Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Σε λίγες μέρες το γήπεδο της Νίκαιας παραδίδεται στα σωματεία .Θα λυθεί με αυτόν τον τρόπο ένα σημαντικό πρόβλημα . Ο νέος χλοοτάπητας είναι τελευταίου τύπου και σίγουρα καλύτερος από τον προηγούμενο. Όμως υπάρχει και  κάτι που δεν αρέσει.

Δεν είμαστε ειδικοί να μιλήσουμε για κακοτεχνίες  του έργου. Αλλά δεν είναι δυνατόν με την χθεσινή βροχή να μαζέψει νερά (λίμνες) . Μιλάμε  συγκεκριμένα για τα σημεία μπροστά από τους πάγκους και πίσω από την μικρή εξέδρα . Δεν είναι κρίμα  να συμβαίνει αυτό; Οι υπεύθυνοι δεν κοίταξαν για την κλήση των υδάτων ; Είναι δυνατόν να  γίνεται  αυτό σε ένα έργο πριν αυτό ακόμα παραδοθεί; Δεν γίνεται έλεγχος; Και εν πάση περιπτώσει ο κατασκευαστής- εργολάβος δεν ελέγχεται από τη Δημοτική αρχή;;…

Οι δυο πρωτοπόρες ομάδες   των δυο ομίλων της Α’ Κατηγορίας   έχουν μόνο νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές .. Είναι η Προοδευτική από τον 1ο όμιλο και ο  ΑΟ Καραβάς από τον 2ο , που συνεχίζουν χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια.  Η  Ελλάς Ποντίων που είχε τρεις νίκες  σε τρία παιχνίδια γνώρισε την πρώτη της ήττα στα Αμπελάκια .  Αντίθετα χωρίς βαθμό συνεχίζουν οι Ίκαρος Καλλιθέας, Δόξα Πειραιά από τον 1ο ,και Θύελλα Μοσχάτου Καστέλλα από τον 2ο όμιλο, που μετράνε μόνο ήττες σε τέσσερις αγώνες . Δίας Κορυδαλλού, Παννεαπολικός  σημείωσαν τις πρώτες τους νίκες ενώ η  Χαλκηδόνα πήρε  τον πρώτο της βαθμό

Πρώτη νίκη και για τον Ατρόμητο Κερατσινίου  που παραμένει αήττητος αφού στα  τρία πρώτα παιχνίδια είχε τρεις ισοπαλίες!!!…

Τρεις ομάδες στη Β’ Κατηγορία έχουν μόνο νίκες μετά από τέσσερις  αγώνες . Είναι οι Φίλαθλοι( 1ος όμιλος ) Αναγέννηση Μοσχάτου , Ήφαιστος ( 2ος) . Ο τελευταίος μάλιστα  δεν έχει  ακόμα δεχτεί και γκολ. Αήττητες παραμένουν εκτός από τις παραπάνω ομάδες και οι Ένωση Α.Α. Ρέντη , Περαμαϊκός , Φαληρικός , Νέοι Δραπετσώνας και Αστέρια Δραπετσώνας .

Ο Παντζιτζιφιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη ενώ  ο  Πυθαγόρας  και η Σπίθα   έχουν μόνο ήττες μέχρι τώρα. Χωρίς νίκη είναι μέχρι τώρα είναι οκτώ ομάδες .Εκτός από τους δυο τελευταίους και οι Πανφαληρικός, ΑΟΚ Φαλήρου, Ολυμπιακός Περάματος, Νέο Ικόνιο, Πανιώνιος Κερατσινίου, Πειραϊκός .

Στη Γ’΄Κατηγορία τρεις ομάδες προηγούνται  με τρεις νίκες και μια ισοπαλία . Είναι ο νεοσύστατος Προμηθέας και οι δυο Σαλαμινιώτικες ομάδες Σαλαμινομάχοι και ΑΕ Σαλαμίνας . Ωστόσο η ομάδα που μετράει μόνο νίκες είναι η Οδηγήτρια  αφού έχει τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια( εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα με τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου.) Να σημειωθεί ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα  με – 6 βαθμούς τους οποίους ξεχρέωσε αμέσως..Αντίθετα στην  ΑΕ Νίκαια που ξεκίνησε  κι αυτή  με -6  βαθμούς , δεν έχει αλλάξει τίποτα . Μέχρι τώρα έχει 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες……

Είναι αλήθεια ότι κάτι πολύ καλό γίνεται στους Νέους Ευγένειας τα δυο τελευταία χρόνια . Ένας σύλλογος που εκπέμπει υγεία που λειτουργεί σαν πραγματική οικογένεια . Και σ’ αυτό έχει συμβάλλει αποτελεσματικά ο Δημήτρης Αλειφεράκης που έχει καταφέρει να αλλάξει τη νοοτροπία στην ομάδα και δεν μιλάμε μόνο αγωνιστικά . Διαβάστε τι ανάρτησε ο ίδιος τις προάλλες στο facebook και θα καταλάβετε. Έγραψε λοιπόν  ο τεχνικός των Νέων Ευγένειας μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον ΑΣ Ποντίων :

«Όταν οι ποδοσφαιριστές που ήταν στην εξέδρα πανηγυρίζουν με τον ίδιo τρόπο με αυτούς που έπαιξαν, τότε κάτι καλό γίνεται σε αυτή την ομάδα….σας ευχαριστώ πολύ…….»….

Σε αναζήτηση στέγης για τα  γραφεία  του βρίσκεται ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος λόγω της ακαταλληλότητας και κυρίως της επικινδυνότητας  από τις πολλαπλές διαρρήξεις και καταστροφές. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε πέντε χρόνια έχουν διαρρήξει  και προκαλέσει παράλληλα ζημιές στα γραφεία 12 φορές!!!