Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ολοκληρώθηκε η β’ φάση του Κυπέλλου Πειραιά χωρίς προβλήματα . Την μεγάλη έκπληξη σημείωσε ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας ομάδα Γ’ Κατηγορίας που απέκλεισε δίκαια και καθαρά τον ΑΟ Καστέλλας  που αγωνίζεται στην Α’ Πειραιά…

Το σκορ της αγωνιστικής στον αγώνα Ολυμπιακός Κερατσινίου- Αμπελακιακός 0-8 ενώ Δάφνη Ταμπουρίων –ΑΟ Κορυδαλλός 0-7.

Δυο αγώνες κρίθηκαν στα πέναλτι( ΑΣ Ποντίων –  Χαραυγή 4-5 μετά από 7 εκτελέσεις εκατέρωθεν , Φίλαθλοι –Νέοι Δραπετσώνας 4-3) και ένας στην παράταση Δόξα Πειραιά – Αμφιάλη 0-2 …..

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για να αναλάβει τον Αργοναύτη η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου . Τους λόγους τους εξηγεί παρακάτω  με ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η ΑΕ Μοσχάτου μετά την ανακοίνωση για την δυσχερή κατάσταση στον ιστορικό Αργοναύτη ( η οποία δημοσιοποιήθηκε «stoplekto») ,κατέθεσε πρόταση να αναλάβει τα πάντα στον σύλλογο και να τον στηρίξει τόσον οικονομικά όσο με την στελέχωση σε ποδοσφαιριστές. Η μόνη προϋπόθεση που θέσαμε ήταν να έχουμε στο Διοικητικό σχήμα την πλειοψηφία από δικά μας  στελέχη και να παραμείνουν στο προεδρείο οι κκ Καλαφατάς και Φραγκίσκος. Επισημαίνουμε ότι κι τον προηγούμενο Φεβρουάριο είχαμε εκφράσει επιθυμία να βοηθήσουμε. Δεδομένου ότι από μερικούς αμφισβητήθηκε η πρόθεσή μας και σεβόμενοι την επιθυμία των φίλων παραγόντων του Αργοναύτη αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας καθώς δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε διαδικασίες εσωτερικές του σωματείου κα να προξενήσουν αναστάτωση. Ευχόμαστε καλή πορεία στον Αργοναύτη και να βρεθεί γρήγορα η καλύτερη λύση.»…..

Και κάτι προσωπικό επί του θέματος. Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να αναφέρουμε, όπως είχαμε υποχρέωση , την κατάσταση που επικρατεί στον ιστορικό Αργοναύτη, μετά από τα αρκετά μηνύματα που δεχτήκαμε από φίλους του συλλόγου για το μέλλον της ομάδας, βλέποντας ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα ενώ  για πρώτη φορά στην τεράστια ιστορία του ο σύλλογος δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Πειραιά. Επίσης αναφερθήκαμε απλά στην δήλωση των υπευθύνων της ΑΕ Μοσχάτου ότι καταθέτουν πρόταση για να αναλάβουν τον Αργοναύτη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Την ιστορία όλων μας στον χώρο την γνωρίζει ο καθένας .. Θα κλείσω  με την ευχή. Ο Αργοναύτης να βρει τον δρόμο του .Δεν μας ενδιαφέρει προσωπικά ποιος θα είναι διοίκηση. Αρκεί να βρει τον δρόμο του. Δεν αξίζει ο σύλλογος με την τεράστια ιστορία να είναι τόσο χαμηλά……

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των νεαρών φίλων της Προοδευτικής την Κυριακή στο Μοσχάτο απέναντι στην Αναγέννηση. Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενισχύουν την ομάδα .Θύμισαν παλιές καλές εποχές  . Και κάτι ακόμα που άφησε άσχημη εντύπωση και εκθέτει τον ιστορικό σύλλογο. 36 οπαδοί της ομάδας μπήκαν με το «έτσι θέλω »στο γήπεδο παραμερίζοντας με τη βία τους ταμίες της ΕΠΣΠ για να μην πληρώσουν εισιτήρια. Ζημιώνοντας ουσιαστικά και τις δυο ομάδες.  Να σημειωθεί ότι έγινε ήδη καταγγελία από τους ταμίες στην ΕΠΣΠ. Αυτές οι καταστάσεις δυστυχώς εκθέτουν τον σύλλογο…….

Το «στερνό αντίο »στον πρώην πρόεδρο τους,  στρατηγό Ευάγγελο Σαβράμη  θα πουν σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Παπάγου  οι φίλοι της Προοδευτικής . Να σημειωθεί ότι στον προχθεσινό αγώνα με την Αναγέννηση Μοσχάτου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, ενώ οι ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια……

Το παρακάτω κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη το Σάββατο στο γήπεδο Σαλαμίνας μετά το τέλος του αγώνα . Φεύγοντας το διαιτητικό τρίο από τα αποδυτήρια διαπίστωσε ότι η εξωτερική πόρτα του γηπέδου  ήταν κλειδωμένη . Οι ομάδες είχαν  αποχωρήσει αλλά μαζί τους  έφυγε και ο φύλακας που νόμιζε  ότι δεν είχε απομείνει κανένας . Αμ δε…. Ο διαιτητής Μπαλαχούτης αμέσως ειδοποίησε τον αρχιδιαιτητή Μπάμπη Μοιραδωράκη . Ο τελευταίος με την σειρά του τηλεφώνησε στον Σαλαμινιώτη παράγοντα Στέλιο Φασουλή  και αυτός  στον Στέλιο Παπαλεξάνδρου που βρήκε τον  φύλακα ο οποίος ευτυχώς μένει κοντά στο γήπεδο και έτρεξε αμέσως για να …απελευθερώσει το διαιτητικό τρίο. Τέλος καλό , όλα καλά….