Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα

Ούτε αυτή την Κυριακή θα αγωνιστεί η Σπίθα . Με έγγραφο της προς την ΕΠΣΠ η διοίκηση του  συλλόγου  γνωστοποίησε  ότι αδυνατεί να συμπληρώσει ομάδα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο Κερατσινίου. Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση που επικρατεί  σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης . Να τονίσουμε ότι εάν η Σπίθα δεν κατέβει και για τρίτη φορά να αγωνιστεί , αποβάλλεται από το πρωτάθλημα….

Αστυνομικά μέτρα  τάξης έχουν ληφθεί για τον αγώνα του Σαρωνικού με την Προοδευτική…..

Το περασμένο Σάββατο έπαιξαν  μεταξύ τους οι δυο τελευταίοι του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας . Θύελλα Μοσχάτου και Καστέλλα.  Οι ομάδες που δεν είχαν κανένα βαθμό στους μέχρι τώρα αγώνες. Σήμερα θα αγωνιστούν οι δυο τελευταίοι του 1ου ομίλου . Ίκαρος Καλλιθέας και Δόξα Πειραιά . Που μετράνε έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια …..

Διπλές διαιτησίες έχουν αυτή την αγωνιστική οι Τζαγκαράκης, Κουζούμης, Γεωργόπουλος ,Παρισσόπουλος. Η Επιτροπή Διαιτησίας είχε περισσότερες επιλογές αυτή τη φορά

Την πρώτη του φετινή εμφάνιση σε αγώνα Πειραϊκού πρωταθλήματος κάνει  σήμερα ο διαιτητής της Σούπερλιγκ Αλέξανδρος Τσαμούρης που σφυρίζει στον αγώνα Καστέλλας- Αμπελακιακού….

Τον υιό Κωνσταντόπουλο, τον Δημήτρη  είχε ορίσει η Επιτροπή Διαιτησίας για να διαιτητεύει τον αγώνα Πανιώνιου Κερατσινίου – Σπίθας στο πρώτο του παιχνίδι στη Β’ Κατηγορία.  Όμως το ντεμπούτο αναβάλλεται αφού δεν θα κατέβει να αγωνιστεί η Σπίθα….

Το ντεμπούτο του στον  αγώνα Γ’ Κατηγορίας  Άνω Νεάπολης- Οδηγήτριας  κάνει αύριο ο νεαρός  Αχιλλέας Πουλόπουλος , ο δεύτερος από τους τρεις αδελφούς της διαιτησίας. Ο πρώτος είναι ο Θοδωρής που διαιτητεύει στη Γ’ Εθνική και ο τρίτος είναι  ο Δημήτρης , ανερχόμενο ταλέντο κι αυτός ….

O αυριανός αγώνας ΑΟ Κορυδαλλός – Ένωση Α.Α. Ρέντη θα ξεκινήσει στις 10.45 αντί για τις 10.30 που είχε προγραμματιστεί αρχικά…..

Εντυπωσίασε το χθεσινό κομμάτι του Αστέρα Νίκαιας με τα ωραία στατιστικά στοιχεία που είναι μια δημιουργία του προπονητή της ομάδας Άγγελου Σκανάτοβιτς που πολύ συχνά βοηθά και τη στήλη, αφού ο Άγγελος εκτός από προπονητής και φωτογράφος  είναι και στατιστικολόγος . Σημαντική η βοήθεια του και στο παρακάτω θέμα που αφορά τους Νέους Δραπετσώνας . Οι οποίοι σκοράρουν κάθε αγωνιστική. Την πρώτη σημείωσαν δυο γκολ στο παιχνίδι με τον Πειραϊκό και από κει και πέρα τις επόμενες πέντε αγωνιστικές  ,βάζουν τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι . 3-0 την Σπίθα , 3-1 τον Ολυμπιακό Κερατσινίου , 3-2 τον Πανιώνιο και 3-3 με Φαληρικό και Αστέρα Νίκαιας . Με τον τελευταίο έχασαν πέναλτι στο τελευταίο λεπτό (απόκρουση) κι έμεινε το 3-3, ενώ στο 3-3 με τον φαληρικό έχασε πέναλτι ο Φαληρικός (στο 3-2 πάλι απόκρουση). και στα 2 παιχνίδια υπήρξαν διπλές ανατροπές. Με Αστέρα Νίκαιας  από 1-0 και 2-1 έγινε 2-3 και 3-3, ενώ με τον Φαληρικό το 0-1 έγινε 3-1 και 3-3…..

«Λαχείο » έχει βγει μέχρι τώρα για τον Αστέρα Νίκαιας o Στέλιος Καφαταρίδης . Ο 32 χρονος επιθετικός που πέρυσι όλη τη χρονιά με το Θησέα είχε πετύχει μόνο ένα γκολ , στον Αστέρα μετά από 6 αγωνιστικές έχει σημειώσει ήδη τέσσερα!!!

Την παραίτηση του από την διοίκηση του Περαμαϊκού όπου ήταν υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ανακοίνωσε ο Νίκος Καλημέρης. Που με επιστολή του αναφέρει: «θα  ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρηση μου από την Διοίκηση του ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ για λόγους επαγγελματικούς και μόνο.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και οι δουλειές των γραφείων μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησα αν και ο στόχος ολοκληρώθηκε ,η ομάδα πλέον χαίρει άκρας υγείας από οικονομικής άποψης μιας και τακτοποιήθηκαν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που προϋπήρχαν από παλαιότερες διοικήσεις μιας και αυτός ήταν ο στόχος μου λόγο και της ιδιότητας του λογιστή που κατέχω και εξασκώ τα τελευταία 14 χρόνια.»….