Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Μετά τον Εθνικό και τον Ατρόμητο Πειραιά αποκλείστηκε  από το Κύπελλο Πειραιά και ο Ιωνικός . Έτσι στους «οκτώ  » δεν μετέχει πλέον ομάδα Γ’ Εθνικής ….

***Ένσταση κατέθεσε κατά της ΑΕ Νίκαιας , η Χαραυγή για τον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου και ζητά να της κατακυρωθεί το παιχνίδι .Αιτιολογώντας την κίνηση αυτή ο Σωκράτης Πτερνέας δήλωσε: « Δεν είμαστε από τις ομάδες που υποβάλλουν ενστάσεις , αφού θέλουμε οι αγώνες να κερδίζονται μέσα στα γήπεδα. Το κάνουμε όμως τώρα και με τη συγκεκριμένη ομάδα  επειδή  την περίοδο 2013-14 , η Νίκαια είχε κάνει ένσταση σε βάρος μας για κακή συμμετοχή παίκτη μας για δυο λεπτά , και παραλίγο να υποβιβαστούμε . »  Η εκδίκηση είναι  ένα πιάτο που τρώγεται με καθυστέρηση δυο ετών και κάτι μηνών.…

***Δικαστικά απειλεί να κινηθεί η ΕΠΣΠ κατά της αθλητικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται , αφού έχει καθυστερήσει να  παραδώσει τις 700 μπάλες όπως είχαν συνεννοηθεί. Που είναι οι μπάλες οέο ;…

***Διπλά γεννητούρια στον Αστέρα Νίκαιας . Για δεύτερη φορά έγιναν πατεράδες ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Σκανάτοβιτς και ο ποδοσφαιριστής Οδησσέας Ρήγος . Οι σύζυγοι τους έφεραν στο κόσμο από ένα υγιέστατο αγοράκι . Και ο πρόεδρος Βασίλης Τσιτούρας « πετάει από τη χαρά του» γιατί « βλέπει μακριά» .  Ήδη υπολογίζει από τώρα τα νεογέννητα για τις ακαδημίες του Αστέρα! Τις καλύτερες ευχές μας στους ευτυχείς γονείς….

***Υπάρχει ένας γιατρός ορθοπεδικός στη Σαλαμίνα , αλλά πάνω από όλα άνθρωπος ο Βασίλης Δημακόπουλος που , όπως μάθαμε εξετάζει δωρεάν όλους τους αθλητές των ομάδων ποδοσφαίρου και στίβου στο νησί. Μας το είπε ο φίλος της στήλης ο Νώντας ο Καρνέσης που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό.