Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Αρκετούς  σημαντικούς  αγώνες περιλαμβάνει η Δ’ φάση του Κυπέλλου Πειραιά  με παιχνίδια  για όλα τα γούστα . Τους περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον για να τους απολαύσουμε .

Ο Αμπελακιακός που αντιμετώπισε την Κυριακή για το πρωτάθλημα τους Νέους Ευγένειας , θα επιστρέψει στο ίδιο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την Χαραυγή στο Κύπελλο  .

Προοδευτική και ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα μετά το πρωτάθλημα  θα παίξουν τώρα και για το Κύπελλο . Ατρόμητος Πειραιά με την ΑΕ Μοσχάτου  σε ένα ντέρμπι από τα παλιά .

Οι 4 ομάδες της Γ’ Εθνικής( Εθνικός, Ερμής, Κερατσίνι , ΑΕ Μοσχάτου )  θα παίξουν εκτός έδρας όπως έχει αποφασιστεί, ενώ εντός θα αγωνιστούν οι  δυο ομάδες της Β’ Πειραιά( Ήφαιστος , Φίλαθλοι )  .Τα παιχνίδια  θα διεξαχθούν από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου  σε τρεις ….δόσεις ( 30/10, 6/11 & 13/11) . Να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι μονοί…..

Ανέφερε τα πράγματα με το όνομα τους ο πρόεδρος της Προοδευτικής Γιώργος Μαργέτης . Είπε ότι δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που αποχώρησαν αλλά μίλησε για υψηλόβαθμα συμφωνητικά και αφού υπήρξαν προτάσεις τους άφησαν να φύγουν » Και πρόσθεσε ότι δεν χρωστάει η διοίκηση σε κανένα.  Όσον αφορά  για Κατσαρό και Λεμονή  και ενδεχόμενη επιστροφή τους ο κ. Μαργέτης  μας είπε: «Καλώς να έλθουν στις εκλογές  κι αν είναι  αποδεκτοί από τον κόσμο που  θα ψηφίσει ,ας αναλάβουν την ομάδα .Μίλησα με τον κ. Λεμονή , ο οποίος γελούσε με την ανακοίνωση του κ. Κατσαρού »Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Προοδευτικής ετοιμάζει ψηφοδέλτιο με δικούς του ανθρώπους , όπως μας είπε ….

Αλλαγές έγιναν στο πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου.. Ο αγώνας Φίλαθλοι – ΑΟΚ Φαλήρου που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή στις 11 στο γήπεδο Μοσχάτου , θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16.30 στο ίδιο γήπεδο. Το αντίθετο ακριβώς έγινε με τον αγώνα Πολυκράτη – ΑΣ Κωφών. Αντί για το Σάββατο στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11. Στο γήπεδο Μοσχάτου. Επίσης ο αγώνας Αστεριών Δραπετσώνας- Αστέρα Νίκαιας στο γήπεδο Δραπετσώνας άλλαξε ώρα . Αντί για τις 16.30 θα γίνει στις 13.00 αφού μετατέθηκε από την ΕΠΟ το παιχνίδι για το πρωτάθλημα Γυναικών ανάμεσα στις Νέες Δραπετσώνας και τον Παμπαιανικό που θα γίνει στις 15.45 αντί για  τις 13.00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί….

Τον  πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τον Σαρωνικό. Η ομάδα της Αίγινας είχε επικρατήσει  στους δυο προηγούμενους αγώνες  με 3-1 . Της Νίκης Ρέντη στο Κύπελλο , του Ατρομήτου Πειραιά στο πρωτάθλημα. Τώρα γνώρισε την ήττα μέσα στο σπίτι της . Από την Αστυπάλαια. Με το ίδιο σκορ που είχε νικήσει . 3-1….

Να πούμε για την Αστυπάλαια ότι  εντυπωσίασε με την εμφάνιση της  μέσα στην Αίγινα και έδειξε  ότι θα αποτελέσει «σκληρό καρύδι » για όλους. Αυτό  για κάποιους που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα…..

Δεν πρόλαβε να φύγει από τον Ερμή Κορυδαλλού ο Σταύρος Λαζάκης και έγινε …ανάρπαστος. Αρχικά  συμφώνησε με τον Ηρακλή Νίκαιας . Εκδόθηκε μάλιστα και δελτίο . Για κάποιους λόγους όμως ο παίκτης δεν αγωνίστηκε , όπως αναμενόταν στο παιχνίδι  με τον ΑΣ Ποντίων . Προχθές  ο έμπειρος άσος συμφώνησε με τη διοίκηση της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και χθες εκδόθηκε δελτίο με τη νέα του ομάδα . Υπενθυμίζουμε ότι ένας παίκτης έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι τρεις μεταγραφές μέσα στη χρονιά . Μπορεί όμως να παίξει μόνο σε δυο από αυτές….

Τον 18χρονο ταλαντούχο γκολκίπερ Ηρακλή Ντουροπολάκη από τον ΑΟ Καραβά απέκτησε ο Ήφαιστος . Με ανακοίνωση της η διοίκηση του τελευταίου και ο πρόεδρος Βασίλης Δρακόπουλος ευχαριστούν θερμά τον ΑΟ Καραβά και  προσωπικά τον πρόεδρο Χρήστο Σκανδάλη για την παραχώρηση του παίκτη…….

Στο νέο Δ.Σ του Αργοναύτη ανακοινώθηκε ότι μετέχει η φίλη  μας Νότα Σοφίου . Και μια απορία. Η Νότα Σοφίου το ξέρει;;;;