Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Όταν ο αθλητισμός συναντά τα κοινωνικά προβλήματα. Με θέματα που μας αφορούν όλους και αγγίζουν τις ευαισθησίες . Που υποβαθμίζουν την  ποιότητα ζωής .
Με ομόφωνη απόφαση,  το Δ.Σ. του Συλλόγου Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγένειας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Χρήστο Βρεττάκο καθώς και σε όλο το δημοτικό συμβούλιο !Για τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα τους ενάντια στα σχέδια  της μετατροπής του λιμανιού και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά σε αποκλειστικό χώρο εργασιών της COSCO, που θα υποβαθμίσει την πόλη , το περιβάλλον και τις ανθρώπινες ζωές. Για τον αγώνα για ένα λιμάνι που θα λειτουργεί με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι το κέρδος του ιδιώτη επενδυτή σε βάρος της πόλης, των δημοτών και των εργασιακών δικαιωμάτων. Παράλληλα εκφράζει  την συμπαράστασή του και τάσσεται στο πλευρό του δημάρχου  για την μήνυση-αγωγή εναντίον του, από την εταιρεία Oil One συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, ζητώντας να αποσυρθεί άμεσα. Σημαντική  ομολογουμένως κίνηση  ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου που θα πρέπει να γίνει παράδειγμα για  όλους φορείς σωματεία και πολίτες….

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η είδηση της απόλυσης από την εργασία του Έλληνα τερματοφύλακα  ρωσικής καταγωγής , του Πειραϊκού  Μπράντισλαβ Αμπράμοβ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην προθέρμανση του αγώνα την Κυριακή. Ευτυχώς που βρέθηκαν δυο άτομα και τον συνέφεραν, Παραλίγο το 23χρονο παλικάρι να χάσει τη ζωή του . Και επειδή στο Νοσοκομείο οι γιατροί έδωσαν στο παιδί άδεια μέχρι την Πέμπτη το αφεντικό του τον απέλυσε από την δουλειά!!!!Έτσι σκληρά και απάνθρωπα..Δεχτήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα αλλά και μηνύματα . Ξεχωρίσαμε αυτό του πρώην κορυφαίου στελέχους του Αργοναύτη Παναγιώτη Σίνου που γράφει :

«Εδώ χωρά παρέμβαση της ΕΠΣΠ φίλε Αντώνη !! Όχι θεσμική δεν είναι υπουργείο εργασίας … αλλά νομίμως διά “”της πλαγίας οδού “” υφυπουργού αθλητισμού- ΓΓΑ !! Ας κάνουν κάτι για ερασιτέχνες, ούτως άλλως γραμμένους τους έχουν !!! όχι μόνο να ασχολούνται με τους επαγγελματίες αθλητές και  το επαγγελματικό ποδόσφαιρο !!θέληση να υπάρχει …γιατί οι ερασιτέχνες μεροκαματιάρηδες είναι οι περισσότεροι»…

Λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου το γήπεδο Κορυδαλλού θα παραμείνει κλειστό την προσεχή Δευτέρα. Έτσι ο προγραμματισμένος αγώνας Προοδευτικής – ΑΕ Περάματος θα διεξαχθεί  την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο στις 1 το μεσημέρι . Έτσι ο αγώνας της Δόξας Πειραιά με τον Ατρόμητο Κερατσινίου που ήταν να γίνει στον Κορυδαλλό μετατέθηκε στο « Παντελής Νικολαΐδης» και «στριμώχτηκε» μαζί με τρία ακόμα….

Το γειτονικό ντέρμπι Νέων Ευγένειας – ΑΣ Ποντίων  θα διεξαχθεί κανονικά  την Δευτέρα ανήμερα 28ης Οκτωβρίου.

*Καταγγελία- ένσταση  κατέθεσε στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  το σωματείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ., σε βάρος του ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  ζητώντας να  του κατακυρωθεί ο  μεταξύ τους αγώνας . Ένας αγώνας που δ εν έγινε ποτέ για τους γνωστούς λόγους. Στο μεταξύ  η Οδηγήτρια κλήθηκε σε απολογία για τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο  διαιτητής Βάιλας. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος κατέθεσε συμπληρωματική έκθεση , γεγονός που επιβαρύνει τη θέση του σωματείου….

Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει ότι αυτό το ΣΚ εκτός των αγώνων  Πρωταθλημάτων Α-Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν κανονικά και οι αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων Υποδομών  ….

Λύθηκε φιλικά η συνεργασία του Ολυμπιακού Περάματος με τον προπονητή Κώστα Βάρσο . Ο ικανός τεχνικός με δήλωση του ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του συλλόγου και εύχεται να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα . Όσο για το νέο  προπονητή της ομάδας οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι ο Ηλίας Αμπαζάι, που μέχρι τώρα εργαζόταν σε ομάδες της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής….

H διοίκηση του Πανιώνιου Κερατσινίου  ευχαριστεί την ομάδα του ΑΠΟ Κερατσίνι και ιδιαίτερα τους κ. Αραβαντινό και Κυπριώτη για την παραχώρηση του γηπέδου κάθε Τετάρτη για προπόνηση…

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι στον Πανιώνιο προστέθηκε νέο διοικητικό μέλος στις Δημόσιες σχέσεις . Είναι ο Μίλτος Μέτος. Καλορίζικος !!!

Ενισχύεται διπλά στη μεσαία γραμμή η Προοδευτική Με δυο παίκτες . Ο ένας αποτελεί ουσιαστικά δώρο για την ομάδα . Τώρα τι δώρο είναι αυτό θα σας γελάσω . Μπορεί να είναι Θεού δώρο , αλλά μπορεί  και ο άλλος να είναι  δώρο και μάλιστα …. ζυμαρικό… Σας μπέρδεψα; Δεν λέω τίποτα περισσότερο . Απλά η τριπλέτα του  κέντρου θα είναι η χαρά του Πτερνέα….