Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Είναι αλήθεια ότι η Δόξα Πειραιά ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία , δεν πηγαίνει καλά φέτος στο πρωτάθλημα , όπου έχει μόνο ήττες. Θα πρέπει λοιπόν κάτι να γίνει . Να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν απομείνει στην ομάδα αυτοί που αρέσκονται μόνον στις ευχές και στα λόγια . Η Δόξα πρέπει να ζήσει . Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «σβήσει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη . Γιατί κάτι τέτοιο διαδίδεται τις τελευταίες μέρες …..

Το αξιοσημείωτο   από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου ήταν τα πέντε πέναλτι που  καταλογίστηκαν από τον διαιτητή Κώστα Δαμιανάκη στον  αγώνα Αμπελακιακού – Χαλκηδόνας 1-1. Ένα γεγονός μοναδικό όχι μόνο για τα Πειραϊκά χρονικά , αλλά και για τα Πανελλήνια και γιατί  όχι και για τα Παγκόσμια .  Και τα πέντε πέναλτι ήταν αναμφισβήτητα  κατά γενική ομολογία .  Τα τρία δόθηκαν στον Αμπελακιακό και τα δυο στη Χαλκηδόνα . Οι δυο ομάδες όμως ευστόχησαν μόνο στο ένα από αυτά που εκτέλεσαν . Αξίζει να αναφερθεί  ότι και τα τρία πέναλτι της ομάδας των Αμπελακίων εκτέλεσε ο σπεσιαλίστας Ρενάλντο Ράμα . Δεν τα κατάφερε όμως αυτή τη φορά και από τα τρία ευστόχησε μόνο στο ένα . Μάλιστα το τελευταίο το έχασε στις καθυστερήσεις και έτσι η ομάδα του  έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Αν ευστοχούσε ,  ίσως ο Στέλιος Βογιατζής να παρέμενε σήμερα στη θέση του . Αυτή όμως είναι η μοίρα των προπονητών παγκοσμίως. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι άλλο , φεύγει ο προπονητής. Δυστυχώς…..

Μια βαρύτατη καταγγελία έγινε από τη διοίκηση του  ΑΣ Ποντίων  για τον βοηθό διαιτητή του αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας  Χρήστο Παρισσόπουλο . Ότι έβρισε με ακατανόμαστες φράσεις 75χρονο επίτιμο φίλαθλο της ομάδας ενώ μίλησε απρεπώς  για  τον σύλλογο. Μάλιστα για το τελευταίο οι υπεύθυνοι των Ποντίων επικαλούνται την μαρτυρία του διαιτητή του αγώνα Πέτρου Λεμπέση. Ο  ίδιος ο Παρισσόπουλος το αρνείται . Αν όμως έκανε αυτά που του καταλογίζουν είναι απαράδεκτο και κατάπτυστο. Όπως το ίδιο είναι και η συμπεριφορά ανθρώπων του ΑΣ Ποντίων που την επόμενη μέρα βρέθηκαν στον αγώνα Αστεριών Δραπετσώνας – Νέοι Δραπετσώνας  για να προπηλακίσουν τον Παρισσόπουλο που ήταν βοηθός . Τέτοιες ενέργειες είναι κατακριτέες από

όλους …..

Με τον διαιτητή του αγώνα με την Αμφιάλη, Κουζούμη τα έχουν στον Παννεαπολικό .«Ο κύριος αυτός είναι ανεπιθύμητος και επικίνδυνος για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Τσίλης και  πρόσθεσε: «Δεν  μας έδωσε καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Ρενιέρη . Ένα παιχνίδι που ήταν για ισοπαλία το χάσαμε εξαιτίας του.»

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός Στράτος Ρενιέρης τρία λεπτά αργότερα( μετά από το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του ) κτύπησε στο πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο που κλήθηκε  έφτασε μετά από 45 λεπτά . Σχετικά….. γρήγορα αν κρίνουμε από προηγούμενες περιπτώσεις ….

Κάτι καλό πάει να γίνει στον Ολυμπιακό Περάματος . Η διοίκηση έχει σκοπό να ενισχύσει την ομάδα και να αλλάξει την εικόνα της αφού δεν βγήκε το  φετινό πείραμα .Όπως μάλιστα λέει η ανακοίνωση του συλλόγου: «ο Ολυμπιακός  από τον Γενάρη θα είναι ισχυρότερος δυνατότερος και με υψηλούς στόχους. »…

Τον κ. Στάθη Ευσταθόπουλο τίμησε η διοίκηση του ΑΟ Καραβά στην ετήσια χοροεσπερίδα της .Μια σημαντική κίνηση  για έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από διάφορες θέσεις για  πάρα πολλά χρόνια .Πρώτα σαν αθλητής και στη συνέχεια σαν κορυφαίο διοικητικό στέλεχος . Μια ζωή Καραβάς ο φίλος Στάθης…..

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η διοίκηση της Προοδευτικής στα παιδιά της NO GATE  που δεν σταματήσανε λεπτό να τραγουδάνε στον αγώνα με τον Αστέρα Κερατσινίου. « Με σας κοντά μας δεν φοβόμαστε τίποτα αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Εκ μέρους της διοίκησης της Προοδευτικής ο υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων Γιάννης Παπάδης , αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον κ. Γιάννη Σταματόπουλο  που με δικές του ενέργειες μεσολάβησε για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου από τον κ., Αθανάσιο Μαρτίνο και την εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ . Δείγμα της αγάπης του για την Προοδευτική…..

Την παραίτηση του από τη θέση του Γενικού Αρχηγού της Προοδευτικής υπέβαλε ο κ. Κώστας Φελλάς επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ευχαριστεί μέσω της στήλης τους κ. Αντώνη Καλαμάκη , Γιάννη Δρακωνάκη, Αντώνη Μόλακα , Στάθη Δαφνά για τη συνεργασία …..

Σημαντική συμβολή στη νίκη του Αίαντα το Σάββατο επί του ΑΣ Ποντίων στη Δραπετσώνα  είχε ο Γιάννης Παλούκης . Ο 19χρονος άσος μπήκε στο 6’ όταν τραυματίστηκε ο Παπαδάκης  και ήταν αυτός που με δυνατό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του. Όμως όταν ο Αίας σημείωσε το δεύτερο γκολ ο ίδιος  μονολόγησε …βρίζοντας κάτι που έπεσε στην αντίληψη του διαιτητή Λεμπέση ο οποίος τον απέβαλε . Ο Παλούκης ενδέχεται να τιμωρηθεί λογικά με  2 αγωνιστικές γιατί δεν έβρισε αντίπαλο ή τον διαιτητή , αλλά γενικά «στον αέρα»…..