Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Τοποθετείται από χθες το νέο καουτσούκ στον χλοοτάπητα  του γηπέδου της Νίκαιας . Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον εργολάβο και αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι σύντομα . Ο νέος τάπητας είναι ότι καλύτερο  υπάρχει αυτή τη στιγμή σε Ελληνικά γήπεδα ποδοσφαίρου. Να σημειωθεί όμως ότι για λόγους ασφαλείας ο αγωνιστικός χώρος μίκρυνε κατά μισό μέτρο από τα πλάγια . Για λόγους ασφαλείας .

Η Προοδευτική θα   εγκαινιάσει τον νέο χλοοτάπητα  την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον αγώνα με τη Δόξα Πειραιά η οποία επίσης  έχει έδρα το γήπεδο της Νίκαιας. Οι « βυσσινί» θα αγωνιστούν εκεί και την Τετάρτη 27/11 με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού για το Κύπελλο Πειραιά  αφού της βγήκε σε καλό η προχθεσινή αναβολή..

Να σημειώσουμε την τεράστια συμβολή στην επίσπευση των εργασιών του γηπέδου του Δημάρχου Νίκαιας- Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη που πήρε προσωπικά το θέμα. Να σημειώσουμε ότι με εντολή του Δημάρχου θα διατεθεί συνεργείο του Δήμου για να φτιάξει τα αποδυτήρια της Προοδευτικής η οποία έχει ήδη αγοράσει τα υλικά …..

Σχετικά με την απόφαση  για τον αγώνα της Οδηγήτριας με το Ποσειδώνα ο προπονητής του Χατζηκυριακιώτικου συλλόγου Νίκος Νικολάου με επιστολή του αναφέρει :

« Το έχασαν στη μετάφραση του Φύλλου αγώνα. Ποτέ δεν υπήρξαν 11 δελτία .Ο  διαιτητής γράφει 16 δελτία 8 με κάρτα κ 8 χωρίς. 10.15 η ώρα έναρξης και  20 λεπτά αναμονή.10.35 εμφανίστηκαν τα 11δελτια τα οποία πήραν πίσω και εμφανίστηκαν 18 δελτία στις 10.41 .Δεν είναι δικά μου αυθαίρετα λόγια είναι το φύλλο αγώνα Άρα δεν υπάρχει το 20λεπτο πουθενά Αν έκλεινε το φύλλο δεν θα είχε γίνει τίποτα. Με όσα άκουσε αναγκάστηκε να κλειδωθεί. Γράφει συμπληρωματική για λεκτική και όχι μόνο επίθεση από έναν κύριο με μούσια συν όλα τα υπόλοιπα…Ο διαιτητής δεν κλείνει το φύλλο αγώνα και  παίρνει όλη την ευθύνη επάνω του.

Η ίδια σχεδόν 16/18 έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια χωρίς κάρτες υγείας. Άρα όλα τα παιχνίδια άκυρα αν υπήρχαν ενστάσεις. Πως μπορεί λοιπόν το λάθος της ομάδας να το χρεώνεται ο διαιτητής που το είδε και  η αντίπαλη ομάδα που ήταν έτοιμη … Σε μια χώρα δικαίου υπάρχουν νόμοι Δεν μπορεί λοιπόν η επιτροπή να παίζει με την νοημοσύνη και  να εμφανίζει δυο  αλήθειες .Την πραγματική βάση φύλλου και  συμπληρωματικής και  την αλήθεια της επιτροπής …Εδώ δεν υπάρχει σολομώντεια λύση δεν μπορεί να τιμωρηθεί κάνεις άλλος  πλην του υπεύθυνου που είναι η Οδηγήτρια. υπάρχει και  δεδικασμένο με την Σπίθα εδώ υπάρχει δημιουργία και δεύτερου  δεδικασμένου με επιθέσεις σε διαιτητές παράδοση  Δελτίων και έναρξη αγώνα όποτε  κι  αν θέλουν οι ομάδες..Και  τελικά ποια η τιμωρία;;1000 βουρδουλιές σε ξένη πλάτη; ο διαιτητής όλη την ευθύνη επειδή ανέδειξε το πρόβλημα και επειδή λόγο φόβου θόλωσε και δεν έκλεισε το φύλλο. Σιγά και τι έγινε άλλος ο θύτης άλλο το θύμα άλλος ο ένοχος. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε με τις λέξεις .Υπάρχουν νόμοι η όχι;»

