Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πολύ μεγάλη απήχηση είχε η είδηση που έγραψαν χθες τα «Πειραιώτικα» για τα θλιβερά επεισόδια σε φιλικό αγώνα μάλιστα ομάδων Κ16. Μια είδηση που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια. Απαράδεκτα πράγματα .Θα επαναλάβω αυτό που έγραψα χθες . Δεν έχει σημασία ποιος φταίει για τα επεισόδια . Δεν έχει σημασία ποιος τα ξεκίνησε . Ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βγαίνει άκρη , αφού η κάθε πλευρά υποστηρίζει τα δικά της . Αυτό που θα πρέπει τώρα οι διοικήσεις των δυο σωματείων να προβληματιστούν και να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει ,ώστε να μην υπάρξει ανάλογη συνέχεια . Και φυσικά θα γράψω κάτι , το οποίο λίγο- πολύ παραδέχονται όλοι . Ότι η μεγάλη «πληγή» σε αγώνες πρωταθλημάτων υποδομών είναι  κάποιοι  γονείς. Που θέλουν το παιδί τους να παίζει μπάλα, που θέλουν να μην κτυπήσει αντίπαλο παιδί το δικό τους κ.α.  Να ξέρουν όμως κάτι . Αυτοί οι γονείς που βρίζουν χυδαία  ή επιτίθενται σε  μικρό ποδοσφαιριστή της άλλης ομάδας, αύριο αυτό μπορεί να συμβεί και στο δικό τους παιδί. Θα τους άρεσε κάτι τέτοιο;;;…

Σαν επίλογο για το θέμα αυτό  θα αναφέρουμε αυτά που δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής υποδομών της ΕΠΣΠ Σταύρος Μορφόπουλος  και τα οποία μας εκφράζουν  απόλυτα: «Όσες συναντήσεις και να πραγματοποιήσεις. Όσες διοργανώσεις πρωταθλημάτων υποδομών και να κάνεις. Όσο και να μιλάς και και να νουθετείς θα εισπράττουμε πάντα αυτό που μας αξίζει. Απλώς απομακρύνουμε σιγά-σιγά αυτούς που θέλουν και τρέχουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς. Που ακούστηκε επεισόδια μικρών αθλητών μαζί με γονείς μέσα στο γήπεδο σε φιλικό αγώνα Κ16.»….

Το είχαμε γράψει προ μηνός για το γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών . Αλλά δεν έγινε τίποτα. Την Κυριακή έχει ορισθεί το παιχνίδι Κυπέλλου  ανάμεσα στον Ίκαρο Καλλιθέας  και την ΑΕ Μαύρου Αετού Καλλιθέας . Κι όμως μέχρι δεν είχε μπει το κιγκλίδωμα και η πόρτα, ενώ δεν υπάρχουν πάγκοι και δίχτυα. Και το ερώτημα είναι  θα προλάβουν να γίνουν όλα αυτά σε δυο μέρες;;;. Η προχειρότητα στο μεγαλείο της…..

Για τον ορισμό του αγώνα Κυπέλλου Αίαντα Σαλαμίνος – Αστυπάλαιας Κορυδαλλού να αναφέρουμε τώρα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να γίνει ο αγώνας  το Σάββατο , αφού την Κυριακή παντρεύεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Λευτέρης Ράμφος στη Λαμία και θα παραβρεθούν οι περισσότεροι παίκτες του συλλόγου. Μάλιστα είχαν καταθέσει και σχετικό έγγραφο στην ΕΠΣΠ. Κάτι αντίστοιχο είχε ζητήσει και η Αστυπάλαια. Με τη διαφορά ότι ήθελε το παιχνίδι να διεξαχθεί  Κυριακή   επειδή το Σάββατο είχε πολλούς ποδοσφαιριστές εργαζόμενους . Και  μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο  η ΕΠΣΠ έδωσε την ….σολομώντειο λύση . Ο αγώνας να  διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. Και έτσι έμειναν ικανοποιημένοι όλοι. Απλά πράγματα…..

Το ΔΣ του ΑΣ Ποντίων θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΑΠΟ Κερατσίνι κο Αντώνη Αραβαντινό για την διάθεση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων του καθώς και τον κο Τάσο Κυπριώτη  που ακούραστα και αγόγγυστα  φιλοξένησε στο φιλικό της γυναικείας  ομάδας του συλλόγου  με τον Λεοντικό Κηφισιάς.….

Υπέκυψε τελικά  στα τραύματα του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΣ Δραπετσώνας και των Νέων Δραπετσώνας  Γιάννης Φωτάκης . Είχε τραυματιστεί σοβαρά  σε τροχαίο με την μηχανή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες  τον περασμένο μήνα . Όλο αυτό  το διάστημα βρισκόταν στην εντατική. Τελικά δεν άντεξε. Ήταν μόλις 40 ετών και πατέρας ενός παιδιού . Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλθεί σήμερα στις 16.00 στον Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας . Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του…..

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων του Δία Κορυδαλλού Άγγελου Σκούταρη. Στην κηδεία που έγινε χθες στο Νεκροταφείο Ζωγράφου , παραβρέθηκαν αρκετά μέλη της διοίκησης του συλλόγου με επικεφαλή τον πρόεδρο Βαγγέλη Ταμβάκη . Μάλιστα  με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του συλλόγου συλλυπείται βαθύτατα το επίλεκτο στέλεχος του και μετέχει στο πένθος του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο Άγγελο και από τον υπογράφοντα…..