Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Αυτό που συμβαίνει με το γήπεδο των Σιταποθηκών  είναι εξωφρενικό . Ένα γήπεδο  που ήταν να παραδοθεί στα σωματεία από τα τέλη Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα . Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται  με το μέλλον να είναι αβέβαιο. Με πρωτοβουλία της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας αλλά και την συμπαράσταση και των υπολοίπων σωματείων της περιοχή , το γήπεδο επισκέφτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος και είδε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται . Όπως υποσχέθηκε θα κάνει επερώτηση στον Υφυπουργό αθλητισμού κ.. Αυγενάκη για την κατάσταση του γηπέδου. Μυστήριο και νεκρική σιγή επικρατεί  με τους εργολάβους για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα . Ακούγονται πολλά και διάφορα περίεργα  με τα οποία θα ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες . Οι εργασίες στα αποδυτήρια δεν έχουν ολοκληρωθεί  Όλοι αναζητούν τον υδραυλικό για να ενώσει τις σωλήνες ώστε να υπάρχει ζεστό νερό στα αποδυτήρια , σε ορισμένα από τα οποία δεν υπάρχει ούτε καν νερό για τις τουαλέτες .Ο ηλεκτρολόγος παρέδωσε χωρίς να έχει ολοκληρώσει τον φωτισμό του γηπέδου . Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι παρατημένοι . Μόνο το ταρτάν του στίβου έχει ολοκληρωθεί , αλλά ακόμα και σ’ αυτό , όπως μάθαμε υπάρχουν ατέλειες .

Τα σωματεία πάντως της Αμφιάλης ετοιμάζουν δραστικές κινητοποιήσεις . Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο . Δεν πάει άλλο. Θα θέλαμε πάντως μια επίσημη ενημέρωση από την Δημοτική αρχή…..

Αν και ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή ο Πανιώνιος Κερατσινίου από την Αναγέννηση Μοσχάτου, συγχαίρει τον διαιτητή Κουβέλη για την άριστη διαιτησία  του .Όπως μας είπε επίσης ο Μάνος ο Καναβάρης και το προηγούμενο παιχνίδι  η διαιτησία του Δαμιανάκη   ήταν εξαιρετική .« Για να λέμε και τα καλά  και όχι μόνο τα άσχημα »  πρόσθεσε ο φίλος Μάνος. Δυστυχώς  φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε αξιοπερίεργο όταν μιλάμε για καλές διαιτησίες. Γιατί οι περισσότεροι ρίχνουν τις ευθύνες για την ήττα τους στους διαιτητές . Αυτοί είναι τα εξιλαστήρια  θύματα . Τα  λάθη των ομάδων τους όχι μόνο δεν τα βλέπουν  αλλά προσπαθούν  να τα καλύψουν μέσω των διαιτητών.

Πάμε τώρα σε κάτι άλλο .Κάποιοι  διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του τελευταίου αγώνα τους για να επηρεάσουν την διαιτησία του επόμενου παιχνιδιού τους !!! Συνηθισμένο φαινόμενο πανελληνίως  που τώρα το βλέπουμε και στον Πειραιά ….

Και κάτι ακόμα που το ακούσαμε τελευταία. Σχολιάζοντας κάποιος  γνωστός παράγοντας την κατάσταση που επικρατεί σε μια κατηγορία έλεγε: «Καλή ομάδα η τάδε , αλλά δεν έχει σειρά να ανέβει .Άλλη προηγείται.  Είναι να γελάς  , αλλά και να κλαις παράλληλα. Τι  σημαίνει δηλαδή αυτό ;;  Προσωπικά το θεωρώ αερολογία και ηλιθιότητα. Πετάει ένας μια «κοτσάνα » χωρίς να ξέρει τι λέει και επηρεάζει κάποιους αφελείς  ανθρώπους . Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα . Κι όποιος τα λέει αυτά ας βγει δημόσια να τα υποστηρίξει….

Οι επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει να τρέξουν την Προοδευτική θα παραθέσουν συνεστίαση στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ αύριο βράδυ σε γνωστή ταβέρνα της Μάνδρας . Το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο από ποτέ φέτος…..

Δεν πρόλαβε καλά – καλά να παίξει στην Προοδευτική παρά μόνο σε τρεις αγώνες και ήδη  αποτελεί παρελθόν για την ομάδα  ο μέσος Ίσμαελ. Με ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει χαρακτηριστικά : Εμείς σαν Προοδευτική κάναμε ότι μπορούσαμε να τον έχουμε στην ομάδα , του προσφέραμε ότι ήταν δυνατό αλλά κανείς δεν μπορει να παίξει με την υπόληψη μας Ούτε θα αφήσουμε κανέναν να μικρύνει το όνομα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ…….!!!Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε παίχτη στην θέση του …!!»….

Ξεκινούν σήμερα στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης τους αγώνες τους στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων , οι μικτές ομάδες Κ12 και  Κ14 της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με πρώτους αντιπάλους τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ε.Π.Σ.ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Στις 12.30  θα ξεκινήσει ο αγώνας  των Κ12 και στις 14.00 ο αγώνας των Κ-14. Καλή επιτυχία…..

 

HΑΕ Χαραυγή διοργανώνει  το 1ο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά υποδομών « Χάρης  Αγγελόπουλος» στη μνήμη του πρώην προέδρου του συλλόγου που έφυγε από την ζωή φέτος.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου  στο γήπεδο 5Χ5 της Χαραυγής.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 21/12 θα διεξαχθούν αγώνες Κ8 με τη συμμετοχή των ομάδων  ΑΕ Χαραυγής, Νέων Ευγένειας, ΑΟΑΔ και ΑΣ Ποντίων .

Την Κυριακή 22/12 θα γίνουν αγώνες Κ10, όπου θα μετάσχουν οι ομάδες ΑΕ Χαραυγή, Νέο Ικόνιο,, Ολυμπιακός Κερατσινίου, ΑΕ Περάματος……

Βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας μετά από την περιπέτεια υγείας που πέρασε ,  ο επί σειρά ετών φροντιστής του ΑΟ Καραβά Πέτρος Κονταξής που τώρα νοσηλεύεται σε θάλαμο . Τις καλύτερες  ευχές μας στον «Πετράν »για γρήγορη ανάρρωση ……