Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η « σκληρή» ανακοίνωση που εξέδωσε η Σπίθα και δημοσιεύσαμε χθες, θα έχει και συνέχεια . Ήδη κλήθηκε  σε απολογία από την Πειθαρχική η διοίκηση του Νικαιώτικου συλλόγου που κινδυνεύει με νέα τιμωρία. Πάντως για αυτό που υποστηρίζει ότι δεν αναφέρει πουθενά ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα  Γιώργος Μαλούχος  για επεισόδια , να πούμε ότι πέρα του τραυματισμού  στην συμπληρωματική του έκθεση ο τελευταίος κάνει αναφορά για «εκτεταμένα επεισόδια ». Το σημαντικό είναι ότι και η Σπίθα στην έγγραφη απολογία της μιλάει για συμπλοκές παικτών στη φυσούνα !!!.Και κάτι ακόμα η Σπίθα δεν έχει δικαίωμα να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τη μία αγωνιστική….

Πολύ ωραία εικόνα σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.  Ο Γιώργος Γκουμαλάτσος της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  σκοράρει  κατά της πρώην ομάδας του Ερμή. Δεν πανηγυρίζει όμως το γκολ .Την ίδια στιγμή ένας αντίπαλος του και πρώην συμπαίκτης του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον χειροκροτεί. Ο ίδιος αιτιολογώντας την απόφαση του  έγραψε στο facebooκ:

Πρώτη φορά χειροκρότησα γκολ αντίπαλης ομάδας…όχι γιατί ήταν όμορφο αλλά γιατί η αντίδραση αυτού που σκόραρε ήταν απλώς να μη πανηγυρίσει….ο Γιώργος είχε ακούσει κατά καιρούς πολλά ,  όμως απέδειξε αν και δεν το όφειλε σε κανέναν οτι αγαπά τον Ερμή και  πάνω από  όλα είναι κύριος με το Κ κεφάλαιο…Τέτοιες συμπεριφορές είναι σπάνιες…ξέρω Γιώργαρε ότι αυτό το γκολ δεν το χάρηκες καθόλου..είσαι όμως μάγκας»…

Τιμώντας  τον Μίλτο Βρεκούση που υπήρχε από τα ιδρυτικά στελέχη της , η Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά αποφάσισε να κρατηθεί σε όλους τους αγώνες  Παλαιμάχων αυτής της εβδομάδας, στη μνήμη του. Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια απευθύνει στην οικογένεια του Μίλτου ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής Αρχοντάκης που ενημερώθηκε καθυστερημένα για το  θλιβερό γεγονός  και δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία .Να σημειώσουμε επίσης ότι ο παλαίμαχος προπονητής Κώστας Τσάκος από τους Μολάους Λακωνίας , όπου βρίσκεται  μόνιμα ,επικοινώνησε μαζί μας για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του. « Είμαι συγκλονισμένος που έφυγε από τη ζωή ένα τόσο καλό παιδί όπως ήταν ο Μιλτιάδης » δήλωσε ο κ. Τσάκος.

Συλλυπητήρια στη οικογένεια Βρεκούση εξέφρασε με ανακοίνωση της η Δόξα Πειραιά…