Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ξεκινούν  αυτό το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα υποδομών. Με τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Ας απολαύσουμε όλοι τους αγώνες αυτούς . Και πάνω από όλα να διαφυλάξουμε ο καθένας με τον τρόπο του τα πρωταθλήματα αυτά . Παράγοντες , διαιτητές, φίλαθλοι , γονείς. Καλό ξεκίνημα λοιπόν σε όλους….

Δεύτερη αγωνιστική για τα πρωταθλήματα ανδρών με ενδιαφέροντες αγώνες . Ευχή μας είναι να πάνε όλα καλά από κάθε άποψη….

Και φυσικά δεν θα λείψουν ούτε αυτή την εβδομάδα οι διπλές διαιτησίες.   Από δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας, σφυρίζουν οι Ανθόπουλος, Κουβέλης, Φιλακούρης, από δυο Β’ οι Αντωνόπουλος, Ντουμιτρέσκου , δυο Γ’  η Βογιατζιδάκη ενώ έναν Β’ και έναν Γ’ διαιτητεύει ο Λυτρίβης ….

Την προσεχή Τετάρτη 16 Οκτωβρίου  στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΣΠ η κλήρωση των αγώνων της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά.*Οι 8 αγώνες που θα προκύψουν θα διεξαχθούν σε τρεις δόσεις τις Τετάρτες 30/10, 6/11 και 13/11….

Για μια ακόμα χρονιά η ΕΠΣ Πειραιά κυκλοφόρησε τον Οδηγό Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, στον οποίο περιέχονται οι Προκηρύξεις Πρωταθλήματος & Κυπέλλου, τα προγράμματα αγώνων, χρήσιμα τηλέφωνα, οδηγίες μεταγραφών, βασικά σημεία του ΚΑΠ κλπ..Τα σωματεία μπορούν να το προμηθευθούν από την γραμματεία της Ένωσης, ενώ οι διαιτητές και οι παρατηρητές οφείλουν να τον  έχουν μαζί τους  κατά την διάρκεια των αγώνων που ορίζονται…..

Ευχάριστα τα νέα για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου του ΣΕΦ . Μετά από επαφές  που έγιναν με την Περιφέρεια  και το τσεκάρισμα  από τους υπεύθυνους εξασφαλίσθηκε ότι ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου θα  διπλασιασθεί και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Μια σημαντική ανάσα για τα σωματεία που προπονούνται εκεί…..

Κάτι καλό πάει να γίνει στον ιστορικό Αργοναύτη . Ο  σύλλογος άρχισε να συμμαζεύεται , όπως δείχνουν τα πράγματα. Τόσο αγωνιστικά όσο και διαδικαστικά. Με ενέργειες κυρίως του Θανάση Μπαλαφούτη δόθηκαν παίκτες  στην Χατζηκυριακιώτικη ομάδα  καθώς και αθλητικό υλικό ενώ μπαίνει και μια τάξη στα θέματα της Γραμματείας. Ο Γιώργος Καλαφατάς και ο Λευτέρης Φραγκίσκος αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον κ. Μπαλαφούτη για την βοήθεια του αυτή….

Πέρασαν  κιόλας δυο χρόνια από την ημέρα που ο Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό. Ήταν από τους τελευταίους κορυφαίους , ρομαντικούς και σημαντικούς εργάτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. . Από τους ανθρώπους που φεύγουν αλλά δεν ξεχνιούνται ποτέ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν…..

Ο Δήμος Κορυδαλλού, με την ευκαιρία της προβολής του ντοκιμαντέρ «Ντιέγκο Μαραντόνα» του βραβευμένου σκηνοθέτη Ασίφ Καπάντια, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Αθλητισμός και διαμόρφωση προτύπων» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/10/2019 και ώρα 18:30, στον κινηματογράφο «Σινέ Παράδεισος», (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός).
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:
• Γιώργος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού
• Νίκος Κατσαρός, Δημοσιογράφος
• Αντώνης Πανούτσος, Δημοσιογράφος
• Άριελ Ιμπαγάσα, Μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Ακαδημιών Ολυμπιακού.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Ντιέγκο Μαραντόνα» (Diego Maradona, 2019) που αναφέρεται στην πολυτάραχη ζωή του μεγάλου Αργεντίνου ποδοσφαιριστή και δημιουργήθηκε από το προσωπικό αρχείο του που προβάλλεται για πρώτη φορά δημόσια…..

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ευχαριστεί θερμά την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΜΠΗΣ ΑΒΕΕ και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα σύμβουλ. Μάκη Χαρμπή για την μεγάλη και  σημαντική στήριξη του στην ομάδα ……

Τον πλέον πολυταξιδεμένο ποδοσφαιριστή απέκτησε ο Αστέρας Νίκαιας . Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός  Αντώνης  Καραγιάννης  έχει γυρίσει τη μισή Ελλάδα λόγω καταγωγής και σπουδών ( είναι μαθηματικός) . Έπαιξε σε Μυτιλήνη, Κρήτη, Πάτρα, Αθήνα και Πειραιά. Τώρα επιστρέφει στον Αστέρα . Θα τα καταφέρει; Πιστεύω πως ναι  και λόγω επαγγέλματος. Είναι μαθηματικά βέβαιο…..