Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Επαναλειτουργεί από αυτή την εβδομάδα το ιστορικό γήπεδο της Νίκαιας . Για πρώτη φορά φέτος μετά την ανακατασκευή του. Τον νέο χλοοτάπητα εγκαινιάζουν το Σάββατο ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας – ΑΕ Περάματος  ενώ την Κυριακή θα παίξουν εκεί Προοδευτική – Δόξα Πειραιά , δυο ομάδες που έχουν την  ίδια έδρα .

Εκεί θα παίξει η Προοδευτική και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου  με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  για το Κύπελλο Πειραιά. Μια επιπλέον λύση για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΕΠΣ Πειραιά….

 

Ο πρόεδρος της Προοδευτικής Γιώργος Μαργέτης «άνοιξε τα χαρτιά  του » και περιέγραψε πως έχει ακριβώς η κατάσταση στον λαοφιλή  σύλλογο .Που σίγουρα διέρχεται μια νέα κρίση . Μια από τις πολλές στη μεγάλη ιστορία του.

Το πρόβλημα στην ομάδα είναι γνωστό σε όλους. Δεν φταίει ο Μαργέτης ο οποίος έμεινε στην κυριολεξία μόνος. Αλλού θα πρέπει να αναζητηθούν οι υπαίτιοι.

Όταν ξεκίνησε το καλοκαίρι η χρονιά , άρχισε με ένα συγκεκριμένο σχέδιο και με ένα στόχο .Την ανασύνταξη της Προοδευτικής ώστε να γυρίσει μια νέα σελίδα στην ιστορία της. Δυστυχώς όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν . Κάποιοι που είχαν αναλάβει να βοηθήσουν την ομάδα οικονομικά «λάκισαν».

Και ο Μαργέτης έμεινε «ξεκρέμαστος » και βρέθηκε σε απόγνωση . Ορισμένα «βαριά » ονόματα  ποδοσφαιριστών αποχώρησαν και κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια . Η κατάσταση χρειάζεται ψυχραιμία  και να καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι για να βρεθούν λύσεις .

Η Προοδευτική πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο της με οποιονδήποτε τρόπο. Το επιβάλλει η τεράστια ιστορία

της …..

 

Ο Νίκος Μαρωνίτης είναι ο νέος τεχνικός του Ηφαίστου . Ήδη χθες προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα . Που έχει ένα πολύ δύσκολο έργο . Θα πρέπει να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο συνάδελφος του  Βασίλης Ιωαννίδης  αφήνοντας την ομάδα πρώτη και χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμού. Ο πήχης βρίσκεται ήδη πολύ ψηλά . Στο χέρι του Νίκου είναι τώρα να μπορέσει να κρατήσει τον Ήφαιστο σε πολύ υψηλό  επίπεδο….

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ Α.Α. ΡΕΝΤΗ  με ανακοίνωση του« διαμαρτύρεται  για την  διαιτητική τριάδα των  Γεωργόπουλου, Κοτζαμανίδη και Ανθόπουλου στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας  με τον ΑΟ Κορυδαλλό και  τους κατηγορεί για αλλοίωση αποτελέσματος αφού:1) στο 19λ, δεν δόθηκε ολοφάνερο πέναλτυ  υπέρ της ομάδος μας 2)στο 30λ μετά την επίτευξη του γκόλ από την ομάδα του Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας  Κουλούρης  απευθύνθηκε προς την εξέδρα των φιλάθλων μας χωρίς να του έχει δοθεί η παραμικρή αφορμή και φώναξε «Γ….. τους», μπροστά σε μικρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας. Κατευθυνόμενος προς την εστία του  συνέχιζε να βρίζει χυδαία μητέρες,  πατεράδες των φιλάθλων μας και μάλιστα προκλητικά  έπιασε και έδειχνε στο κόσμο τα γεννητικά του όργανα, αυτό το έκανε τουλάχιστον δύο (2) φορές…

Ερωτούμε λοιπόν: Η διαιτητική τριάδα υπήρχε στο γήπεδο ή ήταν σε άλλο γήπεδο, εάν ήταν και δεν το αντιλήφθηκε τότε δεν είναι ικανοί να διαιτητεύουν, αν εφάρμοζαν τους κανονισμούς θα έπρεπε να αποβάλλουν τον τερματοφύλακα και η ομάδα του Α.Ο. Κορυδαλλού να αγωνιστεί για 60λ με δέκα ποδοσφαιριστές….Τέλος ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας Α.Ο. Κορυδαλλός για την φιλοξενία τους και την συνολική παρουσία τους…..

Δεν  έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός η παραίτηση του υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου Νίκου Καλημέρη. . Έτσι ο ικανότατος παράγοντας μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν σχετικά με τον χρόνο της ενασχόλησης του συνεχίζει. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου που υπογράφει ο πρόεδρος Πέτρος Πετρίδης αναφέρει:

Σε απάντηση της παραίτησης του φίλου μας πάνω από όλα και μέλος του Δ.Σ. μας Καλημέρη Νικόλαο μιλώντας και συζητώντας δημοκρατικά όπως  εμείς ξέρουμε και συνηθίζουμε  σαν σωματείο ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που μπορεί να υπήρχε με τις ώρες ενασχόλησης του με το σωματείο σας γνωστοποιούμε ότι δεν γίνεται αποδεκτή!

Έχουμε ανάγκη την εμπειρία του και την γνώση του  γύρω από το ποδόσφαιρο μα πάνω από όλα την συσπείρωση όλων μας για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. στόχος μας ένας για αυτούς που ίσως αναρωτιούνται , η ΑΝΟΔΟΣ! Καλούμε τον κόσμο λοιπόν  να δώσει βροντερό παρόν την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  για την νίκη που θα μας φτάσει πιο κοντά στον στόχο!

Κύριοι τακτοποιήσαμε κάθε πάσης φύσεως  οικονομική εκκρεμότητα είτε προς το δημόσιο είτε προς ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο! Έχουμε καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να φτιάξουμε ομάδα με χαρακτήρα νικητή! Κύριοι προς πάσα κατεύθυνση επιστρέφουμε!  »…..

Η διοίκηση του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κύριο ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ιδιοκτήτη της εταιρείας Τ.Ν.L.navigation leaders για την ευγενική χορηγία του σε αθλητικό υλικό στην ακαδημία του συλλόγου. Καθώς επίσης και τον προπονητή του ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ κ. ΜΠΑΜΠΗΤΟΠΙΚΟΓΛΟΥ για τα καλά λόγια που εξέφρασε για τους αθλητές του ΠΡΟΜΗΘΕΑ στο μεταξύ τους  παιχνίδι…..