Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά . Επόμενο  ήταν αφού όλες οι ομάδες που μετείχαν στην κλήρωση είναι σπουδαίες. Φοβερές μάχες αναμένονται Ας πάρουμε αναλυτικά τα ζευγάρια . Ερμής Κορυδαλλού – ΑΕ Μοσχάτου  δυο ομάδες Γ’ Εθνικής Ινδιάνοι εναντίον Καουμπόηδων που λέει κι ο φίλος μου ο Τσιτούρας .

Σε επανάληψη το Σαλαμινιώτικο ντέρμπι. Αμπελακιακός – Αίας

Μετά το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο . Θα …βαρεθούν να παίζουν μεταξύ τους   φέτος….

Ελλάς Ποντίων – Εθνικός . Δυνατή  αναμέτρηση  κι αυτή ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες .

Τέλος Προοδευτική – Κερατσίνι σε  ένα αμφίρροπο ντέρμπι . Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 /12  μετά από αίτημα της Κορυδαλλιώτικης ομάδας .Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν μια εβδομάδα αργότερα .Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου (28-29 Δεκεμβρίου) αφού τις  ημερομηνίες αυτές  δεν διεξάγονται αγώνες τόσο για τα πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και για του Πειραιά. Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν μέσα στο Γενάρη. Οπωσδήποτε Τετάρτες…..

Δεν ξέρουμε ακόμα τι γίνεται με το γήπεδο των Σιταποθηκών . Από καθυστέρηση σε καθυστέρηση πηγαίνουμε . Ακόμα δεν έχει εκδικαστεί η ένσταση του εργολάβου που έχασε τον διαγωνισμό της ανάθεσης του νέου χλοοτάπητα . Και ο καιρός περνάει . Χάθηκε κι ο Δεκέμβρης. Πάμε τώρα από Γενάρη και βλέπουμε . Και  η ταλαιπωρία των  ομάδων  της περιοχής συνεχίζεται . Που αναζητούν αλλού χώρους για προπονήσεις γυρνώντας σαν τσιγγάνοι από δω κι από κει. Όσο για την έδρα τους στα παιχνίδια, όπου λάχει , δυστυχώς…

Πάμε τώρα σε ένα άλλο γήπεδο του Δήμου . Αυτό της Δραπετσώνας, όπου στα αποδυτήρια το θέαμα και οι οσμές είναι απαράδεκτες  . Στις τουαλέτες βρώμα και δυσωδία .Τριτοκοσμικές καταστάσεις . Κι όμως κάτι πρέπει να γίνει .

Και κάτι ακόμα . Αργά την νύχτα  αν περάσεις οι προβολείς είναι αναμμένοι χωρίς να προπονείται κανένας !! Αλλά και όταν σβήσουν με τον χρονοδιακόπτη η πόρτα εισόδου παραμένει ανοικτή. Όλο το 24ώρο !!! Φύλακας δεν υπάρχει . Ένα ξέφραγο αμπέλι στην κυριολεξία. Όπου μπορεί ο καθένας να μπει και να κάνει ότι θέλει. Επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής σε πολλά θέματα , δεν θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση και γι’ αυτό;; Αναμένουμε ….

Εκ μέρους της διοίκησης της Προοδευτικής ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Γιάννης Παπάδης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο , την εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ καθώς και τον κ. Γεώργιο Παγώνη για την οικονομική τους ενίσχυση προς τον σύλλογο …

Διευκρινίζει ο προπονητής του Αμπελακιακού Στέλιος Βογιατζής  σχετικά με τα όσα τον κατηγόρησε  για εξύβριση ο τεχνικός του ΑΣ Δραπετσώνας Άρης Τσαγδής  κατά τη διάρκεια του μεταξύ των δυο ομάδων τους,  αγώνα της περασμένης Δευτέρας. Χαρακτηριστικά μας είπε:

«Ο άνθρωπος ήταν προκλητικός . Πήγαινε στον βοηθό διαιτητή και του έλεγε να με βγάλει έξω. Του είπα να κοιτάζει   την ομάδα του και να μην ασχολείται μαζί μου . Αυτός συνέχιζε . Και σε κάποια στιγμή του φώναξα : «Τον τσάτσο του λάινσμαν κάνεις;». Τελικά ο διαιτητής μας έβγαλε έξω  και τους δυο για διαμαρτυρία . Εγω πήγα και κάθισα στα κάγκελα . Ήλθε με πλησίασε και κόλλησε το κεφάλι του στο δικό μου και μου είπε: «Ξέρεις τι θα σου έκανα αν δεν ήμασταν εδώ ; » Και γω του απάντησα

,,αναλόγως . Δεν το αρνούμαι  ότι τον έβρισα. . Όμως τα λέει όπως τον συμφέρουν τα πράγματα…»….

Το βίντεο του αγώνα με τον Φαληρικό  που δείχνει ότι το γκολ είναι κανονικό  έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο οι υπεύθυνοι του Αστέρα Νίκαιας . Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η Απάντηση μας γιατί η ομάδα μας φωνάζει είναι το βίντεο. Να θυμίσουμε την απάντηση του κ. διαιτητή. ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΛ. Χωρίς σχόλια η απάντηση του κ. διαιτητή…..Εδώ να υπογραμμίσουμε ότι μετά τις αναρτήσεις του προπονητή κ.Γιαννούλη και γενικού αρχηγού κ.Σόλωνα του Φαληρικού απορούμε ακόμα για την επίθεση προς την ομάδα μας.Η ανακοίνωση της Κυριακής αφορούσε αποκλειστικά τον διαιτητή του αγώνα κ.Πότογλου και ειδικά για το άδικο ακυρωθέν γκολ που πέτυχε η ομάδα μας. Με τον Φαληρικό και τους ανθρώπους τους δεν μας χωρίζει κάτι παρά μόνο τα 90λεπτά του αγώνα.»…

Ιστορία Προοδευτικής ολόκληρη ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Πατέρας του ο εμβληματικός Γρηγόρης αρχηγός των βυσσινί επί σειρά ετών. Ο Γιώργος έπαιζε στις υποδομές και στο εφηβικό όπου δεν ξέφυγε από το μάτι του Σωκράτη Πτερνέα που  τον πήγε  πριν από τέσσερα χρόνια στην Χαραυγή. Ο παίκτης δεν το κρύβει πλέον ότι είναι Χαραυγή η πραγματική του  αγάπη. Εκεί αναδείχθηκε και από τον Οκτώβρη ήρθε πάλι στην Προοδευτική. Και το καλύτερο παιχνίδι του ο εξαίρετος μέσος των «βυσσινί»  το έκανε την περασμένη  Κυριακή απέναντι στην Αμφιάλη την ομάδα πού προέρχεται ο πατέρας του και διέπρεψε με την φανέλα της.