Στα εβδομαδιαία στατιστικά μας στοιχεία τώρα . Ο πρωτοπόρος  ΑΟ Καραβάς που νίκησε την Ελλάδα Ποντίων είναι η μόνη ομάδα στην Α’ Κατηγορία που συνεχίζει χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια  έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια . Στον ίδιο όμιλο ο Αίας Σαλαμίνας είναι αήττητος έχοντας μόνο μια ισοπαλία .

Η  πρωτοπόρος του 1ου ομίλου Προοδευτική αυτή την φορά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική και σάρωσε με 5-1 την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο που δεν  έχει γνωρίσει την ήττα .

Πάμε τώρα στη  «ουρά» .  Χωρίς βαθμό συνεχίζουν οι Ίκαρος Καλλιθέας, Δόξα Πειραιά από τον 1ο  που δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά φέτος έχοντας έξι ήττες σε έξι παιχνίδια  Στον 2ο όμιλο  η Θύελλα Μοσχάτου επικράτησε της Καστέλλας με 3-2 και πήρε τους πρώτους βαθμούς και την πρώτη της νίκη. Αντίθετα η Καστέλλα συνεχίζει τις απογοητευτικές της εμφανίσεις  χωρίς ούτε ένα βαθμό μετά από έξι αγώνες . Την πρώτη της νίκη  πέτυχε η    Χαλκηδόνα( μετά από δύο ισοπαλίες)  που κατέβαλε με 4-1 τον Ηρακλή Νίκαιας ο οποίος γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη  του ήττα.

Στη Β’ Κατηγορία οι Φίλαθλοι( 1ος όμιλος ) Ήφαιστος ( 2ος)  προελαύνουν έχοντας το απόλυτο . Έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια .

Αήττητες παραμένουν και οι Ένωση Α.Α. Ρέντη , Περαμαϊκός , Φαληρικός , Νέοι Δραπετσώνας .Ο Ολυμπιακός Περάματος και το  Νέο Ικόνιο αλλά και ο Πειραϊκός την περασμένη Τετάρτη σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα   Η Σπίθα  είναι η μόνη ομάδα στη Β’ Κατηγορία που  έχει  μόνο ήττες ενώ να σημειώσουμε ότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. .Χωρίς νίκη είναι μέχρι τώρα  τρεις   ομάδες .Εκτός από την Σπίθα είναι  και οι ΑΟΚ Φαλήρου, Πανιώνιος Κερατσινίου,

Στη Γ’ Κατηγορία οι Σαλαμινομάχοι προηγούνται . Είναι μόνοι πρώτοι με πέντε   νίκες και μια ισοπαλία . Ο Προμηθέας γνώρισε την πρώτου ήττα από τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου. νεοσύστατος Προμηθέας και οι Σαλαμινομάχοι. Ωστόσο η ομάδα που μετράει μόνο νίκες είναι η Οδηγήτρια  αφού έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια Να σημειωθεί ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα  με – 6 βαθμούς τους οποίους ξεχρέωσε αμέσως..Η  ΑΕ Νίκαια που ξεκίνησε  κι αυτή  με -6  βαθμούς , πήρε την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και ανέβηκε στους -4 .Χωρίς νίκη παραμένει και ο Πολυκράτης .…….

Αλλαγή   έγινε στην ώρα του Κυριακάτικου αγώνα του Αίαντα Σαλαμίνας με την Θύελλα Μοσχάτου . Αντί για τις 15.30 θα ξεκινήσει στις 15.00….

Η διοίκηση του Ατρομήτου Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον γνωστό επιχειρηματία Μάριο Μπίλιο ( Street211-  Θησέως 211 Καλλιθέα και Σαχτούρη 41 Πειραιάς ) για την χορηγία του στην ομάδα…