Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΕΠΣ Πειραιά στην ανακοίνωση του Περαμαϊκού  την οποία χαρακτήρισε απειλητική.  Παρέπεμψε το σωματείο στην Πειθαρχική επιτροπή για τον λόγο αυτό ενώ  αποφάσισε την αναβολή  του αυριανού αγώνα με τον ΑΟΚ Φαλήρου «  για λόγους διασφάλισης » της δημόσιας τάξης » δείχνοντας έτσι ότι είναι αποφασισμένη να τραβήξει το θέμα στα άκρα .

Όσον αφορά την καθυστέρηση της απόφασης τιμωρίας του Περαμαϊκού που επικαλείται  ο σύλλογος ,  ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Η απόφαση αυτή ήταν  να βγει από την περασμένη εβδομάδα , αλλά καθυστέρησε λόγω Περαμαϊκού . Συγκεκριμένα ο κ.  Νίκος Καλημέρης ζητούσε καθημερινά από την Ένωση να καθυστερήσει   γιατί δεν είχε ετοιμαστεί η απολογία του συλλόγου. Αυτά για να μην δημιουργούν ορισμένοι εντυπώσεις .»…..

Νύχτα Πέμπτης . Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα .  Οι προβολείς στο γήπεδο της Δραπετσώνας αναμμένοι όλοι. Η  εξωτερική πόρτα ορθάνοικτη. Κι όμως κανένας δεν  ήταν μέσα. Μιλάμε για ξέφραγο αμπέλι στην κυριολεξία . Το φαινόμενο αυτό δεν είναι τωρινό. Από πέρυσι γίνεται αυτό .To είχαμε αναφέρει και πάλι από τα «Πειραιώτικα» . Και μας είχαν πει ότι οι προβολείς δουλεύουν με χρονοδιακόπτη . Και λοιπόν ;; Δεν προγραμματίζονται να κλείσουν νωρίτερα;;; . Όσο για την ορθάνοικτη πόρτα καμία εξήγηση.  Ένα γήπεδο που είναι περιουσία του Δήμου. Όπου ο  καθένας μπορεί  μέσα στη νύχτα να μπει και να κάνει ότι θέλει . Δυστυχώς όμως δεν συγκινείται κανένας……

Να επανέλθουμε σήμερα στο γήπεδο των Σιταποθηκών σύμφωνα με νέες πληροφορίες που συγκεντρώσαμε . Καταρχή να πούμε ότι τα έργα  είναι τρία . 1)  το Κλειστό Γυμναστήριο 2) το ταρτάν του στίβου και 3) ο χλοοτάπητας. Τα δυο πρώτα χρηματοδοτούνται  από την Περιφέρεια ενώ το τρίτο από τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας με ιδίους πόρους .

Ο διαγωνισμός προκηρύχτηκε τον  Απρίλιο 2019 αλλά υπήρξε διοικητική προσφυγή από κάποιον διαγωνιζόμενο και η απόφαση βγήκε το Σεπτέμβρη του 2019  με την οποία απορρίπτεται η προσφυγή !!!. Δεν είναι λοιπόν θέμα Αυγενάκη αλλά καθαρά  του δήμου.  Ο βουλευτής λοιπόν , για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους , δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα κινηθεί η Δημοτική αρχή..Τα  αποδυτήρια χρηματοδοτούνται από την άλλη σύμβαση με την οποία έγινε και το ταρτάν του στίβου……

Το μεγαλύτερο βάρος των αγώνων της Α’ Κατηγορίας δίνεται σήμερα.  Συνολικά διεξάγονται 8 παιχνίδια . 4 από κάθε όμιλο.

Σήμερα γίνεται ένας αγώνας για τον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και δυο για την Γ’ .

Τα τοπικά ντέρμπι δεν λείπουν και αυτή την αγωνιστική . Στην Α’  κατηγορία  έχουμε το Αμφιαλιώτικο ανάμεσα  στην Αμφιάλη και την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα .Ένα  παιχνίδι που θα γίνει όμως στη Νίκαια(Π. Νικολαΐδης) . Δυο ξένοι στην ίδια πόλη . Οι ομάδες αυτές πληρώνουν τα σοβαρά προβλήματα στις Σιταποθήκες  και την έλλειψη γηπέδου.

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι και στη Δραπετσώνα. »Το «Κλάσικο» . Μεταξύ ΑΣ Δραπετσώνας και  ΑΣ  Ποντίων .

Στη Β’ Κατηγορία γίνεται το Καμινιώτικο ντέρμπι . Οι Λέοντες θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Πειραιά….

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας έχουμε. Το Χατζηκυριακιώτικο .  ΑΣΧ Ποσειδών -ΑΕ Χατζηκυριακείου ….

Πάμε πλέον στις καθιερωμένες διπλές διαιτησίες της εβδομάδας . Από δυο παιχνίδια Α’ Κατηγορίας  «σφυρίζουν » οι Τζαγκαράκης, Αλατσάκης , ενώ οι Φιλακούρης και Ανθόπουλος από ένα Α’ και Β’. Δυο αγώνες Β’ Κατηγορίας διαιτητεύει ο Ν. Ιωαννίδης ….

Για τον Ήφαιστο το 2019 έχει τελειώσει ήδη ποδοσφαιρικά . Αυτή την αγωνιστική έχει τον αγώνα με την Σπίθα που κερδίζει «στα χαρτιά » ενώ ακολουθούν οι δυο εβδομάδες  των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που δεν έχει πρωτάθλημα . Θα παίξει ξανά σε επίσημο αγώνα στις 4-5 Ιανουαρίου. Ουσιαστικά μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα ολόκληρο μήνα…..

Ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά διοργανώνουν φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Σάλας την προσεχή Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου από τις 16.30 έως τις 19.30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού « Θεόδωρος Πούτος»  ( Σολωμού 2-4 απέναντι από τις Φυλακές) . Σκοπός του τουρνουά είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ανθρώπους που έχουν ανάγκη…..

Την ετήσια εκδήλωση της πραγματοποιεί η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα αύριο το μεσημέρι στο κοσμικό κέντρο «Νέα Κοκκινιώτισα » και περιμένει τους φίλους της για να διασκεδάσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα….

Ιδιαίτερη τιμητική διάκριση για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Νίκαια Γιώργο Ρακιντζή που βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διαστήματος  στο Ελσίνκι της Φινλανδίας . Ένα βραβείο ανάλογο με αυτό της ΝΑΣΑ . Ο Γιώργος είναι προγραμματιστής και ο πρώτος Έλληνας που τιμάται από την  Ευρωπαϊκή Ένωση .   Συγχαρητήρια λοιπόν στον Γιώργο , οποίος σημειωτέον  είναι γιος του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της τηλεόρασης Θοδωρή  Ρακιντζή…..