Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

 

Επιτέλους ήλθε ο νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο της Νίκαιας . Οι εργασίες άρχισαν και λογικά σε 20-25 μέρες θα είναι όλα έτοιμα για να επαναλειτουργήσει το γήπεδο. Μια ανάσα για την ομάδες , αλλά και για την ΕΠΣΠ που ορίζει αγώνες . Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, αν και υπάρχει ποινική ρήτρα στην περίπτωση που το έργο δεν  ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου…..

Και μια λεπτομέρεια . Στη θύρα 5 υπάρχουν κάποια σακιά στα οποία είναι  το παλιό καουτσούκ από τον προηγούμενο χλοοτάπητα . Και κάποιοι εξέφρασαν τους φόβους τους ότι θα χρησιμοποιηθεί το ίδιο και τώρα , για λόγους οικονομίας !!!!Μπορεί όμως να μην έχουν στείλει ακόμα  φορτηγό για να τα μαζέψει. Εύχομαι να ισχύει το τελευταίο. Ας μην βιαζόμαστε πάντως να βγάλουμε συμπεράσματα. Θα περιμένουμε . Όπως περιμένουν και κάποια καλόπαιδα για να δουν τι θα γίνει τελικά. Επιβλέπουν  κι αν δουν ότι κάτι δεν πάει καλό θα …..ενημερώσουν  ανάλογα….

Την τελευταία στιγμή φτιάχτηκε το κιγκλίδωμα στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών ενώ την παραμονή μπήκαν και τα δίκτυα. Οι πάγκοι βέβαια είναι της κακιάς ώρας, αλλά μην ζητάμε πολλά . Μην είμαστε κι ..αχάριστοι…..

Η Προοδευτική είναι πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες και πιστούς φίλους που την ακολουθούν παντού . Όπου κι αν παίζει .  Αυτό βέβαια δεν σημαίνει  ότι μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια μόνο με το όνομα. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ . Να γίνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ούτε ορισμένοι παίκτες να παίζουν μόνο με το όνομα τους . ….

Υπολογίσιμη  ομάδα ο Δίας Κορυδαλλού με τον Σπύρο Κουνέλη στον πάγκο  . Εκεί λειτουργούν σαν πραγματική  οικογένεια . Χθες βράδυ η διοίκηση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος  παρέθεσε συνεστίαση στους παίκτες της σε κοσμικό κέντρο του Κορυδαλλού , σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ….

Με την εμπειρία του ο Αμπελακιακός επικράτησε στη Χαραυγή της νεανικής ομάδας των Νέων Ευγένειας που δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα…..

Μέσα σε δυο λεπτά η Χαραυγή επικράτησε με 0-2  της ΑΕ Περάματος εκτός έδρας . Άψογη συνεργασία και στα δυο γκολ  των Ηλιόπουλου και Πεκόφ. Μεγάλης αξίας και οι δυο έμπειροι άσοι …..

Με την τύχη τους τα έχουν στη Νίκη Ρέντη , αλλά είναι και άξιοι της μοίρας  τους . Όταν χάνονται τέτοια και τόσα γκολ  δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες έχασαν απέναντι στο Σαρωνικό , για να σκοράρουν τελικά μόνο με πέναλτι….

Δυνατή ομάδα η Αίγινα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Και πάλι η βάση θα είναι οι αδελφοί Μπακόμητρου. Ο προπονητής Θανάσης, ο γκολκίπερ Κώστας , ο επιθετικός Νεκτάριος . Καθώς και ο Γιώργος Γκοτσούλιας .  Σταθερή αξία . Θα βοηθήσει πολύ ο Μαλντίν Λαλάι που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Αστέρα Νίκαιας. Μεγάλος παίκτης…..

Τρία στα τρία νίκες φέτος ο Ήφαιστος  για το κύπελλο . Που δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο Το σημαντικό είναι ότι έχει σημειώσει  σε  τρεις αγώνες εννέα  γκολ. Επίσης  έχει και καλή άμυνα .Το Σάββατο στον αγώνα με τον ΑΟ Κορυδαλλό ( 4-2) δέχτηκε τα δυο πρώτα του τέρματα  φέτος. Το ένα με πέναλτι…..

Με σκόρερ τον Σιάνο ο ανανεωμένος και νεανικός  Ατρόμητος Πειραιά λύγισε τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, που μόνο ομάδα Γ’ Πειραιά , δεν θυμίζει και συνέχισε να μας εκπλήσσει ευχάριστα…..

Η διοίκηση του Ατρομήτου Πειραιά θα ήθελε να ευχαριστήσει το σωματείο του  Φαληρικού για την παραχώρηση των αποδυτηρίων του στο Παντελής Νικολαΐδης  για τον αγώνα κυπέλλου με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Τελικά θα πρέπει να διευκρινίσουν εκεί στον ΑΟΚ Φαλήρου τι συνέβη. Γιατί  τώρα μιλάνε ότι ο προπονητής Δημήτρης Κριμιτζάς απολύθηκε . Ο ίδιος δήλωσε  και το επανέλαβε και χθες ότι  παραιτήθηκε . Όταν ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας  γράφτηκε «κοινή συναινέσει». Τώρα , σχεδόν ένα μήνα μετά η ανακοίνωση του συλλόγου  μιλάει  για απόλυση- απομάκρυνση. Τι ισχύει τελικά ;;;….

Για να τελειώνουμε . Ότι αναφέρουμε εδώ είναι τσεκαρισμένο και τεκμηριωμένο . Έκανες φάουλ ….Κωστάκη. Δεν γράφουμε κάτι στην τύχη. Ειδικά εσύ ξέρεις.Ούτε… ασταθείς, ούτε … αβάσιμες ούτε … κακόβουλες κριτικές . Εξάλλου η ιστορία όλων στο χώρο και η διάρκεια , είναι λίγο- πολύ γνωστά. Και ο καθένας μπορεί εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματα του…..