαλαφούτης που δήλωσε απογοητευμένος από όλη  αυτή την κατάσταση , θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να βρεθεί μια λύση . Παίζει και η περίπτωση για να ενισχυθούν οι Χατζηκυριακιώτες με παίκτες του Ατρομήτου. Δεν ξέρω τι θα γίνει , αλλά ο Αργοναύτης πρέπει να επιζήσει . Το επιβάλλει η τεράστια ιστορία του…..

Σήμερα στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΠ η κλήρωση των αγώνων της γ’ φάσης  με την συμμετοχή των 24 ομάδων που προκριθούν από την β’ φάση και των 4 ομάδων της Γ’ Εθνικής..

Οι αγώνες της Γ΄ Φάσης θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο  28-29/9, καθώς και την Τετάρτη 2/1 για τους αγώνες που μετέχουν ομάδες της Γ’ Εθνικής…..

Η κλήρωση γίνεται νωρίς  προκειμένου οι παράγοντες των σωματείων να αποφύγουν την ταλαιπωρία αφού δίπλα στο Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης στις 7.55 μμ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αγγλική Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ…. Καλή επιτυχία λοιπόν στους ερυθρόλευκους , την μοναδική ομάδα που μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη…..

Η μεγάλη σημασία της αιμοδοσίας . Πέρυσι με προτροπή του πρώην προπονητή των Λεόντων Καμινίων Κώστα Κριμιτζά η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ανταποκρίθηκαν και μετείχαν στην περυσινή εθελοντική αιμοδοσία της ΕΠΣΠ.

Τώρα ο κ. Κριμιτζάς χρειάστηκε μια φιάλη αίμα για στενό συγγενικό του πρόσωπο  το οποίο πρόκειται να υποβληθεί σε ανοικτή επέμβαση αφαίρεσης ενδοεγκεφαλικού όγκου.

Με δήλωση του ευχαριστεί τον πρόεδρο των Λεόντων Καμινίων κ. Γιάννη Ηλία για την άμεση ανταπόκριση και τις προσωπικές του  ενέργειες στο αίτημα του….

Μέχρι αύριο Πέμπτη 19/9 θα πρέπει  τα σωματεία που προπονούνται στο γήπεδο Ποδοσφαίρου του ΣΕΦ,να αποστείλουν στην γραμματεία της ΕΠΣ Πειραιά  τα αιτήματα τους  σχετικά  με τις ώρες προπονήσεων που θα χρειασθούν.

Να σημειωθεί ότι η χρήση του γηπέδου για τα σωματεία θα δοθεί, ανάλογα με τα τμήματα που διαθέτει κάθε σωματείο και φυσικά ανάλογα με την κατηγορία.

Στο μεταξύ στο γήπεδο του ΣΕΦ  αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να λυθεί το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού . Σύμφωνα με τον εργολάβο. Μακάρι….

Ο Λουκάς Καραδήμος είναι ο νέος τεχνικός της Προοδευτικής στην οποία είχε εργαστεί ξανά και πριν από δυο χρόνια .Το είχαν  αναφέρει ανώνυμα χθες τα «Πειραιώτικα ». Καλορρίζικος λοιπόν ο ικανός προπονητής που επιστρέφει στα παλιά του λημέρια….

Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη μεταγραφή του Γιάννη Τερεκανίδη στον Περαμαϊκό . Ο ιστορικός σύλλογος έκανε το  μεγάλο βήμα με την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ….

Υπερβολικά θεωρεί ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Πειραιά Παναγιώτης Ντούνιας αυτά που γράφτηκαν στη στήλη για την καταγγελία του Βασίλη Τσιτούρα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Νίκαιας .«Ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός από ένα άτομο που ζήτησε μάλιστα και συγνώμη. Δεν έγινε τίποτε άλλο. Κακώς δόθηκε τόση μεγάλη έκταση » δήλωσε ο κ. Ντούνιας και κατέληξε: « Ο ΑΟ Πειραιάς είναι μια ομάδα με νέα παιδιά , με υποδειγματικές  ακαδημίες και   δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Αυτό το γνωρίζουν όλοι.»….