Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Κι όμως συνέβη. Κυριακή στο γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης .Σε …φιλικό  αγώνα Κ-16 Παννεαπολικού – Ηφαίστου . Ξύλο και των γονέων που λένε . Στην κυριολεξία  γιατί συμμετείχαν και γονείς . Τρομερά πράγματα .Δυστυχώς . Δεν έχει σημασία ποιος φταίει . Ποιος ξεκίνησε τα επεισόδια. Αυτό μετράει είναι ότι συνέβησαν θλιβερά πράγματα σε αγώνα υποδομών . Μα είναι δυνατόν;;

Απόψε στις 20.00 η ΑΕ Περάματος θα παρουσιάσει την φετινή ομάδα, τη νέα της εμφάνιση και τους χορηγούς της .

Η εκδήλωση , όπως και πέρυσι , θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο « Lampiris Garden  και Καταρράκτης » στο Νέο Ικόνιο ( Λεωφόρος  Δημοκρατίας ( Γέφυρα ΟΛΠ) …..

Ένα ολόκληρο χρόνο ήταν στην τεχνική ηγεσία της Χαλκηδόνας ο Άρης Κακογιάννης με πολύ σημαντική προσφορά . Φέτος όμως στην πρώτη επίσημη αγωνιστική παρουσία της  στο Κύπελλο η ομάδα ηττήθηκε στην έδρα της από τους Νέους Ευγένειας . Και αυτός που την «πλήρωσε» ήταν ο προπονητής . Αυτή δυστυχώς είναι η μοίρα τους….

Κρίσιμο αποψινό συμβούλιο στον Αργοναύτη. Θα εξαρτηθούν πολλά σχετικά  με το μέλλον της ομάδας. Ευχή μας είναι να πάνε όλα καλά και ο σύλλογος να βγει από το αδιέξοδο…..

Κηδεύτηκε χθες στο Νεκροταφείο Παπάγου με τιμές στρατηγού ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής Ευάγγελος Σαβράμης. Τον σύλλογο εκπροσώπησε ο Γιάννης Παπάδης . Το παρών έδωσαν επίσης  ο παλιός παράγοντας  του συλλόγου και συνεργάτης του εκλιπόντος Ντάης Νικολαΐδης, εκ μέρους του Συνδέσμου βετεράνων Προοδευτικής Νίκος Μάλλιαρης, ο γνωστός φίλαθλος Γιώργος Αλεξιάδης .«Καλό ταξίδι » αρχηγέ…..

Ο Δημήτρης Κατσικούρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα της Χαραυγής με τον ΑΣ Ποντίων . Ο 27χρονος γκολκίπερ απέκρουσε τρία πέναλτι ενώ παράλληλα σκόραρε και σε αυτό που εκτέλεσε. Να σημειωθεί ότι η απόκτηση του δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα  από την διοίκηση του συλλόγου . Για τον ικανό πορτιέρο ο Σωκράτης Πτερνέας  τόνισε στο facebook: «Ο κύριος Δημήτρης Κατσικούρης που επανήλθε στην ομάδα μας είναι ότι καλύτερο έχει ο Πειραιάς σε τερματοφύλακα. Ο πιο αδικημένος βάση αξίας ταλέντου και προσόντων Και απ’ τα καλύτερα σε ήθος παιδιά Μακάρι να είναι πάντα καλά και του χρόνου να παίξει σε ανώτερη κατηγορία.»….

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αία Σαλαμίνας και 5-1 επί του Αστέρα Κερατσινίου. Μεγάλη και η συμβολή του κόσμου στην επιτυχία . Μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε τον τρομερό μας κόσμο που ήταν ο δωδέκατος παίκτης στο πλευρό μας , έδινε παλμό σε όλο το ενενηντάλεπτο και μας έδειξε τι δύναμη θα έχουμε με εσάς στο πλάι μας ! Συνεχίζουμε στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί!»…..

Μπορεί να απέφυγαν την σύγκρουση στο πρωτάθλημα , αλλά δεν την γλύτωσαν στο Κύπελλο. Έτσι το Σάββατο στις 16.30  ο Δίας Κορυδαλλού θα αντιμετωπίσει την Προοδευτική. Ο πρόεδρος Βαγγέλης Ταμβάκης και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Μανδρέκας θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα της καρδιάς τους. Ό πρώτος σπουδαίος παράγοντας  είναι από μικρό παιδί κοντά στην Προοδευτική και την βοηθά με κάθε τρόπο οικογενειακώς. Για τον Γιάννη τον Μανδρέκα τι να πω; Είναι ένας ζωντανός θρύλος για την Προοδευτική. Η ιστορία της ομάδας….

Πηγαίνοντας στην ΕΠΣΠ για θέματα τής Προοδευτικής ο Σωκράτης Πτερνέας ξέχασε σε γραφείο 70 ευρώ. Τα βρήκε ο διευθυντής της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Παναγιώτης Νταλάκος , ο οποίος αν και εύκολα μπορούσε να κάνει το αντίθετο ,  χωρίς δισταγμό τα παρέδωσε. Ο Σωκράτης Πτερνεας έχει να λέει για την ακεραιότητα και ηθική στάση όλων των υπαλλήλων της ΕΠΣ τόσα χρόνια πού είναι παράγοντας……

Απεβίωσε η Ιωάννα Λουβιτάκη μητέρα τού παλαιού παράγοντα της Χαραυγής Γιώργου Λουβιτάκη ιδιοκτήτη της ταβέρνας ”Κρητικός”’ και σύζυγος τού αείμνηστου τέως προέδρου του συλλόγου Μιχάλη……