Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Μέχρι σήμερα θα πρέπει τα σωματεία να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών (Κ-16,Κ-14,Κ-12)με παράβολο  30 ευρώ για κάθε τμήμα . Οι κληρώσεις  θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25/9 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣΠ…..

Ένας σπουδαίος διαιτητής ο Γιάννης Κακριδής  που ήλθε από την Κόρινθο , πριν από δυο χρόνια, βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο τα Πειραϊκά πρωταθλήματα. Φέτος δήλωσε κώλυμα και δεν σφυρίζει. Προφανώς είναι χολωμένος επειδή δεν αξιολογήθηκε και δεν βρίσκεται  στους πίνακες  της ΕΠΟ . Καταλαβαίνουμε τη λύπη του, αλλά ευχόμαστε να δει το  θέμα πιο ψύχραιμα στη συνέχεια και να αναθεωρήσει την απόφαση του. Η Πειραϊκή διαιτησία τον χρειάζεται….

Η Γιώτα Κουτσουμπού αποφάσισε να εγκαταλείψει την διαιτησία μετά από 21 χρόνια προσφοράς και να ασχοληθεί με την όμορφη οικογένεια της . Ήταν για 12 χρόνια στους πίνακες των διεθνών βοηθών διαιτητών και 5 χρόνια στη Β’ Εθνική……

«Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών μια ηγετική μορφή για την Προοδευτική  ο πρώην πρόεδρος της στρατηγός Βαγγέλης Σαβράμης. Είχε διατελέσει πρόεδρος του ΟΠΑΠ και του ΟΑΚΑ . Στον Κυριακάτικο αγώνα με την Αναγέννηση Μοσχάτου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ενώ οοι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια  του…..

Σήμερα στις 18:30 θα γίνει αγιασμός στον Αετό Κορυδαλλού  της ομάδας  στα αποδυτήρια της  ομάδας στο Δ.Α.Κ. όπου και θα παραστούν  η δημοτική αρχή εκπρόσωποι της ΕΠΣΠ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, γονείς αθλητών και φίλαθλοι….

Τρία  ακόμα μεταγραφικά αποκτήματα για  τον ΑΟ Καραβά που προσβλέπει παράλληλα και στο μέλλον. Είναι οι  19χρονοι   Μάριος Κερίμ,  Κριστιάν Χοντάι και ο  18χρονος Δημήτρης Τσουγκράκης Φέτος η ομάδα πραγματοποιεί  τις καλύτερες , κατά γενική ομολογία, μεταγραφές στην ιστορία της . Σοβαρές προγραμματισμένες κινήσεις . Ο Λευτέρης Βασιλειάδης είναι σίγουρα ο άνθρωπος που μπορεί να φτιάξει το ιδανικό σύνολο ώστε ο Καραβάς να μπορέσει να διεκδικήσει  την άνοδο του , στη Γ’  Εθνική ….

Μια πρόταση κάνει μέσω της στήλης στη διοίκηση της ΕΠΣΠ  ο προπονητής και μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Γιώργος Κωττάκης . Την 1η αγωνιστική των πρωταθλημάτων να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όσων ανθρώπων του ποδοσφαίρου έφυγαν από τη ζωή την χρονιά που πέρασε . Ιδιαίτερα για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕ Νίκαιας και Ηρακλή Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σκαραμαγκά που  κάηκε ζωντανός πέρυσι μαζί με τη σύζυγο του στην φονική καταστροφή στο Μάτι Αττικής . Μια θλιβερή είδηση που μαθεύτηκε με αρκετή καθυστέρηση χρονικά…..

Ο αποκλεισμός από τον 1ο γύρο του κυπέλλου για τον Αστέρα Νίκαιας και μάλιστα από τον νεοφώτιστο και νεανικό Α.Ο. Πειραιά με 1-0, είναι ένα γεγονός που αιφνιδίασε, αφού ήταν συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια να προχωράει στο θεσμό. Όποιος είδε το παιχνίδι όμως θα διαπίστωσε ότι η νίκη των γηπεδούχων ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη, αφού πάλεψαν περισσότερο και εκμεταλλεύτηκαν την προβληματική προετοιμασία των φιλοξενούμενων λόγω έλλειψης γηπέδου, που ήταν ορατή από τα πρώτα λεπτά……

Για Οδηγήτρια ξεκίνησε, αλλά στον Περαμαϊκό κατέληξε ο Νίκος Καμμένος .Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή για τον ιστορικό σύλλογο μετά από αυτή του έμπειρου γκολκίπερ Τερεκανίδη. Στο Πέραμα ανέβασαν  φέτος πολύ ψηλά τον πήχυ….

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από την ημέρα που  έφυγε από κοντά μας ο πρόεδρος της ΑΕ Χαραυγής Χάρης Αγγελόπουλος. Την Κυριακή στις 9.30 στον Άγιο Ευθύμιο Κερατσινίου θα γίνει το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του….