Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που δημοσιεύσαμε χθες στα «Πειραιώτικα » για τον Αργοναύτη και τον κίνδυνο αφανισμού του . Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις , γράφτηκαν στο διαδίκτυο πολλά σχόλια αλλά χθες βράδυ υπήρξαν εξελίξεις . Μια αχτίδα φωτός για τον ιστορικό σύλλογο που αλλάζει τα δεδομένα. Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου δια του προέδρου της Κάτωνα Βαζαίου  κατέθεσε συγκεκριμένη  πρόταση να αναλάβει εξ ολοκλήρου τον Αργοναύτη . Κι όταν λένε εξ ολοκλήρου , εννοούν την πλήρη διαχείριση της ομάδας . Τα πάντα «εν λευκώ » . Με παίκτες κυρίως από τα τμήματα υποδομής της , αλλά και με παράγοντες δικούς της χωρίς κανένα άλλο μέλος από τους  προηγούμενες  διοικούντες. Σε αναμονή λοιπόν για την ενδιαφέρουσα αυτή πρόταση. Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς ο  Αργοναύτης πρέπει να επιζήσει..

Πραγματοποιήθηκε  χθες η κλήρωση της γ’ φάσης του Κυπέλλου Πειραιά με αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες. Σχετικά με τους αγώνες των ομάδων της Γ’ Εθνικής να πούμε ότι ο Κυπελλούχος Εθνικός προκρίθηκε στην δ’ φάση χωρίς αγώνα .Από κει και  πέρα θα έχουμε σπουδαία παιχνίδια την  Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. Ο ΑΟ Καραβάς που αναμένεται να περάσει το εμπόδιο του Θησέα θα υποδεχτεί στο Ρέντη, τον ΑΠΟ Κερατσίνι . Πάμε επίσης για Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι . Ο Αετός εφόσον  βέβαια αποκλείσει τον ΑΟΑΔ, θα αντιμετωπίσει τον Ερμή .

Τέλος η ΑΕ Μοσχάτου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την νικήτρια του αγώνα Δόξας Πειραιά – Αμφιάλης. Ουσιαστικά δεν θα παίξει όμως στην έδρα του αντιπάλου της , αφού και οι δυο ομάδες είναι «ξεσπιτωμένες » λόγω έργων στα γήπεδα τους….

Η ΕΠΣΠ καλεί  τα σωματεία που δεν έχουν τακτοποιήσει τα θέματα με τους προπονητές τους και την έκδοση Πιστοποίησης πάγκου να το κάνουν έγκαιρα , ώστε να μην έχουν θέματα στους αγώνες …..

Μοναδικό φαινόμενο αποτελεί η περίπτωση του Γιάννη Ψυλλάκη με τον Ήφαιστο Φεύγει – έρχεται-  φεύγει  . Ο έμπειρος αμυντικός μετά από ένα χρόνο επέστρεψε φέτος στο καλοκαίρι  στην ομάδα αφού πέρυσι έπαιξε στον Ολυμπιακό Περάματος . Όμως δεν στέριωσε ούτε αυτή τη φορά η συνεργασία . Πριν ακόμα ξεκινήσει καλά – καλά η αγωνιστική περίοδος αποχώρησε. Δηλαδή πριν ακόμα γίνει παρών , είναι πλέον παρελθόν ….

Το αντίθετο συνέβη με τον Αντώνη Τσαγκάρη .  Ο ικανός επιθετικός μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στον Αμπελακιακό , έφυγε πέρυσι για  τον ΑΟ Χαϊδαρίου . Το καλοκαίρι επέστρεψε στα Αμπελάκια , αλλά για κάποιους λόγους αποφάσισε να φύγει για τα Μέγαρα και τον ιστορικό Βύζαντα με τον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή σε αγώνα Κυπέλλου. Κάτι όμως μεσολάβησε και ο Τσαγκάρης επέστρεψε στον Αμπελακιακό προχθές !! Για να επιβεβαιωθεί αυτό που είχε γράψει και τραγουδήσει ο Στέλιος Ρόκκος

«Μα δεν τελειώνουν, Οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν
πονάνε υποφέρουνε ματώνουν , και αρχίζουν πάλι απ΄την αρχή»….

Βαριά  η ήττα του ΑΟΚ Φαλήρου  με 1-4 από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου στη Χαραυγή την περασμένη Κυριακή . Όμως ο παράγοντας του συλλόγου Γιώργος Σιάκουλης αιτιολογώντας τη νίκη των αντιπάλων του αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων λέγοντας χαρακτηριστικά:« Γιατί ο Ολυμπιακός Κερατσινίου.. έχει έναν παίχτη μύθο στις τάξεις του. Τον Πέτρο Παπανδρέου.. που 90 λεπτά …. όταν οι νέοι σταμάτησαν .. εκείνος έτρεχε, έπαιζε, διασκέδαζε. Και στο τέλος έφυγε τελευταίος , αφού περίμενε να τελειώσουν οι διαιτητές τό φύλο αγώνα. Παράδειγμα για όλους μας ό Πέτρος…..

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον διευθυντή της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας κ. Χρήστο Δρακούλη και το νοσηλευτικό προσωπικό  για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Αργυράκη…..

Τις  πιο θερμές ευχές μας στον αγαπημένο μας φίλο και σημαντικό παράγοντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και της ΑΕ Νίκαιας Παντελή Αντωνίου που χειρουργείται σήμερα το πρωί στο  Τζάνειο Νοσοκομείο από τον διακεκριμένο ιατρό χειρούργο Φώτη Κυραμαργιό, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Φαληρικού….