Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο σε όλες τις κατηγορίες . Ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΑΟ Καραβά με τον Αμπελακιακό . Ευχή μας είναι να γίνουν καλοί αγώνες χωρίς παρατράγουδα . και σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Ποδοσφαιριστές – Παράγοντες- διαιτητές – φίλαθλοι ……

Θα αναφερθούμε σήμερα σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα  που έχει να κάνει με την συμπεριφορά κάποιων διαιτητών. Ορισμένοι λοιπόν  , εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους και τη δύναμη τους δεν  σέβονται παράγοντες και  ποδοσφαιριστές έχοντας μια απαράδεκτη συμπεριφορά . Μιλούν απαίσια και ενίοτε βρίζουν κιόλας. Γι’ αυτούς όμως δεν υπάρχει φύλο αγώνα  να τους αναφέρει .Αντίθετα αυτοί μπορούν να γράφουν ότι θέλουν. Για να δικαιολογήσουν κάποια πράγματα .Εκεί δεν υπάρχει ανταπόδειξη.. Δεν είναι όμως αυτό σωστό και τίμιο. …..

Με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο αρχηγός της Χαραυγής Κούλης Ηλιόπουλος  για όσα έγραψε σε βάρος του ο παρατηρητής του αγώνα Γιώργος Λατίνης κατά την διάρκεια του  αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Ο τελευταίος όμως με τη σειρά του παραπέμπεται στην Πειθαρχική επειδή δεν ανέφερε αμέσως το γεγονός στον διαιτητή , αλλά προτίμησε να το γράψει στην έκθεση του μετά το τέλος του αγώνα. Ο κ. Λατίνης το είδε από την δική του πλευρά .Είπε ότι δεν το ανέφερε στον διαιτητή επειδή την ίδια στιγμή ,  είχαν αποβληθεί δυο ποδοσφαιριστές της Χαραυγής και αν έβγαινε και ο Ηλιόπουλος θα γινόταν χαμός. Κάτι τέτοιο όμως δεν το συμμερίστηκαν στην ΕΠΣΠ. Που τιμώρησαν μεν τον παίκτη, αλλά παραπέμπουν και τον παρατηρητή…..

Δεν θα λείψουν και πάλι οι διπλές διαιτησίες αυτό το Σαββατοκύριακο . Επτά διαιτητές σφυρίζουν και Σάββατο και Κυριακή. Είναι οι Κουβέλης, Κουζούμης, Φιλακούρης , Φυρογένης Ζησιμόπουλος , Κωνσταντόπουλος και Τσιάνος.

Το ευχάριστο είναι ότι  επέστρεψε ο Πέτρος Λεμπέσης που ξεπέρασε τον τραυματισμό , ενώ σημαντική βοήθεια θα δώσει κι ο Βασίλης Γεωργόπουλος  που απολύθηκε από τον Στρατό…..

Δεν σταματάνε οι μεταγραφές στον ΑΟ Καραβά . Στην κυριολεξία χάσαμε τον λογαριασμό  για το πόσοι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν. Το σημαντικό είναι  ότι όλες οι μεταγραφές , είναι παίκτες αξίας . Και επίσης στον σύλλογο κοιτάζουν παράλληλα και το αύριο αφού πήραν και νεαρούς ταλαντούχους με τεράστιο μέλλον μπροστά τους…..

Ιδιαίτερα παραγωγική σε γκολ είναι μέχρι τώρα η ποδοσφαιρική χρονιά στα Πειραϊκά πρωταθλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό  ότι σε 125 συνολικά αγώνες και στις τρεις κατηγορίες  μόνο σε έξι παιχνίδια δεν έχουν μπει γκολ.

Μάλιστα στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας και στον 1ο της Β’ δεν έχει σημειωθεί κανένα 0-0!!!

Στον 1ο όμιλο της Α’ Πειραιά έχουμε δυο παιχνίδια  χωρίς τέρματα . Κι αυτά την τελευταία αγωνιστική.( Αμφιάλη- Αστυπάλαια και Νίκη Ρέντη –  Σαρωνικός) .

Στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας  τρεις αγώνες μέχρι τώρα  ήλθαν 0-0 ( Αστέρια Δραπετσώνας- Ολυμπιακός Κερατσινίου , Νέο Ικόνιο – Πανιώνιος Κερατσινίου και Αστέρας Νίκαιας- Νέο Ικόνιο) . Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Νίκαιας  έφερε 0-0 μετά από πεντέμισι χρόνια και 154 αγώνες !!!. Τελευταία φορά  ήταν στις 13 Απριλίου 2014 με αντίπαλο τον Παννεαπολικό.

Στη Γ’ Κατηγορία το μοναδικό 0-0 σημειώθηκε στον αγώνα Πολυκράτη – ΑΣ Κωφών…

Ξέρετε ότι στην Προοδευτική έχει γίνει…. Χαραυγοποίηση;; Εννοώ πόσοι από την  Χαραυγή βρίσκονται στους Κορυδαλλιώτες .Λοιπόν έχουμε και λέμε : Θεοδωρίδης, , Μακαρονάς, Μύρκος, Δηλαβέρης, Τζιτζικαλάκης , Γκόγκα. Σ’ αυτούς θα προσθέσουμε τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Καλαμάκη και φυσικά …Σωκράτη Πτερνέα….

Από την Προοδευτική έχουν περάσει κι άλλοι Χαραυγιώτες, όπως οι Τούρλος, Φασιλής, Παπανικολάου  κ.α