Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

«Άστραψε και βρόντηξε » ο υπεύθυνος της Επιτροπής Διαιτησίας  της ΕΠΣΠ Μπάμπης Μοιραδωράκης . Αφορμή γι’ αυτή την έκρηξη  έδωσε μια επιστολή  σωματείου Α’ Κατηγορίας προς την ΕΠΣΠ που ζήτησε εξαίρεση διαιτητή από τον οποίο είχε παράπονα τελευταία . Όπως μας είπε ο κ. Μοιραδωράκης θα επιστρέψει πίσω  ως «απαράδεκτη »την επιστολή . Και πρόσθεσε τονίζοντας χαρακτηριστικά :

«Η Επιτροπή Διαιτησίας  είναι η μόνη αρμόδια που θα κάνει αυτό που πρέπει . Καταγγελία έχει δικαίωμα να κάνει κάθε σωματείο. Όχι όμως εξαιρέσεις . Αν έχουν αποδείξεις ότι τους αδίκησε ο διαιτητής ας μας φέρουν βίντεο  και μεις θα προχωρήσουμε σε τιμωρίες.   Για όποιον ζητάνε εξαίρεση αυτόν θα ορίζουμε στο επόμενο παιχνίδι . Ας το καταλάβουν καλά . Ούτε θα μας λένε κάποιοι ποιος  θέλουν να τους σφυρίζει . Παραγγελίες δεν δεχόμαστε από κανένα .Έχουμε τις καλύτερες διαιτησίες των  τελευταίων ετών. Λάθη ασφαλώς και γίνονται . Είναι όμως ανθρώπινα. Αυτά που  ήξεραν ορισμένοι παλαιότερα , ας τα ξεχάσουν.»

Με πολύ «σκληρή γλώσσα » απάντησε η διοίκηση του Περαμαϊκού στην απόφαση της  ΕΠΣΠ για την τιμωρία του συλλόγου. Κρατάει από πέρυσι αυτή η κόντρα . Μια κόντρα που ενδέχεται να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις  αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση . Είναι κρίμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά. Ας επικρατήσει όσο είναι καιρός η λογική και η ψυχραιμία……

Στα  στατιστικά μας στοιχεία τώρα , όπως άλλωστε κάθε εβδομάδα . Η  πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Α’

Πειραιά , Προοδευτική που βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά τα διοικητικά , παραμένει αήττητη ενώ διατήρησε την διαφορά  των τριών βαθμών από τον  Ατρόμητο Πειραιά με τον οποίο θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Ρέντη   και των τεσσάρων από την Αμφιάλη.

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα επανήλθε στις επιτυχίες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες επικρατώντας της Αστυπάλαιας που γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της.

Ο Αίας  Σαλαμίνας   είναι η μόνη ομάδα που παραμένει αήττητη  στον 2ο όμιλο  . Ωστόσο ο ΑΟ Καραβάς  είναι πάντα στην κορυφή με 9 νίκες σε 10 αγώνες.

Η Χαλκηδόνα που ξεκίνησε άσχημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια , από κει και πέρα με τον Μπαρμπολούτσι πήρε πάνω της και  είναι αήττητη με 2 νίκες και 5 ισοπαλίες .

Ακριβώς το αντίθετο από την Χαλκηδόνα   ο Ηρακλής Νίκαιας. Ξεκίνησε καλά αφού στα τρία πρώτα παιχνίδια είχε δυο νίκες και μία ήττα από τον πρωτοπόρο Καραβά για να γνωρίσει στα επόμενα επτά παιχνίδια πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες…

Δεν έχει αλλάξει κάτι στη  «ουρά»   των δυο ομίλων . Στον 1ο η Δόξα Πειραιά και στον 2ο η Καστέλλα είναι οι μόνες ομάδες  που μετά από δέκα  αγώνες μετράνε μόνο ήττες.

Στη Β’ Κατηγορία και στον  2 ο όμιλο ο πρωτοπόρος και αήττητος   Ήφαιστος  είχε την πρώτη  απώλεια βαθμών αφού παραχώρησε ισοπαλία στον για έβδομη αγωνιστική..

Στον 1ο όμιλο οι Φίλαθλοι  που προηγούνται αήττητοι παραχώρησαν μια ακόμα ισοπαλία . Αυτή την φορά στην Κύπρο Κορυδαλλού . Έτσι τους πλησίασαν στον ένα βαθμό οι ΑΟ Κορυδαλλός και Ένωση Α.Α. Ρέντη….

Εκτός από τους δυο πρωτοπόρους που προαναφέραμε και  οι Περαμαϊκός , Φαληρικός , παραμένουν αήττητοι….

Ο  Πανιώνιος Κερατσινίου δεν έχει έδρα λόγω Σιταποθηκών κι αναγκάζεται να παίζει όλα τα παιχνίδια ”εκτός”. Σε όσα είναι τυπικά γηπεδούχος έχει σκοράρει σε όλα, ενώ σε όσα είναι φιλοξενούμενος δεν έχει σκοράρει σε κανένα!

οι  Νέοι Δραπετσώνας έχουν σκοράρει σε όλες τις αγωνιστικές (η μόνη ομάδα του ομίλου αφού ο Ήφαιστος έμεινε στο 0-0 με Πειραϊκό) για 9 αγώνες σκόραρε 2 ή 3 γκολ! έβαλε 1η φορά 4 (τη 10η αγωνιστική) στο τοπικό ντέρμπι με τα Αστέρια Δραπετσώνας !

 

Στη Γ’ Κατηγορία η Οδηγήτρια καλπάζει έχοντας το απόλυτο . Δέκα νίκες σε  ισάριθμα παιχνίδια. Είναι η μοναδική ομάδα σε όλες τις κατηγορίες που έχει  μόνο νίκες . Μια φανταστική πορεία μέχρι τώρα . Οι Σαλαμινομάχοι επικράτησαν στο ντέρμπι της ΑΕ  Σαλαμίνας και πέρασαν στη 2η θέση . Η  ΑΕ Νίκαια που ξεκίνησε  κι αυτή  με -6  βαθμούς βρίσκεται σε ανοδική πορεία .  Στα  έξι   τελευταία παιχνίδια μετράει τρεις  νίκες  και τρεις  ισοπαλίες . Κι όλα αυτά , από τότε που ανέλαβε ο Κώστας Βάρσος την τεχνική ηγεσία. Τυχαίο;;;

Χωρίς νίκη εξακολουθεί να παραμένει   ο Πολυκράτης που μετράει μόνο δυο ισοπαλίες.…….

Απόψε ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Προοδευτικής διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του στην αίθουσα εκδηλώσεων «Dream hall   που βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Διάκου 78 στο Σχιστό Κορυδαλλού …..

Προπονητής ομάδας Α’ Κατηγορίας που πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα , υπέβαλε ξαφνικά  την παραίτηση του . Δεν αναφέρουμε το όνομα του , γιατί γίνεται προσπάθεια από ηγετικά στελέχη της ομάδας να τον μεταπείσουν…..