Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα

Εκεί που είχε αποχαιρετήσει η Προοδευτική το ΔΑΚ Κορυδαλλού σαν γηπεδούχος , εκεί θα αγωνιστεί την Κυριακή με την ΑΕ Μαύρου Αετού  Ολυμπιάδα. Εκεί θα παίξει σαν γηπεδούχος και την προσεχή Τετάρτη  με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού για το Κύπελλο Πειραιά . Μάλλον αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουν εκεί οι «βυσσινί» . Όπως διαβεβαίωσε ο εργολάβος , την Δευτέρα θα παραλάβει το καουτσούκ για το γήπεδο της Νίκαιας  και την Τρίτη θα ξεκινήσει η τοποθέτηση  που θα διαρκέσει για 3-4 μέρες. Λογικά από την επόμενη εβδομάδα  το γήπεδο θα είναι στη διάθεση των σωματείων και της ΕΠΣΠ ….Oπρόεδρος της Προοδευτικής Γιώργος Μαργέτης αισθάνεται την υποχρέωση να  ευχαριστήσει  το δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη για  όλη την στάση  και τις ενέργειες του στο γηπεδικό θέμα…

Κάτι πολύ σπάνιο θα έχουμε για αυτή την αγωνιστική στα Πειραϊκά πρωταθλήματα . Σε όλες τις κατηγορίες και  όλους τους ομίλους θα έχουν αγώνες γειτονικών ομάδων . Ομάδων που έχουν κοινή έδρα.

Συγκεκριμένα θα παίξουν για τον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας Αστέρας Κερατσινίου- Ατρόμητος Κερατσινίου που αγωνίζονται στο γήπεδο Χαραυγής. Για τον 2ο όμιλο  της Α’ θα παίξουν Χαλκηδόνα- Ηρακλής Νίκαιας στο «Παντελής Νικολαΐδης» και Θύελλα Μοσχάτου- ΑΟ Καστέλλα στο Μοσχάτο . Για τον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας η Κύπρος Κορυδαλλού  θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κορυδαλλό και ο ΑΟΚ Φαλήρου με τον Παντζιτζιφιακό, ενώ για τον 2ο ο  Πυθαγόρας  θα παίξει με το  Νέο Ικόνιο στο γήπεδο Περάματος . Για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας θα διεξαχθούν  τρεις αγώνες ομάδων που έχουν την ίδια έδρα . Στο «Παντελής Νικολαΐδης θα παίξουν  ΑΕ Νίκαια – ‘Άνω Νεάπολη, ενώ  στο γήπεδο του ΣΕΦ  , Πολυκράτης – ΑΕ  Χατζηκυριακείου  και ΑΣ Κωφών – Προφήτης Ηλίας.

Το τελευταίο παιχνίδι  έχει μια ιδιαιτερότητα .  Για πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Κωφούς ο πρώην προπονητής τους Γιάννης Κολλύρης , ο πρώην πρόεδρος Λάμπρος Ψυχογιός  και ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Τσακουμάγκος…

Δυο διαιτητές θα σφυρίξουν τρία παιχνίδια την αγωνιστική αυτή. Είναι ο Γιώργος Μπαλαχούτης και ο Γιάννης Κακριδής . Ο τελευταίος  διαιτητεύει Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα . Ωστόσο τον τίτλο του…σούπερμαν αυτή την εβδομάδα  παίρνει ο Μπαλαχούτης που σημειωτέον σφυρίζει τα τρία από τα επτά παιχνίδια του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας !!! Το ένα είναι το Σάββατο και τα δυο την Κυριακή, για τα οποία  θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να τα προλάβει . Το πρώτο είναι στις 12.45 στην παραλία Τζιτζιφιών (Ίκαρος Καλλιθέας – Σαρωνικός) . Από κει  θα φύγει αμέσως για να προλάβει  το δεύτερο  που γίνεται στην Χαραυγή (Αστέρας Κερατσινίου- Ατρόμητος Κερατσινίου)στις 15.30 ….

Διπλές διαιτησίες ( Σάββατο και Κυριακή) έχουν οι Δαμιανάκης , Ανθόπουλος , Γεωργόπουλος . Ο τελευταίος διαιτητεύει το δεύτερο παιχνίδι του την Κυριακή στο Πέραμα στις 10 το πρωί ( Σπίθα- Ολυμπιακός Κερατσινίου ) και αμέσως μετά φεύγει για Κορυδαλλό όπου έχει δυο εποπτείες!!!

Οι δυο προπονητές «πλήρωσαν τη νύφη » στον αγώνα Αμπελακιακού – Ελλάς Ποντίων που έγινε στις 26.10.2019 Τόσο ο Στέλιος Βογιατζής των γηπεδούχων όσο και ο Μιχάλης  Γρίμπιλας των Ποντίων τιμωρήθηκαν για αντιαθλητική συμπεριφορά με  2 αγωνιστικές ημέρες και  χρηματική ποινή 20 ευρώ ο καθένας …..

Βαριά «καμπάνα » από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ στην Προοδευτική για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕ Περάματος . Στον σύλλογο επιβλήθηκε πρόστιμο  150 € ενώ στον πρόεδρο Γιώργο Μαργέτη ποινή απαγόρευσης κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας  και απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 20 ημερολογιακές  ημέρες & χρηματική ποινή 30 ευρώ για αντιαθλητική – απειλητική  συμπεριφορά σε βάρος του διαιτητή Χατζηγιάννη…

Και μια απορία .Η απόφαση για την τύχη του αγώνα Οδηγήτριας – Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου γιατί αργεί; Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει ήδη….

Την προσεχή Τρίτη 12 Νοεμβρίου από τις 19.00 μέχρι τις 21.00 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού στην αίθουσα «Πλειάδες » θα  πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση των μελών της Προοδευτικής για την ενημέρωση των μέχρι τώρα  πεπραγμένων της διοίκησης καθώς  και  οικονομικός απολογισμός.« Αυτό γίνεται στα πλαίσια της ενημέρωσης και της διαφάνειας για τα δρώμενα του συλλόγου και σε αναμονή της καθαρογραφής της απόφασης του Eιρηνοδικείου από τις 9 Οκτώβρη που θα μας δίνει το δικαίωμα για να κάνουμε Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή εκλογής διοίκησης διετίας» δήλωσε ο πρόεδρος της Προοδευτικής Γιώργος Μαργέτης και πρόσθεσε  ότι ,θα δοθεί και η δυνατότητα εγγραφής μελών που ορίστηκε 30 ευρώ για όλη τη χρονιά με δικαίωμα ψήφου.…

Θύελλα Μοσχάτου και ΑΟ Καστέλλας είναι  οι μόνες ομάδες στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας που δεν έχουν ούτε βαθμό μέχρι τώρα στα πέντε παιχνίδια. Μόνο ήττες . Η κατάσταση αυτή θα αλλάξει σήμερα έτσι κι αλλιώς αφού οι δυο ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους …….

Η διοίκηση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέας Κορυδαλλού ευχαριστεί θερμά από καρδιάς το εξαιρετικό κατάστημα εστίασης SANDWICH*R*S και προσωπικά τον κ. Νίκο Μάνη για την σπουδαία στήριξη του στην ομάδα ….