Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ολοκληρώθηκε η γ’ φάση του Κυπέλλου Πειραιά . Έτσι στους «16» του θεσμού πέρασαν οι παρακάτω ομάδες:

Από την Γ’ Εθνική(4)  : Κερατσίνι, Εθνικός, Ερμής , ΑΕ Μοσχάτου.

Από την Α’ Πειραιά ( 10): Αίας Σαλαμίνας,  Αμπελακιακός, Ατρόμητος Πειραιά, ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα , Ελλάς Ποντίων , Θύελλα Μοσχάτου, Ίκαρος Καλλιθέας, Προοδευτική, Σαρωνικός, Χαραυγή .

Από την Β’ Πειραιά (2) : Ήφαιστος, Φίλαθλοι .

Για Δευτέρα πάει το παιχνίδι της Προοδευτικής με τον Ίκαρο Καλλιθέας στις 20 Οκτωβρίου στο γήπεδο Κορυδαλλού. Εκτός αν  είναι έτοιμο το γήπεδο της Νίκαιας οπότε θα γίνει Κυριακή. Κάτι που θεωρείται εντελώς απίθανο. Τα τελευταία νέα από το γήπεδο τώρα. Ο μηχανικός του Δήμου πήγε τελικά και εξέτασε το γήπεδο και διαπίστωσε ότι πρέπει να μπει μεγαλύτερο μηχάνημα (οδοστρωτήρας) για να στρώσει  τον αγωνιστικό χώρο , ώστε αργότερα να μην μαζεύεται το νερό με τις βροχοπτώσεις . Πάμε λογικά για μια νέα καθυστέρηση. Επειδή όμως ο εργολάβος  κινδυνεύει να πληρώσει ρήτρα 60.000€ αν δεν παραδώσει μέχρι τις 31/10 το γήπεδο, θεωρώ ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρει…..

Την επόμενη μέρα κοιτάνε πλέον στην Προοδευτική μετά από την αποχώρηση του Λουκά Καραδήμου . Σε αναμονή όλοι για το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής . Ενδέχεται πάντως να βρεθεί μια προσωρινή λύση …Και τι σκέφτηκε το …πονηρό μυαλό μου . Ο Καραδήμος είναι από τη Λειβαδιά . Εκεί που έχει απίθανο σουβλάκι. Καλαμάκι….

Μετά τους Νάκα και Ρόππα πάει και ο Μενδρινός  …Έφυγε κι αυτός από την Προοδευτική και πηγαίνει Ηλυσιακό . «Δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι » δήλωσε ο πρόεδρος Γιώργος Μαργέτης…..

Την προσεχή Δευτέρα 14/10 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί τελικά η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Αργοναύτη προκειμένου να  γίνει συμπλήρωση  του Δ.Σ. με  νέα  στελέχη. Θα επαναλάβουμε ότι ο σύλλογος πρέπει να βρει τον δρόμο και την ηρεμία του. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια αδιαφορία , από στελέχη που έχουν προσφέρει στην ομάδα . Και κάτι ακόμα γιατί πρέπει να τα λέμε όλα. Ο παραιτηθείς πρόεδρος Θανάσης Μπαλαφούτης ήταν στην  Γ.Σ. της περασμένης Δευτέρας , βοηθά με παίκτες  ενώ έχει αναλάβει όλες τις γραφειοκρατικές διατυπώσεις για να μπουν σε μια τάξη τα πράγματα. Κοντά στη νέα προσπάθεια και ένας Μοσχατιώτης. Ο Φώτης Μενούχος πρώην διαιτητής…..

Όλη η οικογένεια του Θησέα βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού γκολκίπερ της ομάδας Νεκτάριου Κιτσέλη . Ο 20χρονος πορτιέρο τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Περαμαϊκό . Νοσηλεύτηκε αρχικά στο Αττικό Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Μετροπόλιταν , αφού η διοίκηση του συλλόγου έχει  προνοήσει να κάνει ιδιωτική ασφάλιση σε όλους τους παίκτες της . Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Το ευχάριστο είναι ότι ο Κιτσέλης ήδη επέστρεψε στο σπίτι του. Περαστικά στο παλικάρι…..

Δημήτρης έφυγε , Δημήτρης ήλθε. Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Πανφαληρικό , αφού λύθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Μυκονιάτη με κοινή απόφαση . Νέος προπονητής , όπως γράψαμε από χθες , ο ικανότατος Δημήτρης Μαυρίκος . 30 χρόνια τεχνικός που εργάζεται για πρώτη φορά στον Πειραϊκό χώρο. Η διοίκηση του Πανφαληρικού εύχεται καλή συνέχεια στον κ. Μυκονιάτη και καλωσορίζει στην οικογένεια της τον κ. Μαυρίκο….

Απάντησε ο Δίας Κορυδαλλού στην ανακοίνωση του Αμπελακιακού λέγοντας :

«Ο Δίας Κορυδαλλού δεν κατηγόρησε για τίποτα τον Αμπελακιακο διοίκηση και φιλάθλους και η φιλοξενία ήταν άψογη .Η πικρία μας αφορά την αντιμετώπιση από τον διαιτητή και μόνο. Τους ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει και εννοείται θα τους υποδεχθούμε ανάλογα στο 2ο γύρο.»…..

Παραιτήθηκε από την ακαδημία του ΑΣ Ποντίων ο προπονητής Παναγιώτης Κουτσούκος που εργαζόταν παράλληλα και στην ΑΕ Περάματος……

Ένας ακόμα καλός Πατινιώτης ανατέλλει  για την Χαραυγή . Ο λόγος για τον 18χρονο Μαρίνο Πατινιώτη γόνο της γνωστής οικογενείας ,   που έκανε ελπιδοφόρο ντεμπούτο αγωνιζόμενος το περασμένο Σάββατο απέναντι στον ΑΣ Ποντίων .

Απόψε στις 18.30 στα γραφεία της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά στο κλειστό γυμναστήριο « Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη θα πραγματοποιηθεί η  κλήρωση του πρωταθλήματος  βετεράνων Πειραιά  2019 – 2020.. Την κλήρωση θα διενεργήσει όπως κάθε  χρόνο ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας …..

Ένα ωραίο αφιέρωμα  για τα πρωταθλήματα του Πειραιά είχε η εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημοφιλή γελοιογράφο Θάνο Λογοθέτη για την τιμή που μου έκανε να μoυ φτιάξει το σκίτσο….