Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

3η αγωνιστική αυτή την εβδομάδα και  το θερμόμετρο ανεβαίνει. Αρκετά καλά παιχνίδια θα διεξαχθούν αυτό το τριήμερο. Και μην ξεχνάτε . Μην βγάζετε συμπεράσματα θετικά ή αρνητικά για τις ομάδες . Ακόμα είμαστε στην αρχή.  Ευχή μας είναι να γίνουν καλοί  αγώνες  χωρίς παρατράγουδα . Το λέμε και θα το ξαναλέμε συνέχεια . Η βία δεν έχει θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο….

Τσαγκαράκης ( δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας) Φιλακούρης ( έναν Α’ και ένα Β’΄) Και Βάιλας ( 2 Γ’ ) σφυρίζουν διπλές διαιτησίες το Σαββατοκύριακο)  Υπάρχουν όμως  δυο που διαιτητεύουν τρείς αγώνες!!! Σάββατο , Κυριακή και Δευτέρα . Είναι οι Γιώργος Αλατσάκης και Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου. Οι νέοι ….Σούπερμεν….

Ξεκαθαρίζει την θέση του ο Βασίλης Κατσαρός με αφορμή τα όσα ακούστηκαν τελευταία   γύρω από το άτομο του. Με επιστολή που μας έστειλε ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι την ανάγκη και λόγω του ότι σε κάποιες δηλώσεις του κ. Μαργέτη αναφέρθηκε το όνομα μου,  θα  ήθελα να δηλώσω τα εξής . Σαν απλός φίλαθλος της αγαπημένης μας ομάδας ανησυχώ , όπως  όλος ο αγνός κόσμος μας και ενδιαφέρομαι για το παρόν και το μέλλον της !! Έχω βέβαια γνώμη και την εκφέρω καλοπροαίρετα σε ποδοσφαιρικές συζητήσεις .!! Αλλά μέχρι εκεί.!

Και θέλοντας να καθησυχάσω  τον κ. Μαργέτη θα του έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρει να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας μας τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον , και βέβαια από την στιγμή που υπάρχει διοίκηση , το σέβομαι !!

Εάν κάποια στιγμή στο μέλλον η ομάδα χρειαστεί την βοήθεια μου σαν πιστός στρατιώτης και μόνο Προοδευτικάνος που ήμουνα και είμαι  , όπως και μετά την αποχώρηση μου και την  ενασχόληση με την ομάδα του κ. Λεμονή!!

Τον οποίο και βοήθησα αγοράζοντας του την πρώτη χρονιά 125 εισιτήρια διαρκείας, !!! Και προκειμένου να κρατήσει στην ομάδα τους Παπανικόλα , Μπαντίκο , Μπέλερη τον διευκόλυνα οικονομικά με το ποσό των 10.000 ευρώ,.

Όπως και τη διοίκηση του κου Μαργέτη με την αγορά 50 εισιτηρίων διαρκείας !!!Τώρα το κατά πόσο γέλασε ο Νίκος Λεμονής κάνοντας κωλοτούμπα  στον κ. Μαργέτη!!! Εάν αληθεύει;; Θα έλεγα ότι ίσως είναι το μοναδικό προσόν που διαθέτει. Και ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργεθέντα !!! Και πάλι καλή επιτυχία στον κ. Μαργέτη και την ομάδα μας!!!! ….

Σωματείο Α’ κατηγορίας πλησίασε τερματοφύλακα άλλης ομάδας του ιδίου ομίλου με σκοπό να τον εντάξει στη δύναμη της , θεωρώντας ότι ο πορτιέρο δεν υπολογίζεται από την ομάδα του. Ο τελευταίος όμως του είπε ότι κάνει λάθος  αφού είχε αγωνιστεί στο ένα από τα δυο παιχνίδια των δυο πρώτων αγωνιστικών .  Αυτός που τον πλησίασε ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι δεν γνώριζε  , λέγοντας ότι  σέβεται τις άλλες ομάδες . Διαφορετικά δεν θα έκανε καμία κίνηση. Στο μεταξύ ο προπονητής του συλλόγου που έκανε την πρόταση έχει  παρακολουθήσει και τα δυο παιχνίδια των αντιπάλων του. Άρα λογικά θα ήξερε. Και μια… λεπτομέρεια,.  Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες, αυτή την αγωνιστική. Τυχαίο;;…..

