Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τρεις ενδιαφέροντες αγώνες σήμερα για το Κύπελλο Πειραιά . Στο γήπεδο του Ρέντη ο ανεβασμένος και ενισχυμένος φέτος ΑΟ Καραβάς υποδέχεται το Κερατσίνι που προέρχεται από μια εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ερμή στον Κορυδαλλό. Στον Κορυδαλλό έχουμε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αετό και τον Ερμή δυο πολύ καλές ομάδες, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Με ανακοίνωση του Ο Αετός Κορυδαλλού καλεί τον κόσμο της ομάδος να παρευρεθεί στον αγώνα και να την ενισχύσει σε αυτήν την προσπάθεια. Επίσης χαιρετίζει το  το φίλο σωματείο του ΕΡΜΗ και εύχεται να γίνει ένας όμορφος αγώνας αντάξιος των δύο ομάδων

Τέλος στη Σαλαμίνα  ο Αίας θα υποδεχτεί την Αστυπάλαια Κορυδαλλού . Δυο ομάδες που όπως έδειξαν και το Κύπελλο βρίσκονται σε πολύ κατάσταση…..

Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε στον Αργοναύτη για την προσεχή Δευτέρα 7/10 προκειμένου να γίνουν συμπληρωματικές αρχαιρεσίες και να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει στη συνέχεια. Ας έλθουν κοντά στην ομάδα όλοι και να βοηθήσουν . Κάναμε μια προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να σωθεί  και παρεξηγηθήκαμε από κάποιους . Εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον από όλη αυτή την υπόθεση . Αυτά σε άλλους , όχι σε μας . Ο Αργοναύτης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Το επιβάλλει η 95χρονη ιστορία του….

Νέα διαιτητική παρουσία στον Πειραιά . Είναι ο Λάμπρος Τσαγκαράκης  με μεταγραφή από τα Χανιά. Βρίσκεται έξι χρόνια στον πίνακα των διαιτητών Γ’ Εθνικής . Την περασμένη Κυριακή  σφύριξε το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής για τον 6ο όμιλο της Γ ‘ Εθνικής ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και τον Αήττητο Σπάτων . Ο Τσαγκαράκης λοιπόν με το που ήλθε στον Πειραιά έπεσε απευθείας «στα βαθιά » . Κάνει το ντεμπούτο του  σήμερα τον αγώνα του Καραβά με το Κερατσίνι. Μακάρι η Πειραϊκή διαιτησία να βρει στο πρόσωπο του μια αξιόπιστη και έντιμη λύση . Όπως συνέβη πριν από δυο χρόνια με τον Γιάννη Κακριδή , ο οποίος ήλθε από την Κόρινθο και καταξιώθηκε στη συνείδηση η όλων. Δυστυχώς όμως φέτος , χολωμένος επειδή δεν αξιολογήθηκε από την ΕΠΟ, δήλωσε κώλυμα. Να ευχηθούμε να αλλάξει την απόφαση του και να επανέλθει  σύντομα . Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο τον χρειάζεται….

Έφεραν χθες τα πρώτα τμήματα του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Νίκαιας. Αντίθετα όπως γράψαμε και χθες οι σάκοι με το παλιό καουτσούκ εξακολουθούν να παραμένουν στο γήπεδο. Και  «ψύλλοι στα αυτιά » των καχύποπτων έχουν μπει. Μήπως ξαναχρησιμοποιηθεί το ίδιο. Γι’ αυτό και κρατάνε τσίλιες. Λέτε να;;…..

Για τον Σωκράτη Πτερνέα να πούμε ότι η εκλογή  του ως πρόεδρου στην Χαραυγή ήταν τόσο βέβαιη  ώστε το έφραξαν οι …..στοιχηματικές  εταιρείες. Ευτυχώς που η Προοδευτική είναι σε άλλο όμιλο…. Και όπως έλεγε και η Μαρία Δημητριάδη ”’ αν η μισή τού καρδιά βρίσκεται γιατρέ εδώ πέρα η άλλη μισή στην… Προο βρίσκεται….»….

Χρήστος Σδρένιας . Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ,αλλά και σπουδαίος άνθρωπος . Που βοηθά διάφορα Πειραϊκά σωματεία. . Πρόσφατα τον Ήφαιστο και τώρα τελευταία την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού …..

Δέκα γκολ έχει σημειώσει μέχρι τώρα ο Ήφαιστος στα τρία ματς Κυπέλλου και όχι εννιά, όπως γράψαμε χθες . Ποτέ δεν ήμασταν καλοί στα …μαθηματικά….

Η διοίκηση του Ηφαίστου και ο Γιώργος Μαλαδάκης ευχαριστούν τον κ. Στέφανο Φαναρίτη και την ΑΕ Μοσχάτου για την άριστη φιλοξενία τους στο μεταξύ των δυο ομάδων Κ-16  , παιχνίδι….

Με επιστολή της στα «Πειραιώτικα » η κ. Μαρία Ευθυμιάδου μητέρα ανηλίκου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαατζηκυριακείου αναφέρει   :

«Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα παίρνοντας τον υιό μου πριν από το παιχνίδι   Κυπέλλου( πριν από 2 εβδομάδες). Ευχαριστώ το Δ.Σ της ΑΕ Χατζηκυριακείου και τον κ. Μουσελή  για την αποδέσμευση του από τον σύλλογο . Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΠ….

Ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας πολύ μεγάλος Προοδευτικάνος ο Μοσχονάς Δράγαζης έφυγε χθες βράδυ από την ζωή .Στον γιο  του και προσωπικό μας φίλο Γρηγόρη  τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια…