Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Εντυπωσιακή η Προοδευτική  την Κυριακή επικράτησε με 4-0 της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Πολύ καλή εμφάνιση  μιας μεγάλης ομάδας . Μεγάλη και η παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε το γήπεδο του Κορυδαλλού δείχνοντας έτσι ότι εδώ και χρόνια παραμένει η μεγάλη δύναμη της ομάδας . Όμως η μόνιμη ηρεμία αποτελεί κάτι άγνωστο στους «βυσσινί» . Φημολογείτο χθες βράδυ ότι ακόμα δυο βασικά στελέχη της ομάδας θα αποτελέσουν παρελθόν τις επόμενες ώρες . Όσον αφορά το θέμα του νέου τεχνικού ( αφού ο Αντώνης Καλαμάκης παρά το άριστο κοούτσαρισμα  του την Κυριακή  δεν δέχεται να συνεχίσει) λέγεται ότι θα είναι προπονητής Α.Α. . Κρατήστε το αυτό….

Στο μεταξύ μια ανάρτηση στο facebook του πρώην προέδρου Βασίλη Κατσαρού με φωτογραφία μαζί με τον Νίκο Λεμονή «άναψε  φωτιές » Ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να επιστρέψουν και οι δυο στην ομάδα!!…

Με τον διαιτητή Π. Πετρίδη τα έχουν στον Ολυμπιακό Περάματος . Και όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους αν ξαναδούν τέτοια διαιτησία θα αποχωρήσουν  από το γήπεδο Χαρακτηριστικά αναφέρεται: .«Μας ενδιαφέρει ο τρόπος που έπαιξες κύριε Πετρίδη δείχνοντας μία ίσως αν όχι ύποπτη συμπεριφορά αλλά ένα μένος προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου .Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά δεν είναι απειλή είναι προειδοποίηση θα είναι μεγάλος εξευτελισμός ένα σωματείο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα »….

Από τον χθεσινό αγώνα του Ατρομήτου Κερατσινίου με την  ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Μετά από φάουλ που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι η μπάλα βρίσκει χέρι αμυντικού . Διαμαρτύρονται  έντονα για πέναλτι υποστηρίζοντας  ότι η παράβαση έγινε μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Νίκος Κουβέλης δίνει φάουλ πάνω στη γραμμή .  Νέες διαμαρτυρίες. Ανένδοτος ο ρέφερι που πήρε τη φάση πάνω του . Το φάουλ εκτέλεσε ο Νιάρος και γκολ !!! Οι διαμαρτυρίες έγιναν πανηγυρισμοί . Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά .Ο καλός Θεούλης λοιπόν  έδωσε τη λύση . Και κανένας δεν ασχολήθηκε με την φάση αυτή . Εκτός από τον… δαιμόνιο ρεπόρτερ Τσιτούρα που με το κινητό του απεικόνισε τη στιγμή και την ανέβασε το βράδυ, δικαιώνοντας τον διαιτητή….

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Αργοναύτη. Αναλαμβάνει ο ικανότατος Βαγγέλης Ρέντζος  με στόχο να βρει ο ιστορικός σύλλογος τον δρόμο του . Στο μεταξύ  από την Παρασκευή αποτελεί παρελθόν πριν προλάβει να γίνει… παρόν  ο Στέλιος Βολονάκης που εξέφρασε την δυσαρέσκεια του  για τον τρόπο που έφυγε . Ο ίδιος ανέβασε στο facebook : « Να πω στους Αργοναύτες και μη,  που με ρωτούν , ότι δεν έφυγα εγώ η  διοίκηση προτίμησε τους επενδυτές που  επέβαλαν και τον Κόουτς. Επίσης ενημερώνω ότι από Παρασκευή με έδιωξαν δεν έχω καμία σχέση με ενδεκάδα η οτιδήποτε άλλο και βέβαια ούτε με την ήττα 0-5»

Αυτό που προέχει φυσικά τώρα, είναι ο  Αργοναύτης τον δρόμο του , αλλά και την ηρεμία του…..

Με 13 παίκτες κατέβηκε η  ΑΕ Νίκαια που συνετρίβη με 3- 7 από τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου . Πριν να λήξει το ημίχρονο τραυματίστηκαν τρεις παίκτες της και αποχώρησαν . Αντικαταστάθηκαν μόνο οι δυο , αφού δεν υπήρχε τρίτος παίκτης στον πάγκο . Έτσι σε όλο το β’ ημίχρονο έπαιξε με 10 παίκτες. Στο διάστημα αυτό σημείωσε και τα τρία τέρματα της ενώ δέχτηκε τέσσερα. Στο α΄μέρος οι Χατζηκυριακιώτες προηγήθηκαν 3-0   …..

Στο 65’ του αγώνα με τον Πανφαληρικό,  στην  Ένωση Α.Α. Ρέντη αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αλλαγή . Η εντολή ήταν να αντικατασταθεί ο Καρολάι . Θα έπρεπε φυσικά να σταματήσει το παιχνίδι. Πράγματι έγινε ένα φάουλ  δυνατό στο οποίο υπέπεσε ο παραπάνω παίκτης. Λίγα δευτερόλεπτα πριν να βγει από το παιχνίδι.  Γι’ αυτό και δέχτηκε και κίτρινη κάρτα. Η οποία ήταν η δεύτερη !!! Έτσι τα σχέδια της ομάδας χάλασαν αφού ο Καρολάι αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες ενώ  η αλλαγή δεν έγινε ποτέ…..

Μόλις σημείωσε το τέταρτο τέρμα  της ομάδας του ο ποδοσφαιριστής της Ελλάδας Ποντίων Αντώνης Μπέλιας έτρεξε προς την εξέδρα και αφιέρωσε το γκολ στην αγαπημένη του Αλίκη . Αχ έρωτα!!!…

Σούπερ άτυχος ο ικανότατος ποδοσφαιριστής της Ελλάδας Ποντίων Τάσος Κοττάκης Η ομάδα του σημείωσε τέσσερα γκολ , αλλά αυτός κανένα. Ας όψονται τα δοκάρια που….. σημάδεψε . Και μάλιστα δυο φορές !!!….

Η διοίκηση του Ηρακλή Νίκαιας ευχαριστεί την ΑΕ Χαραυγή για την παραχώρηση των αποδυτηρίων της στον αγώνα με τον ΑΣ Ποντίων ….