Ξεκινά σήμερα στα γήπεδα soccer Renti το πρωτάθλημα Κ12..Ένα πρωτάθλημα που γίνεται για πρώτη φορά επίσημα .« Ήταν το μεγάλο μεράκι και όνειρο αυτή η διοργάνωση όσων αποτελούσαν η αποτελούν την επιτροπή υποδομών. Από προσωπική εμπειρία έχει παικταράδες αυτή η διοργάνωση και θα ευχαριστηθεί το μάτι μας μπάλα. Σας περιμένουν» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής  Υποδομών της ΕΠΣΠ Σταύρος Μορφόπουλος…. Να σημειωθεί ότι τα γήπεδα των αγώνων ACTION RENTI είναι προσφορά του κύριου Περλορέντζου τον οποίο και η ΕΠΣΠ ευχαριστεί θερμά …

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕ Μοσχάτου ο Βασίλης Χατζάκης πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Καραβά . Έχουν προηγηθεί οι Σαπαλίδης, Ξενιτόπουλος . Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι ο Χατζάκης είχε υπογράψει στην Χαλκηδόνα . Τελικά όμως δεν έμεινε εκεί και πήγε στον Καραβά.. Αυτό που συνέβη  πρόσφατα με τον τελευταίο  είναι μοναδικό . Τερματοφύλακας στην ομάδα είναι ο Μώτος. Προχθές αποκτήθηκε και ο Μπότος . Ούτε παραγγελία να το έκαναν. Ιδανική ομοιοκαταληξία .  Ένα γράμμα «πι» είναι η διαφορά . Και κάτι ακόμα . Μώτος και Μπότος  έχουν την ίδια ηλικία . Γεννημένοι το 1989….

Μια νέα αξιόλογη προσπάθεια  καταβάλλει φέτος η διοίκηση  του Αίαντα Σαλαμίνας  Στο πλευρό της έχει φέτος και τον κόσμο που παραμένει πιστός στην ιδέα του ιστορικού συλλόγου . Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου και απευθύνεται στους φιλάθλους αναφέρει:

«Όσα εμπόδια κι αν υπήρξαν, με όσα δελτία κι αν έφυγαν και έμεινε η νέα διοίκηση να βρίσκει ποδοσφαιριστές μέσα στον Σεπτέμβριο, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζει ένα καινούριο σύνολο να πατήσει στα πόδια του, ξεπερνιούνται σιγά σιγά όλα όταν έχουμε εσάς που μας αγαπάτε και μας στηρίζεται τόσο πολύ στα εύκολα και στα δύσκολα του Αία.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας που πληθαίνει κάθε βδομάδα και πιο πολύ !»….

Το τέλειο ξεκίνημα για τον νεοσύστατο Προμηθέα Σε δυο αγώνες όχι μόνο μετράει δυο νίκες , αλλά έχει σημειώσει 13 γκολ (!!!!) ενώ έχει δεχτεί ένα. . Στην ομάδα αυτή γίνεται σωστή δουλειά στις ακαδημίες , ενώ διαθέτει στις τάξεις της παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του Εθνικού Πειραιά….

Η  νέα διοίκηση του Αργοναύτη ευχαριστεί τον προπονητή κ. Στέλιο Βολονάκη για την εθελοντική , αφιλοκερδώς προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του…..

Προτίμηση έδειξε η κληρωτίδα τού κυπέλλου φέτος στον Αμπελακιακό με ομάδες μόνο που έχουν  έδρα  το γήπεδο Χαραυγής .Αυτή την φορά μετά τους Ολυμπιακό Κερατσινίου και  Νέους  Ευγένειας σειρά έχει η Χαραυγή με τη διαφορά ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Αμπελάκι….