Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Προκρίθηκαν τα φαβορί στους χθεσινούς αγώνες του Κυπέλλου Πειραιά . ΑΕ Μοσχάτου, ΑΠΟ Κερατσίνι , Αμπελακιακός πήραν τα τρία εισιτήρια . Ήδη έχουν προκριθεί από  την προηγούμενη εβδομάδα Εθνικός και Αίας Σαλαμίνας.. Απομένουν τρεις ακόμα ομάδες τις οποίες θα γνωρίζουμε σε μια εβδομάδα. Μέχρι τώρα σε αυτή την  δ’ φάση τα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά και δεν έχουν σημειωθεί εκπλήξεις

Το γηπεδικό πρόβλημα στον Πειραιά , είναι τεράστιο . Αυτό είναι γνωστό σε όλους εδώ και χρόνια . Ωστόσο τον τελευταίο καιρό το κακό έχει παραγίνει . Το γήπεδο της Νίκαιας που θεωρητικά θα ήταν έτοιμο αυτή την αγωνιστική , έχει πλέον άλλο πρόβλημα . Με το καουτσούκ . Και κανένας δεν ξέρει πότε θα παραδοθεί. Πάμε πάλι πολύ πίσω . Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα με τις Σιταποθήκες . Που κανένας δεν ξέρει  πότε θα ετοιμαστεί . Εκεί έχουμε μπλέξει με την ένσταση του εργολάβου  που μειοψήφησε στον διαγωνισμό για τον χλοοτάπητα . Και δεν υπάρχει κάποιος να μας πει υπεύθυνα πότε θα εκδικαστεί ….

Τα Πειραϊκά σωματεία έχουν «νιώσει στο πετσί »τους  το πρόβλημα με τα γήπεδα. Το οποίο το Σαββατοκύριακο16-17 Νοεμβρίου  θα γίνει ακόμα πιο  έντονο. Συγκεκριμένα το Σάββατο 16/11στο γήπεδο Ρέντη  θα παίξει ο Εθνικός με τον Ακράτητο ενώ στον Κορυδαλλό ο Ερμής με τους Αγίους Αναργύρους ,  οπότε στα συγκεκριμένα γήπεδα δεν θα έχει αγώνες για τα πρωταθλήματα του Πειραιά. Πρόβλημα θα υπάρχει και την Κυριακή 17/11 στη Δραπετσώνα που παίζει η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Ποντίων με  τον Τροιζηνιακό.

Για το Σαββατοκύριακο εκείνο  η Επιτροπή Πρωταθλήματος προσανατολίζεται  να ορίσει τρεις αγώνες με το φως των προβολέων στα γήπεδα Χαραυγής, Μοσχάτου και Παντελής Νικολαΐδης….

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις  όσον αφορά την χρήση των γηπέδων  στα επίσημα παιχνίδια η ΕΠΣΠ με ανακοίνωση της αναφέρει ότι  Την  προτεραιότητα έχουν τα σωματεία του εκάστοτε δήμου ενώ λαμβάνονται υπόψη  και  τα παραχωρητήρια που έχουν εκδοθεί  από τον εκάστοτε δήμο.

Κι όπως τονίζει η ανακοίνωση:

«Ωστόσο μόνη αρμόδια για το  αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι η Επιτροπή Πρωταθλήματος που λαμβάνει υπόψη της τις κατηγορίες των αγώνων, αλλά και τα τυχόν αιτήματα σωματείων που θα πρέπει να αποστέλλονται έγκαιρα  στην γραμματεία της Ένωσης »

Ο Γιώργος Στιβακτάς είναι ένας αθλητής  υπόδειγμα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στο ΑΟΑΔ ενώ τελευταία παίζει  στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου . Στα 19 χρόνια που αγωνίζεται δεν είχε αποβληθεί ούτε μια φορά . Πήρε κόκκινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα με την Οδηγήτρια . Όπως μας είπε ο ίδιος σε  ένα πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της ομάδας του, που το θεώρησε ανύπαρκτο  είπε στον διαιτητή Παρισσόπουλο :«έχετε χεστει από τότε που σας έβρισαν και σφυρίζεις ότι να ναι » (τον έβριζαν στην κερκίδα οι αντίπαλοι). Μου λέει με είπες «χεστη»; Λέω όχι είπα ότι «έχετε χεστει» έχετε φοβηθεί από την ώρα που σας έβριζαν. Στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι τον είπα « χέστη». Κάποιοι έχουν ξεφύγει.

Και δεν αναφέρομαι σε αξία διαιτητών (τα ανθρώπινα ή μη λάθη είναι πάντα στο παιχνίδι) αλλά η «συμπεριφορά» είναι αυτή που σε εξοργίζει και το τουπέ που διαθέτουν. Είναι «ανθρώπινο» να επηρεάζεσαι από τον κόσμο που σου φωνάζει, βρίζει, αλλά αν κανείς κατάχρηση εξουσίας εκεί που σε «παίρνει»…

Δεν ήθελα να τον προσβάλω ούτε να τον μειώσω… το είπα πολύ φυσικά… σε φάση ότι καταλαβαίνω είναι ανθρώπινο να «φοβήθηκες»-«επηρεάστηκες»… και ρε γαμωτο δίνεις το ανύπαρκτο… μην μας αφήνεις με δέκα. Δώσε μου μια κίτρινη πρώτα. Δεν είμαστε ούτε αλήτες ούτε ψευτομαγκες. Στην τελευταία κατηγορία του κόσμου (!) παίζουμε και αφήνουμε τόσα πίσω… είναι κρίμα. Και για να μην βαζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι υπάρχουν παρά πολλοί και νεαροί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ παιδιά που και δεν αδικήσουν δεν σου πάει η «καρδιά» να τους διαμαρτυρηθείς! »…..

Αφήνει πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ο προπονητής του Αετού Κορυδαλλού  Τάκης Αγγελάκης αφού πρώτα επισήμανε τα λάθη που έγιναν από τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο..Ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα για τον επόμενο αγώνα εντός έδρας με την Χαραυγή με άπαντες στην ομάδα να γνωρίζουν την επιτακτική ανάγκη για την νίκη.